Kiiresti kaalust alla
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Kiiresti kaalust alla
- This topic has 8 replies, 4 voices, and was last updated 16 years tagasi by
kuuliks.
-
AutorPostitused
-
november 10, 2009 at 7:02 p.l. #19438
kommmionu
MemberTere! Olen tegelenud jõusaaliga 2 kuud, 2 aastat tagasi sai ka veidikene, paar kuud, käidud. Nüüd siis on tulemas kohalikud võistlused ja oleks vaja 4 päevaga kaotada 3kg, u 5% kogumassist. Kaalun 63kg ja pikkust on üle 170 natuke, vanus 15, kohekohe 16. Kas on sellisel asjal mõtet või kurnab mu organismi lihtsalt ära? Olen viimased päevad aeroobset trenni teinud igapäev kuskil 40min , nädala alguses oli ka üks raske trenn jõusaalis. Esmasp. sai jõusaalis 2x20min rattaga sõidetud (enne ja peale trenni), täna käisin ujumas 45min, homme plaanis viimane kerge trenn teha väikeste raskustega jõusaalis+2×20 rattaga, neljap kas jooksma või ujuma ~40min ja reedel puhkan. Oleks selline nn kava normaalne? Toitumist olen ka alandanud natuke. Tänane toit nägi välja umbes selline(tavaliselt söön palju rohkem, aga nii olen 2-3 päeva söönud):
Hommik:
2 muna+400g jogurtit
Vahepala:
500ml mahla+1 suur õun
Lõuna:
Liha kuskil 250g+2 õuna
Enne trenni:
1/3 rohelist fatburnerit
Peale trenni:
Tatrapuder pool taldrikut+paar hakkliha kotletti
Õhtusnäkk:
2 pirni/õuna
Vett tarbin ka pidevalt päris palju. Selline värk on kahjulik ka? Sellesmõttes et mul need kilod võivad kohe peale kaalumist ka tagasi tulla, et vahet erilist ei ole. Palju aitaks ntks enne kaalumist ühe sauna tegemine ja siis peale kaalumist alles süüa/juua? Kuna ise alles algaja siis ongi kahtlus, et kas selline asi on vaeva väärt. Võistlustel tahaks lihtsalt kergemasse kaalu saada, et konkurentsi rohkem pakkuda ja esimesed tulemused kirjasaada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 10, 2009 at 7:32 p.l. #233677daemonium
MemberTere! Olen tegelenud jõusaaliga 2 kuud, 2 aastat tagasi sai ka veidikene, paar kuud, käidud. Nüüd siis on tulemas kohalikud võistlused ja oleks vaja 4 päevaga kaotada 3kg, u 5% kogumassist. Kaalun 63kg ja pikkust on üle 170 natuke, vanus 15, kohekohe 16. Kas on sellisel asjal mõtet või kurnab mu organismi lihtsalt ära? Olen viimased päevad aeroobset trenni teinud igapäev kuskil 40min , nädala alguses oli ka üks raske trenn jõusaalis. Esmasp. sai jõusaalis 2x20min rattaga sõidetud (enne ja peale trenni), täna käisin ujumas 45min, homme plaanis viimane kerge trenn teha väikeste raskustega jõusaalis+2×20 rattaga, neljap kas jooksma või ujuma ~40min ja reedel puhkan. Oleks selline nn kava normaalne? Toitumist olen ka alandanud natuke. Tänane toit nägi välja umbes selline(tavaliselt söön palju rohkem, aga nii olen 2-3 päeva söönud):Hommik:
2 muna+400g jogurtit
Vahepala:
500ml mahla+1 suur õun
Lõuna:
Liha kuskil 250g+2 õuna
Enne trenni:
1/3 rohelist fatburnerit
Peale trenni:
Tatrapuder pool taldrikut+paar hakkliha kotletti
Õhtusnäkk:
2 pirni/õuna
Vett tarbin ka pidevalt päris palju. Selline värk on kahjulik ka? Sellesmõttes et mul need kilod võivad kohe peale kaalumist ka tagasi tulla, et vahet erilist ei ole. Palju aitaks ntks enne kaalumist ühe sauna tegemine ja siis peale kaalumist alles süüa/juua? Kuna ise alles algaja siis ongi kahtlus, et kas selline asi on vaeva väärt. Võistlustel tahaks lihtsalt kergemasse kaalu saada, et konkurentsi rohkem pakkuda ja esimesed tulemused kirjasaada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuna su menüü koosneb valdavalt süsivesikutest on ja pea rasvavaba,on su eesmärgiks ilmselt võimalikult vähe lihaseid ja palju pekki.Palju sa rasvaprotsenti tõsta tahad?
november 10, 2009 at 7:55 p.l. #233690kommmionu
MemberKuna su menüü koosneb valdavalt süsivesikutest on ja pea rasvavaba,on su eesmärgiks ilmselt võimalikult vähe lihaseid ja palju pekki.Palju sa rasvaprotsenti tõsta tahad?Nii ta on, et võimalikult palju rasva ja vähe lihaseid. Aga rasvaprotsent peaks ju just langema sellise tegevuse järel, mitte tõusma?
november 10, 2009 at 8:03 p.l. #233693Raivo Piiber
MemberMüstika, et need võistlused alati nii “ootamatult” tulevad …
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 10, 2009 at 8:07 p.l. #233694kommmionu
MemberOn tõesti. Asi lihtsalt selles, et olin suht kindel, et nagunii võistlema ei lähe. Nüüd, kui kutsuti võistlema, tuli suur isu peale ja kahjuks rohkem aega pole
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 10, 2009 at 8:13 p.l. #233696Raivo Piiber
MemberVõibolla võistled siis hoopis raskemas kaalus? Saad rohkem süüa
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 10, 2009 at 8:46 p.l. #233705kommmionu
MemberKah võimalus.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Sellepärast ma küsingi, et kas on mõttet hakata seda 3kg allapingutama. Kergemas kaalus oleks lihtsalt suurema koha võimalus.november 10, 2009 at 8:53 p.l. #233706Raivo Piiber
MemberKah võimalus.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Sellepärast ma küsingi, et kas on mõttet hakata seda 3kg allapingutama. Kergemas kaalus oleks lihtsalt suurema koha võimalus.Kas peab alati kõik nii lihtne olema? Suurema vaevaga saavutatud hea tulemus teeb rohkem rõõmu kui üksi võitjaks tulles!
jaanuar 27, 2010 at 10:58 e.l. #252359kuuliks
MemberKuna su menüü koosneb valdavalt süsivesikutest on ja pea rasvavaba,on su eesmärgiks ilmselt võimalikult vähe lihaseid ja palju pekki.Palju sa rasvaprotsenti tõsta tahad?Ega elu jah nii lihtne kahjuks pole nagu soovitakse.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.