Skip to main content

Kiiroksjonil 1 septembril on 100% Whey Gold Standard (4,7kg) Optimum Nutriton ilt

Avaleht » Forums » Arhiiv » FIT.ioksjonid » Kiiroksjonil 1 septembril on 100% Whey Gold Standard (4,7kg) Optimum Nutriton ilt

Viewing 13 posts - 31 through 43 (of 43 total)
  • Autor
    Postitused
    jaagok
    Member

Reeglite kohaselt peab vist oksjoni lõppedes olema sul õie arv fitte kontol aga sul on endiselt vähem hetkel.

sass01
    Member

Umm, need tekivadki enne mahaarvestamist…

jaagok
    Member

Umm, need tekivadki enne mahaarvestamist…

mina arvan et peavad enne oksjoni lõppemsit peal olema. ehk kell 21.05 kuskil. muidu ei ole sellel mõtet. see oleks ebaaus nende suhtes kellel on fitid enne kogutud oksjonitarbeks.

Tsiteerides reegleid:

Tooteid saab osta ainult Fit-ide eest. Enne pakkumist kindlasti kontrolli, kas sul on piisavalt Fit.e.

Kui enim pakkunul pole piisavalt Fit.e, võidab auhinna eelmine pakkuja.

Seega enne pakkumist peab olema kontol piisavalt fitte. Sinul neid kahjuks sellel kellaajal veel ei olnud. Seega minu nimel on parim pakkumine.

sass01
    Member

Võimaldaks süsteem seda siin, et pealelaetud fitid koheselt tekivad..

Fitid on olemas, neid pole lihtsalt näiliselt siin, pole minu süü, et laekumine aega võtab…

Ja minuteada on siin eelnevalt nii tehtud, et kui mahaarvestamise ajaks fitid on olemas pole probleemi olnud.

jaagok
    Member

Selles point ongi, et peab fitid koguaeg varuks hoidma.

Reeglid on nii paika pandud. Enne pole arvatavasti keegi hakanud õiglust jalule seadma. Ootame siis kuni oksjoni korraldajad selle puntra läbi vaatavad.

Kell on 21:12 ja sul pole endiselt fitte, peab igaksjuhuks täheldama.

soomusk
    Member

FIT.ioksion on oksjon, millel osalemiseks on sul vaja FIT.’e. Hoia silmad ja kõrvad lahti – pakkumisi saavad kõik teha vaid oma FIT.’ide ulatuses. Ülevaade kõikidest kasutajates, kellel on oma arvel olemas FIT.’e leiad SIIT..

Indrek Viska
    Member

Vabandame,

Sass01 on õigus, ta tellis tõepoolest 19:55 Fit.e, mida ei kantud talle õhtul peale vaid hommikul.

Kuna Fit.ide kandmine ei ole oksjonil osaleja mure vaid meie, siis loeme tema pakkumise õigeks.

Seda võib ikka juhtuda, kuna õhtul ei pruugi olla kedagi oksjonit jälgimas Fit.de kandmas ning see ei ole veel meil ka automaatne.

Teinekord kui selline asi juhtub tellite õhtul Fit.de võite mulle helistada(56 458 688), kannan koheselt peale või ennem kella viite ära tellida.

Loodan, et oksjonlased on selle otsusega rahul.

tänudega,

Indrek Viska

emmimees
    Member

Eks korraldajad tahavad ikka rohem pappi saada

Indrek Viska
    Member

Sass01 läks limiidiga lõhki vist. Ja Otil pole vaja osta neid kuna tal ju sponsorid taga jne.

Pakun ise 4450.

Kuna kasutajal Sass01 on momendil 4265 FIT.’i, see on koos tellimusega.

Oksjoni võitis Jaagok 4450Fit.iga(1125krooni)

Indrek Viska
    Member

Eks korraldajad tahavad ikka rohem pappi saada
    jrx
    Member

Mina arvan, et kõik on õige ja vähem kobisemist vaja:) Niigi huvitav ja unikaalne võimalus veebis.

jaagok
    Member

Huh. Selline sagimine ja tundub, et mul läks hästi

sass01
    Member

Õnne jaagok, vedas et mulle fite kohale ei jõudnud laadisin eile enne 9t 800 fiti, pole siiamaani kohale jõudnud.. :S

Viewing 13 posts - 31 through 43 (of 43 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.