Kiire hommikusöök.
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Kiire hommikusöök.
- This topic has 31 replies, 20 voices, and was last updated 17 years, 12 months tagasi by
hehee.
-
AutorPostitused
-
veebruar 11, 2008 at 4:52 p.l. #140216
windsurfer
MemberTegelikult on teema huvitav. Kui selline ektreemolukord on siis ju hea teada kuidas saaks kiiresti hommikusöögi valmis teha ja ära süüa.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 11, 2008 at 6:14 p.l. #1402314Qlimax
MemberLöö endale pakk mune suhu katki ja tööle minnes söö päts saia ära
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 11, 2008 at 6:15 p.l. #1402325ander
MemberHapukoorega kodujuust ja õhtul valmistehtud kama jogurti, keefiri või petipiimaga oleksid minupoolsed soovitused kiireks hommikusöögiks.
veebruar 11, 2008 at 6:21 p.l. #140234inside14
MemberÜks võimalus on veel, et ostad eelneval päeval selle kohupiimatoru mingi 400g vms, otsa auk sisse ja lase aga heal maitsta!
veebruar 11, 2008 at 6:22 p.l. #140235waldof
Membertegelikult k6ige lihtsam oleks v6ta endale naine
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kes ärkab varakult yles teeb sulle söögi valmis ja nii olekski su mured murtud
veebruar 11, 2008 at 6:31 p.l. #140238FG
MemberHehehee
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , viimane oli hea!
veebruar 11, 2008 at 8:22 p.l. #140286daman
MemberSee on probleem, kuna naine on olemas, aga ta põõnab veel kauem kui mina. See variant jääb ka ära. 5 minutit hommikul voodis kauem…, mis võiks olla parem?
See probleem muuseas on laiendatav ka mujale, näiteks kui sa ööbid hotellis, vaja varahommikul liigutama hakata ja kus tõesti pole söögi tegemise võimalusi, aga on väike külmik. Mis siis? Ega lambipirni peal ei prae mune, siis pole muud kui pakist otse kurku. Seega peab need “pakk mune kurku” stiilis lollused ja eelnevalt valmis tehtud asjad ära unustada.
Kiire, efektiivne ning täisväärtuslik hommikusöök jätkuvalt teemaks.
karu, kas koks öösel tükki ei lähe ? Ma pole kunagi proovinud üleöö hoida.
veebruar 11, 2008 at 9:46 p.l. #140322Henritamm
MemberSee on probleem, kuna naine on olemas, aga ta põõnab veel kauem kui mina. See variant jääb ka ära. 5 minutit hommikul voodis kauem…, mis võiks olla parem?See probleem muuseas on laiendatav ka mujale, näiteks kui sa ööbid hotellis, vaja varahommikul liigutama hakata ja kus tõesti pole söögi tegemise võimalusi, aga on väike külmik. Mis siis? Ega lambipirni peal ei prae mune, siis pole muud kui pakist otse kurku. Seega peab need “pakk mune kurku” stiilis lollused ja eelnevalt valmis tehtud asjad ära unustada.
Pane hommikul kell 10 minutit varem tirisema…Pikuta 5 minutit voodis ja tõuse siis üles.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Niimoodi saad tervelt 5 min varem ülesse kui tavaliselt ja aega rohkem.
veebruar 11, 2008 at 10:05 p.l. #140324undisputed
MemberKunagi oli meil ühikas kõrvaltoas ka üks vend, kes pani endale alati 3 äratust iga 5 min tagant. Kuna ütles, et talle meeldib hommikul alati veel enne tõusimist põõnata. Aga ennast ajas see lärin päris vähe närvi hommikuti
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kuigi mulle jõua kohale, mis mõte sellel 5 min enam on, kui kell heliseb ja kohe voodist välja, siis pole nagu seda probleemi ka enam, et põõnaks edasi. See 5 min on haigus mitte mõnu
veebruar 11, 2008 at 10:20 p.l. #140327matu124
Memberma teen kiirkaerahelbeid vaarikatükikestega hommikuks, need paki omad ja umbes 3min ehk läheb tegemisega, 2 pakki kaussi, piim peale ja mikrosse!
veebruar 11, 2008 at 10:20 p.l. #140328Henritamm
MemberMul on siis selline haigus, et mulle meeldib laupäeva ja pühapäeva hommikuti kuni pool tundi lihtsalt voodis mõnuleda.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 11, 2008 at 10:24 p.l. #140329undisputed
MemberMul on siis selline haigus, et mulle meeldib laupäeva ja pühapäeva hommikuti kuni pool tundi lihtsalt voodis mõnuleda.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See on juba süvenenud haigus ja tuleb ravile minna
😮
veebruar 12, 2008 at 1:37 e.l. #140334Karu
MemberSee on probleem, kuna naine on olemas, aga ta põõnab veel kauem kui mina. See variant jääb ka ära. 5 minutit hommikul voodis kauem…, mis võiks olla parem?See probleem muuseas on laiendatav ka mujale, näiteks kui sa ööbid hotellis, vaja varahommikul liigutama hakata ja kus tõesti pole söögi tegemise võimalusi, aga on väike külmik. Mis siis? Ega lambipirni peal ei prae mune, siis pole muud kui pakist otse kurku. Seega peab need “pakk mune kurku” stiilis lollused ja eelnevalt valmis tehtud asjad ära unustada.
Ei l2he ta tykki midagi. Pealegi, niikuinii kapist v6ttes teeb k2si automaatselt paar-kolm sheigiliigutust ju!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ise kasutasin selleks Yatesi Protein’i, sest see natuke paksem ning hea maitsega. Saab hommikul ikka midagi s88gimoodi k6htu aetud. Selles samuti probiootilised piimhappebakterid ja muud v2rki. Proovi 2ra. Mulle meeldib hommikul sheik.
veebruar 12, 2008 at 8:18 e.l. #140361daman
MemberPane hommikul kell 10 minutit varem tirisema…Pikuta 5 minutit voodis ja tõuse siis üles.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Niimoodi saad tervelt 5 min varem ülesse kui tavaliselt ja aega rohkem.

See pole lahendus, see on oma seisukoha kaitsmine. Tõin juba näite, hotelli näol, kus antud süsteem ei tööta. Tõuse või 6 tundi varem, süüa ikka ei saa, sest nõusid pole ja pole ka kuskil keeta/küpsetada.
veebruar 12, 2008 at 8:25 e.l. #140363Bonsuna
MemberÕhtul magama minnes ühte veeni aminohapete tilguti ja teise glükoos. Hommikul vaja ainult nõelad välja tõmmata ja minema jalutada. (kuluv aeg 2sek.)
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.