Kiivikas ja Bonsuna H&K ja vene portaalid
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Kiivikas ja Bonsuna H&K ja vene portaalid
- This topic has 36 replies, 17 voices, and was last updated 17 years, 5 months tagasi by
Bonsuna.
-
AutorPostitused
-
august 27, 2008 at 8:33 p.l. #164380
Archangel1
MemberToreda ala oleme siis valinud, hindeid ja punkte antakse mitte treenitud kehade eest vaid selle eest millised on sinu spordipoliitilised, või mis iganes vaated. Kas teile ei tundu HÄRRASED, etilusate silmade eest kulturismis jätkuvalt kohti saada oleks mõtetu, tširkus. Tuled võistlustelt medaliga tagasi ja ei teagi täpselt mille eest sa selle said. Kui said üldse. Mulle küll tundub nii. Ja mis sellesse kisasse seal puutub siis mida suuremaks see paisub (kui paisub ikka) siis seda toredam on. Tširkuses peab ikka kõvasti häält tegama, ja plaksutama. Kulturism. Võistluskulturism oli on ja jääb tširkuseks, kes seda liiga tõsiselt võtma hakkab on ise süüdi. Säästke närve.
Èç: Jõusaal
njh…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 27, 2008 at 8:45 p.l. #164381Bonsuna
MemberPole hullu Imre, varsti MM Tallinnas siis saad oma medali kätte. Pea veel vastu mõni aasta.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja nuh, ma ise üritan ka seni rivis püsida. Tahaks ka VEEL korra MAAILMAMEISTRIKS tulla elus. Kui üldse kunagi siis ainuke lootus oleks see siin kodus saavutada.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kas pole, tširkuse reeglid ju…august 28, 2008 at 12:38 p.l. #164420sergeisokol
MemberÖèòàòà(Archangel1 @ 27 Aug 2008, 22:19)
tipa podjebnul))) mina ei rääkima )))
potshemu bõ net, mnogije russkie govorjat tak
àêòèâèòñêà ñîëíûøêî òû îøèáàåøñÿ!!
â Ýñòîíèè 1460000 ÷åëîâåê ,îêîëî 650000 ÷åëîâåê
ãîâîðÿò ïî ðóññêè (èëè îáùàþòñà ìåæäó ñîáîé)
åùå áîëüøå íàðîäó ïîíèìàþò ðóññêèé!!!
à âîò àíãëèñêèé âñåãî 15% îò âñåãî íàñåëåíèÿ!!
òàê ÷òî áû äèñêóñèÿ áûëà ÷åñòíîé òî ìîíà ñ ãîñòÿìè èç
Ðîññèè îáùàòñà íà ðóññêîì!!
ïî ôèëüìó(òî÷íåé ïî ìûñëè ôèëüìà)
êëîóíàäà ,äåáåëèçì!!
ùàñ ìîíà ó ìåñòíîãî íàñåëåíèÿ ,ïîëó÷èë â ìîðäî
íàïèñàë çàÿâëåíèÿ â ïîëèöèþ)))))))äàæå åñëè ïåðâûé íà÷àë!!
êòî íå ïðèíåìàë ÀÑ? Ìàðåê?ïðàâäà? à çà ÷òî äèñêëàô áûë?
åñòü ñòàðàÿ ïîñëîâèöà)))
âîçüìè â ðîò 1 ðàç è ïîñòðîé 1000 ìîñòîâ,
âñþ æèçíü áóäóò íàçûâàòü âàôëåðàì ,à íå ìîòîñòðîèòåëåì!!!!!
âñÿ âàøà ïðîáëåìà ,÷òî ïîåòå ïîä ÷þæóþ äóäêó!!!ñâîèõ èäåé è ìûñëåé íîëü!!!
áîëüøèíñòâî âàñ çíàþò íå ïîíàñëûøêå,è âñå êòî ,÷òî ïðèíåìàë è òàê äàëåå!!
åñòü åùå îäíî ïîñëîâèöà !!
âîð ãðîì÷å âñåõ êðè÷èò ,äåðæè âîðà!!
august 28, 2008 at 12:39 p.l. #164421dirty scorpion
Memberkeegi tõlkida saaks lühidalt? vene tähestiku asemel näitab mingit sigrimigri
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 28, 2008 at 12:54 p.l. #164422Annika Pärtel
Memberkeegi tõlkida saaks lühidalt? vene tähestiku asemel näitab mingit sigrimigri
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>vali ülevalt riba pealt vene keel foorumisse, siis näed…muidu ongi sigrimigri
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 28, 2008 at 1:03 p.l. #164424dirty scorpion
Membersuured tänud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 28, 2008 at 2:45 p.l. #164432august 28, 2008 at 2:46 p.l. #164433august 28, 2008 at 4:13 p.l. #164437Archangel1
Membernoh eesti mehed,suu vett täis vm…
august 28, 2008 at 4:19 p.l. #164438joker
Membernoh eesti mehed,suu vett täis vm…Mille suhtes?
august 28, 2008 at 4:50 p.l. #164443M.M.
MemberSeoses sellega on nende viimaste nädalatega mul tekkinud juba sügavad kahtlused kas ikka on mõtet punnitada läbi sellise vaeva ennast klassikalise kulturismi kategooriasse sisse, kaotades raske vaevaga kogutud niigi vähest liha. Kaliningradis ootaks ees ainult osalemiserõõm. Ainult Eesti võistlusteks sinna sisse punnitada pole vist ka vajadust. Kulturismi kategoorias pole sellise rääbakana ka MM-il mul midagi teha, jällegi osalemisrõõm. Seega, pole ma ei liha ega kala. Mõtetu mees ühesõnaga.
august 28, 2008 at 5:23 p.l. #164445pökk1
MemberSeoses sellega on nende viimaste nädalatega mul tekkinud juba sügavad kahtlused kas ikka on mõtet punnitada läbi sellise vaeva ennast klassikalise kulturismi kategooriasse sisse, kaotades raske vaevaga kogutud niigi vähest liha. Kaliningradis ootaks ees ainult osalemiserõõm. Ainult Eesti võistlusteks sinna sisse punnitada pole vist ka vajadust. Kulturismi kategoorias pole sellise rääbakana ka MM-il mul midagi teha, jällegi osalemisrõõm. Seega, pole ma ei liha ega kala. Mõtetu mees ühesõnaga.mis otsid rumalaid vabandusi, kas on mötet, hea suhtumine ja mötetu mees oled sa tõesti oma mõtetu suhtumisega.ytle ära, et ei viitsi vormi teha.ja ära pärast jokkerit syydista, et tema pärast, filmi pärast ei tulnud esimeseks. ego on sul nii masendavalt maas, tyypiline eestlane, võta venelastelt eeskuju.
august 28, 2008 at 6:32 p.l. #164455M.M.
Membermis otsid rumalaid vabandusi, kas on mötet, hea suhtumine ja mötetu mees oled sa tõesti oma mõtetu suhtumisega.ytle ära, et ei viitsi vormi teha.ja ära pärast jokkerit syydista, et tema pärast, filmi pärast ei tulnud esimeseks. ego on sul nii masendavalt maas, tyypiline eestlane, võta venelastelt eeskuju.Kas keegi on öelnud, et vormi ei tee. Sai nagu kirjutatud, et sellesse kategooriasse on sellisel juhul suht mõtetu pigistada. Pole nagu sellise ala puhul kedagi teist küll süüdistada peale ise enda, kui ei ole tahtejõudu vormi teha. Tüüpiline Eestlane oled hoopis ju sina kes on pahatahtlik nagu näha.
august 29, 2008 at 8:18 e.l. #164468Rambo vend
MemberMis selles osalemisrõõmus halba on?
august 30, 2008 at 8:14 e.l. #164521jrx
MemberMa mäletan, et mõnda aega tagasi ma sain siin suure pahameeletormi osaliseks kui ütlesin, et kulturism, kui võistlussport on suur tsirkus ja ei vääri spordi nime. Just selle poole pealt mis võistlustel toimub ja kuidas hinnatakse.
Tore, et ka mõned kulturistid mu arvamust jagavad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.