kiiresti kaalust juurde
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Kiivikaselt » kiiresti kaalust juurde
- This topic has 23 replies, 18 voices, and was last updated 18 years, 6 months tagasi by
teedukas.
-
AutorPostitused
-
veebruar 1, 2006 at 12:00 p.l. #68950
crawe
Membernu olge normaalsed 3 kuud ja 15kg lihaseid, see on anatoomia seisukohalt võimatu! ega sa juhuslikult metaani ei söö vms… arvan et see kaal on ainult vee arvelt! On täheldatud, et ideaalsetes tingimusets saaks inimene ühe kuuga lihast 2kg ringis, ja see on ka väga harv juhus!
veebruar 1, 2006 at 12:41 p.l. #57712cryz
Membernu olge normaalsed 3 kuud ja 15kg lihaseid, see on anatoomia seisukohalt võimatu! ega sa juhuslikult metaani ei söö vms… arvan et see kaal on ainult vee arvelt! On täheldatud, et ideaalsetes tingimusets saaks inimene ühe kuuga lihast 2kg ringis, ja see on ka väga harv juhus!
Võibolla pingutasin nats üle, et enamus on lihased, aga peeglisse vaadates pekkis küll ei paista olevat.Metaani pole kunagi võtnud. Kreatiini hakkasin ka hiljem võtma, kui kaal oli juba u.95kg. Söön lihtsalt 5-6 korda päevas ja teen trenni ja enne peale trenni shake
veebruar 2, 2006 at 5:15 p.l. #69134ROtter
MemberTerealustasin korrapärase trenniga umbes 3 kuud tagasi, samuti tegin toitumises suure muutuse. Olen pikk 190 ja kaalusin alguses 80-82 kg nüüd kaalun juba 97. Kas nii äkiline kaalu tõus võib mõjutada mu tervist kuidagi.
Südamele ja liigestele annab suure koormuse.
juuli 27, 2007 at 1:52 p.l. #120277teedukas
Memberma olen 25kg juurte võtnud jõusaaliga ja alustasin sellega 4 kuud tagasi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> olin 70 ja nüüd 95kg . ja mõõteti mu rasva protsenti ja oli 20% rasva see on küll palju kuid mul alles massisöömis perjood . kuid tekib kohe küimus et kas mul on siis 2kg liha ja 23kg rasva juurte tulnud ?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> muide jah mul soodustas söögiisu see et olen 12 aastat suitsu teinud ( viimane aasta läx 2 pakki päevas )
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja esimene trennipäev loobusin sellest ja söögiisu oli räige kogueg .
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 27, 2007 at 1:55 p.l. #120278gmaster
Memberkui ma ei eksi, siis nii kiire kaalutõus paneb ka maksale ja neerudele põntsu, sest nad pole sellise koormusega harjunud (toitumiskoormusega)?
juuli 27, 2007 at 1:59 p.l. #120279dirty scorpion
Membersuitsetamise maha jätmine soodustab kaalutõusu ses suhtes et nikotiin kiirendab seedimist ja nüüd kui maha jätsid läks normaalseks või isegi suts liiga aeglaseks.Aga muidu 25kg nelja kuuga on minu arust müstiline,mis sa ennem nälgisid?
juuli 27, 2007 at 3:54 p.l. #120286teedukas
Membersuitsetamise maha jätmine soodustab kaalutõusu ses suhtes et nikotiin kiirendab seedimist ja nüüd kui maha jätsid läks normaalseks või isegi suts liiga aeglaseks.Aga muidu 25kg nelja kuuga on minu arust müstiline,mis sa ennem nälgisid?ei nälginud
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> olen terve elu burgerid söönud (päris tõsiselt)
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> nüüd mul on toitumine elukutselise treeneripoolt tehtud ja kõiki söögilisandeid . 2x päevas joon valku 4x päevas söön kreatiini ja peale trenni ja ennem trenni ja ennem magama minekut glutamiini ja hommikul multivitamiine ja ennem trenni veel L-carnitini ja nüüd hakkasin Nitrixit sööma (pidi hea asi olema) Tervis on küll mul aina paremaks läinud ega ma ikka päris räigelt lõhkusin oma tervist ennem … ainult trepist kõndimine võtab põlved päris läbi küll
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> alsutasin kohe nende asjade söömisega . aga jah päris palju roppsõnu tuli treener suust kui kaalule astusin
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> tal vaja võitslus kaal saada kuid kuskilt ei tule . aaa muide mul ka vist 95kg peal jäänud kaal . enam nii kergelt ei suurene kaal
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>pean mainima et päris suur kõht on ka mul ees
juuli 27, 2007 at 4:10 p.l. #120287Alexander Andrusenko
Moderatorma olen 25kg juurte võtnud jõusaaliga ja alustasin sellega 4 kuud tagasi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> olin 70 ja nüüd 95kg . ja mõõteti mu rasva protsenti ja oli 20% rasva see on küll palju kuid mul alles massisöömis perjood . kuid tekib kohe küimus et kas mul on siis 2kg liha ja 23kg rasva juurte tulnud ?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> muide jah mul soodustas söögiisu see et olen 12 aastat suitsu teinud ( viimane aasta läx 2 pakki päevas )
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja esimene trennipäev loobusin sellest ja söögiisu oli räige kogueg .
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Teeme väikese arvutuse. Oletame, et 70kg juures oli su rasvaprotsent 5% (kõige väiksem rasvaprotsent, mida ma usuks). See teeb siis 3.5kg rasva. Praegu on su rasvaprotsent 20% 95kg juures, ehk siis 19 kilogrammi rasva. Lahutame 19-st 3.5 ja saame 15.5kg rasva. Ümardame täisarvuks, saame 16kg. Järelikult on sul selle ajaga maksimaalselt juurde tulnud 16kg rasva.
juuli 27, 2007 at 4:13 p.l. #120289teedukas
MemberTeeme väikese arvutuse. Oletame, et 70kg juures oli su rasvaprotsent 5% (kõige väiksem rasvaprotsent, mida ma usuks). See teeb siis 3.5kg rasva. Praegu on su rasvaprotsent 20% 95kg juures, ehk siis 19 kilogrammi rasva. Lahutame 19-st 3.5 ja saame 15.5kg rasva. Ümardame täisarvuks, saame 16kg. Järelikult on sul selle ajaga maksimaalselt juurde tulnud 16kg rasva.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> päris palju
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.