Skip to main content

Kiire pulss treeningul

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Autor
    Postitused
    jooksja0
    Member

.

Olen 16a. poiss ja tegelen juba 4a. spordiga (rattur) Ostsin alles omale korraliku pulsikella ja käin jooksmas ja mure on sellest et pulss on liiga kõrge: 180-190 lööki minutis, tihti on üle 200 lööki minutis. Trennikaaslane kes on minust paar kuud noorem oli pulss 140 lööki minutis. Jooksen küll kergelt aga ikkagi kõrge. Kevadel oli mul gripp ja perearst võtis mul vereproovi ja veres oli raudasisaldus väike ja pidin 2 kuud mingeid raua tablette sisse võtma, peale haigust ( 1kuu) käisin ma koormustesti tegemas, siis öeldi et südamerütmiga oli jama ja soovitati palju vett juua. Millest on viga, kas verega on jälle midagi viga?

Sinu probleemiks on nõrk südame vastupidavus, ste pead põhja alla tegema. Oled tegelenud 4 a. jalgrattaspordiga, aga ilmselt alustasid seda liiga suure mahuga ?! Sellise bulsisagedusega ei tohi sa mingil juhul pikalt treenida.

Asi laheneb kui hakkad treenima 3 x nädalas 30- 45 min pulss 130- 150 kui joosta ei saa, siis kiirkõnd või ratas.Taastumine on aeganõudev, esimesed muutused võivad ilmneda 3 kuu möödudes, varu kannatust !

Siia ongi koer maetud

jooksja0
    Member

Sinu probleemiks on nõrk südame vastupidavus, ste pead põhja alla tegema. Oled tegelenud 4 a. jalgrattaspordiga, aga ilmselt alustasid seda liiga suure mahuga ?! Sellise bulsisagedusega ei tohi sa mingil juhul pikalt treenida.

Asi laheneb kui hakkad treenima 3 x nädalas 30- 45 min pulss 130- 150 kui joosta ei saa, siis kiirkõnd või ratas.Taastumine on aeganõudev, esimesed muutused võivad ilmneda 3 kuu möödudes, varu kannatust !

Siia ongi koer maetud

Autor
    Postitused
Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.