Skip to main content

Kikaskilla blogi

Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » Kikaskilla blogi

Viewing 2 posts - 61 through 62 (of 62 total)
  • Autor
    Postitused
    Invention
    Member

I’m getting too big. Said no one. Ever.

Aga toetudes netist leiduvatele pildiseeriatele voiks oelda, et hekel rasvaprotsent 15-20 vahel. Seega ma ei nae pohjust kaloraazi suurendada. Voiks kohulihase enne valja “sulatada”.

On sealt midagi sulatada? Olin ise eelmise suve lõpus täpselt sama välimusega. Aga kõhulihas on hakanud ikkagi alles nüüd välja tulema.

Lisaks pole ma kindel, kas prof. lauljatel on väga lubatud treenida kõhulihaseid…

kikaskilla
    Member

Lisaks pole ma kindel, kas prof. lauljatel on väga lubatud treenida kõhulihaseid…

Ega väga ei tervitata jah. Samuti ei tohiks olla väga treenitud ka lihased, mis võivad kaelale pinget panna. Olen siin kõvasti kõhulihastele harjutusi teinud. Lihased täitsa käega tuntavad ning kui pingesse tõmmata siis võib juba ülemist äärt näha. Kulturismi ja fitnessi seisukohast on mul kõhulihas muidugi nõrgem kui võiks, kuid laulmise seisukohalt ei tohiks ma teda rohkem teha jah. Kui korralikult ja nõudlikku repertuaari laulda, siis hakkabki just kõhulihas korralikult tunda andma, koos külgedega.

Viewing 2 posts - 61 through 62 (of 62 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.