Skip to main content

+Kiiroksjonil on 18 novembril Fitness.ee tüdrukute kalender

Avaleht » Forums » Arhiiv » FIT.ioksjonid » +Kiiroksjonil on 18 novembril Fitness.ee tüdrukute kalender

Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)
  • Autor
    Postitused
    Indrek Viska
    Member

post-13096-1258533760_thumb.jpg

Oksjon kestab ajavahemikul K 18 novembril kella 10:00 kuni kella 21:00 ni

Mis on Fitid? Ja palju mul neid on?

Oksjonis osalemiseks ei pea Fit-e poodi üle kandma, need võetakse pärast oksjonit su kontolt maha.

Fitiseisu uuendatakse kell 00:00

Reeglid:

Tooteid saab osta ainult Fit-ide eest. Enne pakkumist kindlasti kontrolli, kas sul on piisavalt Fit.e.

Kui enim pakkunul pole piisavalt Fit.e, võidab auhinna eelmine pakkuja.

Pakkumise samm on vähemalt 25Fit.

Tegemist on pikeneva lõpuga oksjoniga. Suurema pakkumise korral pikeneb oksjon 5 min võrra.

Kõik käib oksjoni kella järgi.

Oksjonil võidetud tooteid väljastame ühe kuu jooksul peale oksjoni lõppemist Sinule kõige sobivamas FitShopis

Auhinna saab kätte kõikidest FitShopi poodidest. Soovi korral võime ka postiga koju saata saaja kulul

Fitness.ee tüdrukute kalender

post-13096-1258533774_thumb.jpg

Fitness.ee tüdrukute kalender väärtus on hindamatu

Alghind 1 FIT!

eglecool
    Member

100

LB
    Member

125

Alger025
    Member

150

Madis232
    Member

175

jrx
    Member

200

LB
    Member

225

Madis232
    Member

250

Indrek Viska
    Member

250

Oksjoni võits Madis232 250Fit.iga(62,5krooni)

Kimber
    Member

Madis sai oma kalendri kätte.

Indrek Viska
    Member

See on väga tore.

Tänud,

Indrek

Madis232
    Member

Segadus tekkis, kui läksin ühel päeval Spartasse oma kalendrile järgi. Tööl oli siis Rosin, tema andis teada mulle, et oksjonil olevad kalendrid on KÕIK allkirjastatud(ütlesin, et mul ei olnud oksjonil märgitud, et mu kalender oleks allkirjastatud- aga tema jäi endale kindlaks) – kuna Spartas neid ei ole, palus ta Telliskivi poodi minna. Selge. Läksin nii umb 2 nädalapärast uuesti(seekord Telliskivi poodi) sattusin tollel päeval, kui oli Kiivikas tööl – ei olnud ka seal neid kalendreid. Siis sai Indrekuga telefoni teel räägitud, et minu kalender on hoopis juba Pärnus- olevat ju mina palunud seda sinna- Tegelikult ma ei olnud seda sinna palunud.

Igastahes nüüd sain tõesti oma kalendri kätte ja ilma autogrammideta. Seiklus missugune.

Capricorn
    Member

Segadus tekkis, kui läksin ühel päeval Spartasse oma kalendrile järgi. Tööl oli siis Rosin, tema andis teada mulle, et oksjonil olevad kalendrid on KÕIK allkirjastatud(ütlesin, et mul ei olnud oksjonil märgitud, et mu kalender oleks allkirjastatud- aga tema jäi endale kindlaks) – kuna Spartas neid ei ole, palus ta Telliskivi poodi minna. Selge. Läksin nii umb 2 nädalapärast uuesti(seekord Telliskivi poodi) sattusin tollel päeval, kui oli Kiivikas tööl – ei olnud ka seal neid kalendreid. Siis sai Indrekuga telefoni teel räägitud, et minu kalender on hoopis juba Pärnus- olevat ju mina palunud seda sinna- Tegelikult ma ei olnud seda sinna palunud.

Igastahes nüüd sain tõesti oma kalendri kätte ja ilma autogrammideta. Seiklus missugune.

See autogrammidega oli see, mille ma fit-i oksjonilt (30.11) sain. Ma palusin selle Pärnusse saata ja sain ka kätte. :o

Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.