Skip to main content

kiired sportlased

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Autor
    Postitused
    Anonüümne
    Guest

Tervist rahvas!

Oskate öelda, kui kiiresti jooksevad tippjalgpallurid+eesti jagpallurid, korvpallurid 100 m ? (sportlase nimi ja aeg)

Aitäh!

Marielito
    Member

Tervist rahvas!

Oskate öelda, kui kiiresti jooksevad tippjalgpallurid+eesti jagpallurid, korvpallurid 100 m ? (sportlase nimi ja aeg)

Aitäh!

Miks sul midagi sellist teada on tarvis. See ei anna küll millestki erilist ülevaadet.

Aga OK, mingitest keskmisest on ilmselgelt asjatu rääkida. Mainida võib vaid eredamaid näiteid. Euroopa kiireimaks peetakse Taani tippjalgpallurit Dennis Rommedahl`i. Euro2004 ülekannete ajal mainisid ETV spordikommentaatorid tema 100m ajaks 10,4 sekundit. Eurospordi kommentaatorid käisid aga välja veelgi ulmelisema aja 10,2 sekundit. Kiireid mehi on muidugi veel. Tänaseks päevaks juba liialt vanaks ja väetiks jäänud Marc Overmars olevat jooksnud 10,8 sekundit. Eesti jalgpalluritest ei tahaks suurt midagi mainida, sest nemad on parajad jutumehed. Väljakul just aeglase olemisega silmapaistev Tarmo Neemelo väitis, et tema jooksis omal ajal 60m umbes 7 sekundiga

Thomas
    Member

60m 7 sekundiga võib väga vabalt olla. Mul on tuttavaid, kes on 16-aastased ja jooksevad ka 7.2 – 7.5u. ja nad ei tegele jooksmisega.. ise jooksen ka u – 7,5.

Marielito
    Member

60m 7 sekundiga võib väga vabalt olla. Mul on tuttavaid, kes on 16-aastased ja jooksevad ka 7.2 – 7.5u. ja nad ei tegele jooksmisega.. ise jooksen ka u – 7,5.

Tule nüüd maapeale tagasi. Oled sa näinud Neemelot mängimas?? Ega siis 7 sekundit ei ole iseenesest võimatu, vaid küsimus on hetkel konkreetses inimeses. Erki Nool, kes hoidis mõnda aega Eesti rekordit jooksis 1996-ndal aastal 6,72s. Need koolistaadionil käsiajavõtuga 7,5 sekundiga jooksjad on loomulikult kiired poisid ja selliseid on Eestis jalaga segada, aga Neemelo ja 7 sekundit…?? Kui see kedagi julgustab, siis mina jooksen umbes sinna kahe ja kümne sekundi vahele.

pele
    Member

Üldiselt ei oska öelda kui kiiresti Eesti jalgpallurid 100m jooksevad, aga koos palliga nad jooksevad küll mega aeglaselt. Sest tehnika pole see mis vaja…

Olen ka kuulnud ülistusjutte Dennis Rommedahl’ist, aga sama moodi pole aru saanud, et tüüp suudaks koos palliga kiiremaid samme teha. Minu hinnangul on üks maailma parimaid kiiruse ja tehnika kombinatsioone Thierry Henry’l.

inside14
    Member

Ühed kiired tüübid on veel Roberto Carlos,

ja loomulikult isiklik lemmik

!Kaks viimast saavad ka palliga olles kiiresti hakkama rääkimata triblingust, samuti on karistuslööke kohe lust vaadata kui nemad löövad!Carlosest oli kunagi kuskil juttu 100m jooksu kohta aga ei mäleta enam kuid oli ka midagi 10 seki sisse, Carlos on tuntud ka oma hirmsate pommlöökidega!Eestlaste kohta ei tea nende mäng annab ka ikka kõvasti soovida!

rainisk
    Member

Üks üsna kiire jalgpallur, kes jäi meelde 2006.a MM-ist on Saksa koondise ääremängija David Odonkor. Kommentaatorid rääkisid ka midagi tema 100 m aegadest, mis minu mäletamist mööda jäid ka alla 11 sekundi. Parandage mind, kui eksin.

Ja teine kiire ääremängija on Hollandi ja Chelsea mängumees Arjen Robben.

Kui rääkida Eesti jalgpalluritest siis nende 100m ajad jäävad kuskil minuti sisse

Autor
    Postitused
Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.