kiire abi
Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » kiire abi
- This topic has 10 replies, 6 voices, and was last updated 23 years, 8 months tagasi by
Henri.
-
AutorPostitused
-
mai 16, 2002 at 9:00 p.l. #547
Anonüümne
GuestMul oleks selline küsimus,et varem olin heas vormis ka trennita aga viimasel ajal olen tähele pannud,et on tekkinud rasva kõhule ning tagumikule.Kuna ma arvasin,et ma juurde ei võta,oli see paras halb üllatus liiga hilja-just nüüd,kui suvi käes.
Ehk oskab keegi mingit mõistlikut nõu anda,mida süüa või kuidas kõhust lahti saada suhteliselt kiire ajaga?siiani olen katsetanud nn.veepäevi.
mai 16, 2002 at 10:07 p.l. #29461Sacatini
MemberKui tahet on soovitaksin tehe võimalikult palju aeroobset trenni – küi hommikuti jooksmas, tegele aeroobikaga ja mis kõige olulisem – kontrolli mida sa sööd. Õhtused söömaajad kindlasti ära jätta. Tegele spordiga söö vähese rasvasisaldusega toitu ja üks kirjutamata reegel – ole lihtsalt õnnelik(on tõestatud, et inimesed, kes igasuguste asjade pärast muretsvad ja on pidevalt stressis koguneb rasva kõhule ja mujale kiiremini)
mai 17, 2002 at 8:08 e.l. #29462Anonüümne
GuestKa sarnane probleem, aga mida selle õhtuse söömaja all silmas peetakse, kas ka mingit õlita/kastmeta toorsalatit ja puuvilju ka ei tohi süüa. Sest endal probleem, millal siis üldse süüa, sest päeval viimane söömaaeg on kell 12, et õhtuks trenniks kõik ära seediks ja olen õhtul peale trenni mõne puuvilja, salati ära söönud.
mai 17, 2002 at 8:46 e.l. #29463annika
MemberMina teen 6-7korda nädalas trenni,enamasti erinevaid stiile aeroobikat.Söömisega on nii, et hommikul jogurt müsli vmt-ga või pudrud,vahepeal väike snäkk, lõuna ajal supp, tk leiba lisandiga, siis jälle väike snäkk enne trenni u 1t(müslibatoon vmt), õhtul peale trenni aga (u kl 19.30)jogurt Bodysoja või Fitness 5-ga(müügil näit Kristiine Keskuses,800G=145kr)Õhtul peale trenni lausa PEAB mingi väikese eine võtma, et valgu ja süsivesikute vajadus rahuldada-keha peab ju trennist taastuma ja lihased peavad toidetud saama.Kui liiga vähe süüa, kaotab just lihast(olen aastaid tagasi anoreksiat põdenud ja tean hästi)ja kasu ei mingisugust. Pigem näksige iga paari tunni tagant midagi, et veresuhkur normis hoida.Pealegi, kui enne trenni tundide kaupa mitte süüa, ei jaksagi ju täiega sporti nautida!
mai 17, 2002 at 10:25 e.l. #29464Henri
MemberÄkki oskab keegi mulle öelda, kus tulevad need soovitused “veepäevadele” ja millised on seletused selle kasulikkusele.Tean, et müüdid on ühed visad “asjad” aga ikkagi tasuks tiba arvestada kaasaja meditsiini ja füsioloogiaga ning vähem kuulata isehakanud meedikuid ja soolapuhujaid.Nn veepäevi ehk 0 päevi kasutatakse seal, kus sellest tulenev kahju on väiksem kui oodatav.Näiteks äge pankreatiit jms kus on vaja seedetrakt ajutiselt välja lülitada. Sealjuures toitumist soovitatakse alustada niipea kui vähegi võimalik.Veepäevadest tulenevat ja järgnevat katabolismi ei saa kuidagi mõistlikuks pidada nii tervise kui /normaalse/kaalulangetamise seisukohalt.
mai 17, 2002 at 10:47 e.l. #29465Vaatleja
MemberHenri jutus on iva.
Mul üks tuttav on astmaatik ja kevadeti läheb tal hoog päris raskeks.
Siis ta teem küll 5 veepäeva. Puhastab organismi ja annab hingamise tagasi. Mees võtab 5-6 kilo alla küll, aga kui kuuri lõpetab, siis tulevad need kähku tagasi.
Seega dr. Zook oskab võib-olla Henri jutule selle veevärgi kohta midagi lisada.
mai 17, 2002 at 11:54 e.l. #29466Anonüümne
GuestSelge, sain parema pildi söömise koha peale. Ma teen ka 5,6 korda trenni, olen ka pudru sööma hakkanud ja lõunaks midagi toekamat, näksimise osas olen hätta sattunud, et midagi sobivat leida. Aga jah poes olen neid müslibatoone vaadanud,üks oli tumedas shokolaadis ja seal teisel oli peal, et jogurtiglasuuriga ja see ajas segadusse, et kas see on nagu shokolaadis müsli st valgeshokolaad või on ikka mingi töödeldud jogurt. Et ma teaks, et ei hakkas nendega üleliialdama kui tõesti on puhas shokolaad.
mai 24, 2002 at 12:04 p.l. #29467Anonüümne
GuestKas keegi oskaks öelda kui kiiresti amazonist tellitud kaup kohale tuleb
mai 28, 2002 at 8:59 e.l. #29468Raimond
Memberei saa ka mina aru kust kurat need nälgi ja joo vett soovitused tulevad. Volvo Ocean Race ajal jäid mingid vennad kaheks nädalaks üle aja merele ja toit sai otsa. Kui maale jõudsid olid kõik nagu kudend kitsed, aga rasvakiht oli ikka samasugune- nälgides ja vett juues võtab keha energiat lihaskoe, mitte rasvkoe arvelt.
mai 28, 2002 at 11:18 e.l. #29469Anonüümne
GuestNo vaata. Eks see ole ikka individuaalne ka. Minul on küll juhtunud, et pole aega süüa ja kahe päevaga 4 kg alla läinud. Ja siis polnud rasvast jälgegi, ainult luu ja nahk. Aga loomulikult tuleb see kõik sama kiirelt tagasi kui jälle normaalselt sööma hakata.
mai 28, 2002 at 12:16 p.l. #29470Henri
MemberIndividuaalne kindlasti, inimene ei ole üks staatiline olend.
Üldjuhul aga sellist vinget lipolüüsi ei toimu, et päevas 2 kilo rasva
kaob. Pigem on see suuremalt jaolt vesi, millest inimene ilma jääb.
Üks asi on aga kindel: inimorganism (sõltuvalt kaalust,lihasmassist jne)
vajab kindla hulga asendamatuid aminohappeid( miinimumhulga koefitsendid ei ole meeles).
Kui kasvõi üks nendest jääb defitsiiti, algab kehaomase valgu lõhustumine.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.