Skip to main content

Kihvt küsitlus ETV sport portaalis

Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » Kihvt küsitlus ETV sport portaalis

Viewing 13 posts - 46 through 58 (of 58 total)
  • Autor
    Postitused
    jrx
    Member

Palju õnne selles suhtes, et põhisuhtumine siin teemas tundub olevat

“daa… on alles lollid, ei tea midagi, ei pea kulturismi spordiks, kulturism on sport!”

SEE on teie spordi avalik imago. Muutub see ainult läbi selle, mida teete TEIE e. treenerid-harrastajad-fännid-võistlejad. Ärge virisege, võtke ennast kokku ja tehke siis midagi selle spordi imago parandamiseks kui te tahate, et see parem oleks. Ja foorumis omavahel kudrutamine ei mõju vist.

Alaliit nagu ei saa selle ülesandega väga hästi praegu hakkama või mis?

Jääb mulje, et alaliidul on raske, sest raha on vähe ja juht peab kõike tegema jne jne. Rakendage seda suurt vabatahtlike fanaatikute armeed siis:)

rinaldo
    Member

asja mõtte ongi ise selgusele saada mis on mis.tähtis,et sa oleksid selle endajaoks ise selgeks teinud mitte ei otsi wikist või kuskilt.

Minu jaoks on asi ammu selge. Arvamus peab millelgi põhinema, näiteks artiklil. Artikkel peaks omakorda põhinema uurimustööl. “Mina arvan” ei tööta alati. Võtame näiteks inimese, kes pole kunagi ühtegi artiklit lugenud kehaehitamisest. Mõtleb oma loogika järgi, et lihas kasvab trennis ja sööki pole vajagi. Treeningu pikkus on ka oma 3 tundi. Kui väheseks jääb, siis tehakse veel tunnike-kaks peale. Arvamused peaks põhinema millelgi, mitte lihtsalt arvamused olema. Selle pärast ma selle wikipedia lingi paningi.

matroxx
    Member

sõna arvamus tähendabki et ei ole tegemist fakti põhise asjaga.mingisugused üld ”normid”ehk on seega igaühe enda otsustada jääb kuidas ja mis(lõplikult).tõsi artikkel võib olla see mille põhjal sa enda arvamust kujundad.

matti
    Member

Minu jaoks on asi ammu selge. Arvamus peab millelgi põhinema, näiteks artiklil. Artikkel peaks omakorda põhinema uurimustööl. “Mina arvan” ei tööta alati. Võtame näiteks inimese, kes pole kunagi ühtegi artiklit lugenud kehaehitamisest. Mõtleb oma loogika järgi, et lihas kasvab trennis ja sööki pole vajagi. Treeningu pikkus on ka oma 3 tundi. Kui väheseks jääb, siis tehakse veel tunnike-kaks peale. Arvamused peaks põhinema millelgi, mitte lihtsalt arvamused olema. Selle pärast ma selle wikipedia lingi paningi.

Antud juhul( mingi tegevuse spordialaks lugemine/mittelugemine) ei ole tegemist täppisteadusega, seega siin mängib subjektiivsus suhteliselt suurt rolli.

jrx
    Member

Antud juhul( mingi tegevuse spordialaks lugemine/mittelugemine) ei ole tegemist täppisteadusega, seega siin mängib subjektiivsus suhteliselt suurt rolli.
    vedru
    Member

Nii palju kui mina tean, siis kulturist käib tihti spordisaalis. Kui ta seal treenib, ehk tegeleb selles ruumis ettenähtud tegevusega, siis tegeleb ta spordiga.

kuuliks
    Member

Mis sport see kulturism on, ahh? Tugitoolis istumine ja hääletamine ja õlle joomine ja jalgpalli vaatamine – see on SPORT!

See on tugitoolisport.

matroxx
    Member

teatud mõttes on küllainult et ###### all on pink:)

matti
    Member

Kuulge sõbrad, jutt hakkab siin juba mölaks minema

matroxx
    Member

i agree! minupoolt kraanid kinni.

Lexusl
    Member

Kui isegi Fitness.ee liikmed ei pea kulturismi spordiks, mis siis veel tahta nö tavainimese käest.

On olemas harrastussport, on olemas võistlussport, on olemas tippsport ka tugitoolisport kui soovite

joker
    Member

Fitness.ee liikmeks saavad ju kõik kes tahavad!
    Lexusl
    Member

No ma mõtlesin, et kui juba siia lehele satud, siis mingi spordipisik ikka sees on
    Autor
    Postitused
Viewing 13 posts - 46 through 58 (of 58 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.