Skip to main content

kiire küsimus

Avaleht » Forums » Treening » Algajad » kiire küsimus

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
  • Autor
    Postitused
    potiäss
    Member

mis on valgu ja glükoosi suhe sheigis. olemas on hera80 ja trauben zucker, et 30grammi proteiini(hera80) kohta läheks siis umbes …grammi viinamarja suhkrut. loodan, et seletasin arusaadavalt.

tonn999
    Member

mis on valgu ja glükoosi suhe sheigis. olemas on hera80 ja trauben zucker, et 30grammi proteiini(hera80) kohta läheks siis umbes …grammi viinamarja suhkrut. loodan, et seletasin arusaadavalt.

1:2,ehk siis nt. 1 kulp valku ja 2 kulpi süsikaid… 30 grammi kohta siis 60

vajamineva valgu vajaduse pead ise endale välja arvutama, minu mälu järgi oli see 1,4-2 grammi kehakilogrammi kohta

Karu
    Member

1:2,ehk siis nt. 1 kulp valku ja 2 kulpi süsikaid… 30 grammi kohta siis 60

vajamineva valgu vajaduse pead ise endale välja arvutama, minu mälu järgi oli see 1,4-2 grammi kehakilogrammi kohta

tonn999
    Member

2 kulpi ei ole alati 60 g. Oleneb ju ka tihedusest. Üks kulp vadakut on kergem (väiksema tihedusega) kui dekstroos.

see oli lambist näide

potiäss
    Member

suur tänu. siit ka teine küsimus- kui suur kogus manustada peale trenni. keskmiselt 1,6 grammi keha kilo kohta on minu arusaamade järgi päevane vajaminev kogus. järelikult kas peab siis valgukoguse arvutama päevamenüüst saadud valkude järgi, või tarvitama tõesti 1,6*77(minu kehakaal)=123,2grammi, peale trenni? see tundub palju.

pakendi peal on öeldud 30g pulbrit millele segada 3-4dl vett, millel pole mingit pistmist inimese enda mõõtmetega.

Karu
    Member

suur tänu. siit ka teine küsimus- kui suur kogus manustada peale trenni. keskmiselt 1,6 grammi keha kilo kohta on minu arusaamade järgi päevane vajaminev kogus. järelikult kas peab siis valgukoguse arvutama päevamenüüst saadud valkude järgi, või tarvitama tõesti 1,6*77(minu kehakaal)=123,2grammi, peale trenni? see tundub palju.

pakendi peal on öeldud 30g pulbrit millele segada 3-4dl vett, millel pole mingit pistmist inimese enda mõõtmetega.

30 g on optimaalne kogus pulbrit tarbida ühe korraga, näiteks pärast trenni. See sisaldab sul siis 24 g vadakut, mis on paras kogus kiireks taastumiseks.

Millist tüüpi treeningu ning mis eesmärgi jaoks küsid?

Kui tahad koguda lihasmassi, siis 2-2,2 grammi valku kehakilo kohta päevas oleks paras.

potiäss
    Member

30 g on optimaalne kogus pulbrit tarbida ühe korraga, näiteks pärast trenni. See sisaldab sul siis 24 g vadakut, mis on paras kogus kiireks taastumiseks.

Millist tüüpi treeningu ning mis eesmärgi jaoks küsid?

Kui tahad koguda lihasmassi, siis 2-2,2 grammi valku kehakilo kohta päevas oleks paras.

eesmärgiks on hetkel lihasmassi kogumine.

mullaonu
    Member

Täpsustuseks, et 30 valku siis, mitte pulbrit. 30 g pulbrit sisaldab vähem valku

Hellboy
    Member

Ei see 123,2 grammi jagad võimalikult võrdselt kõikide söögikordade peale ära terveks päevaks. Võiksid süüa 4x päevas iga kord siis peaksid toidust saama 31g valku ja siis üks kord ka peale trenni 31g. See paki peal olev kogus on soovitatav kogus mida võtta ühe toidukorrana peale trenni või mis iganes ajal sa seda võtta tahad, vastavlt oma vajadusele, kas võtad rohkem või vähem.

potiäss
    Member

Täpsustuseks, et 30 valku siis, mitte pulbrit. 30 g pulbrit sisaldab vähem valku
    M.M.
    Member

Parem saa see vajalik süsivesik puuviljast kätte nt. banaanist – mis sisaldab ka muid vajalike aineid. Milleks ajada sisse endale töödeltud puhast suhkurt.

potiäss
    Member

Parem saa see vajalik süsivesik puuviljast kätte nt. banaanist – mis sisaldab ka muid vajalike aineid. Milleks ajada sisse endale töödeltud puhast suhkurt.

tundus huvitavam

Autor
    Postitused
Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.