kiireim viis kaalust alla.?
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Vend Vähilt » kiireim viis kaalust alla.?
- This topic has 9 replies, 5 voices, and was last updated 18 years, 9 months tagasi by
timmy.
-
AutorPostitused
-
aprill 12, 2007 at 3:02 p.l. #10377
timmy
MemberTere
Mulle on soovitatud teie poole pöörduda sellega,kuidas saaks kõige kiiremini kaalust alla ja kõhulihaseid ja tagumist osa treenida..:S
hetkel kaalun ma 75kg pikkus on mul 179cm ja vanus on mul 16 ..
Tahaks väga 1 kuuga saada paremasse vormi oma tagumist otsa vähendada ja kõhulihaseid rohkem välja tuua..
Kuna tulemas on suvi ja ekskurisoonid veekeskustesse..

Ette tänades Madis..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 12, 2007 at 3:17 p.l. #112076gmaster
Memberhuvitav, kas see muudab midagi, et sama teema uuesti tegid??
tee parem trenni internetis olemise asemel
aprill 12, 2007 at 3:23 p.l. #11207754321
MemberVõi, et kui juba netis oled, siis kasuta OtsinguT !!!
Edukest…
aprill 12, 2007 at 3:24 p.l. #112078timmy
Memberhuvitav, kas see muudab midagi, et sama teema uuesti tegid??tee parem trenni internetis olemise asemel
Ei nuh…Mulle soovitati tema käest kh küsida..
aprill 15, 2007 at 6:02 p.l. #112312vend vähk
ModeratorTereMulle on soovitatud teie poole pöörduda sellega,kuidas saaks kõige kiiremini kaalust alla ja kõhulihaseid ja tagumist osa treenida..:S
hetkel kaalun ma 75kg pikkus on mul 179cm ja vanus on mul 16 ..
Tahaks väga 1 kuuga saada paremasse vormi oma tagumist otsa vähendada ja kõhulihaseid rohkem välja tuua..
Kuna tulemas on suvi ja ekskurisoonid veekeskustesse..

Ette tänades Madis..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tere Madis!
Dieedi ja treeningute aluseks on ikka tahtejõud. 1-e kuuga ei ole ennast paremasse vormi ajada võimatu, aga raske kindlasti. Kas tegeled praegu mingisuguse spordiga ning milline on sinu igapäevane toitumine? Mis ajaks sa oma vormi paremaks soovid saada?
aprill 16, 2007 at 12:00 p.l. #112344timmy
MemberTere Madis!Dieedi ja treeningute aluseks on ikka tahtejõud. 1-e kuuga ei ole ennast paremasse vormi ajada võimatu, aga raske kindlasti. Kas tegeled praegu mingisuguse spordiga ning milline on sinu igapäevane toitumine? Mis ajaks sa oma vormi paremaks soovid saada?
Praegu jooksen ma hommikul 30 min. ja õhtul 30 min. söögi kohta…selle kohta ma ei oska eriti midagi öelda kuna ma pole sellest (valkuda süsivesikute jna ) asjadest midagi aru saanud … hommikul söön ma kolm grillsaia päevaajal söön ma seda mida koolis antakse ja õhtul söön ma putru..natuke paremasse vormi tahaks ma saada 30.maiks
aprill 16, 2007 at 2:25 p.l. #112360