kickboxer ja jõusaal!?
Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » kickboxer ja jõusaal!?
- This topic has 30 replies, 15 voices, and was last updated 19 years, 2 months tagasi by
Ranni.
-
AutorPostitused
-
oktoober 11, 2006 at 11:58 e.l. #8534
kicker
Membersiuke nädalakava???
esmaspäev:
Kickboxi trenn (1,5 tundi aeroobne) ja peale trenni valgujook
kolmapäev:
neljapäev:
jõusaal (põhiharjutused 1,5 tundi kokku) ja peale trenni valgujook
Laupäev:
see on kava, mille järgi ma prääga trenni teen. soov oleks veits “suuremaks” saada. söön hommikul, lõunal, ja kell 5 õhtul.
nii mida muuta?
oktoober 11, 2006 at 12:39 p.l. #92049SHOXi
Member1 jõusaal nädalas ei anna eriliseid tulemusi massile, pealaegi massikasvatamine teeb su löögikiirust aeglasemaks.
oktoober 11, 2006 at 2:14 p.l. #92225Vägivaldur
Member1 jõusaal nädalas ei anna eriliseid tulemusi massile, pealaegi massikasvatamine teeb su löögikiirust aeglasemaks.Kui paralleelselt kickboxinguga tegeled, siis ei kao löögikiirus kusagile. Massi kasv on peamiselt seotud toitumisega, ise vaata palju juurde vaja toidukoguseid panna.
oktoober 11, 2006 at 2:16 p.l. #92227fighter
MemberEi tee ta midagi löögikiirust aeglasemaks, kui üldse siis MINIMAALSELT.
oktoober 11, 2006 at 2:50 p.l. #92231Creek
MemberRaske uskuda, et kord nädalas jõusaalis käies eriliseks kapiks saab. Samuti ei näe mõtet pidevalt seda valgujooki sisse võtta, ega see aeroobne mingeid lihaseid ei kasvata ja see valk neid niisama ka juurde too.
Ma lisaks siia sinu kavva veel paar jõusaali trenni ja siis loodaks mingeid kapi arenguid.
NB! Kindlasti muretse jõusaali kava (kui selle ühepäeva trennile kava puudub siis ka sinna peaks kava muretsema) ja treeni selle järgi.
Samuti mainiks, et 3 korda päevas süüa on vähe ja hea oleks ähemalt 5 korda päevas (iga 2-3 tunni tagant süüa oleks väga hea).
oktoober 11, 2006 at 2:58 p.l. #92234Madis232
Membercreek valejutt puha.
kui targalt toituda ja 2 kord nädalas 1,5 h jõusaalis 2 päevale jaotatud kava , harjutusi ilusti sooritades ( kõrge intevsiivsusega 8–12 kordust teha saab kõige paremini massi( lihased puhkavad ja kasvavad trennivabadel päevadel)
oktoober 11, 2006 at 3:07 p.l. #92236Creek
Membercreek valejutt puha.kui targalt toituda ja 2 kord nädalas 1,5 h jõusaalis 2 päevale jaotatud kava , harjutusi ilusti sooritades ( kõrge intevsiivsusega 8–12 kordust teha saab kõige paremini massi( lihased puhkavad ja kasvavad trennivabadel päevadel)
Tõesti kui teha 2 päeva kava tuleb massi, saab isegi siis kui vaid kord nädalas jõusaalis käia, kuid, et mingiks suureks kapiks saada siis, minu arvates, jääb väheks. Kuid ega see halba ei tee kui proovida.
oktoober 11, 2006 at 3:11 p.l. #92237Vägivaldur
MemberRaske uskuda, et kord nädalas jõusaalis käies eriliseks kapiks saab. Samuti ei näe mõtet pidevalt seda valgujooki sisse võtta, ega see aeroobne mingeid lihaseid ei kasvata ja see valk neid niisama ka juurde too.Ma lisaks siia sinu kavva veel paar jõusaali trenni ja siis loodaks mingeid kapi arenguid.
NB! Kindlasti muretse jõusaali kava (kui selle ühepäeva trennile kava puudub siis ka sinna peaks kava muretsema) ja treeni selle järgi.
Samuti mainiks, et 3 korda päevas süüa on vähe ja hea oleks ähemalt 5 korda päevas (iga 2-3 tunni tagant süüa oleks väga hea).
Valku on vaja igale inimesele. Või sulle tundub, et ainult kulturistid tarbivad valku?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mistahes treeningust aitab trennijärgne valgu tarbimine taastuda. Joogi või mingil muul kujul – suurt vahet pole.On ka üsna suur vahe, kas sa käid kord nädalas jõusaalis ja muul ajal lamad diivanil või käid jõusaalis lisaks kolmele kickboxingu treeningule. Eriline kapp?
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui sa juba praegult teed trenni 4x nädalas, siis mina oleksin nende jõutrennide lisamisega ettevaatlik. Pigem tee mingi periood, kus sa tegeled näiteks 1x nädalas kickiga ja 3x käid jõusaalis. Eks ise mõtle.
oktoober 11, 2006 at 3:48 p.l. #92241jrx
Memberja kustotsast see kickbox aeroobne on?
oktoober 12, 2006 at 5:09 e.l. #92271kicker
Memberteeks algul: 3xkick ja 1kuni2x jõusaali nädalas. siis kuu aja pärast 3xjõusaali ja 1-2x kicki nädalas (kuu aega järjest, vahetan iga kuu tagant) ????
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 12, 2006 at 7:05 e.l. #92275greenu
Memberja kustotsast see kickbox aeroobne on?kickboxi pole teinud ju-jutsut aga küll … ma ei oska küll öelda et mu süda kogu aeg anaeroobses põristas …. ikka aeroobses vahemikus ? …. ja enesekaitset peetakse vist ikka rohkem aeroobseks ja jõutrenni anaeroobseks …
võin ka mööda panna kuid see minu arvamus …
oktoober 12, 2006 at 7:47 e.l. #92277napster
Memberkickbox lammutab sul võhma üles aeroobne peaks olema ju kerge treening mis ei võta kopsu kokku (N:rahulik sõrkjooks)osta parem taastusjook mingi vaata poes siin on peale trenni lahmad sisse ja hea olla
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 12, 2006 at 8:48 e.l. #92281jrx
MemberTehniliselt võttes ei määra ju seda, kas tegemist on anaeroobse või aeroobse pingutusega mitte PULSISAGEDUS vaid see, kas organism töötab aeroobses (energia saamine toimub hapniku juuresolekul) või anaeroobses (hapniku puudujäägis) režiimis.
Õiges võitluskunstitrennis saab ilmselt muidugi mõlemat AGA kui see on vähegi mõistlik treening, siis tööraundid on ikka intensiivsed ja nende vahepeal organism 100% ära taastuda küll ei tohiks…
oktoober 12, 2006 at 9:15 e.l. #92286kame
Moderatorkick on väga intensiivne ja seda trenni tehes pead väga hoolikalt valima ka poxi eelse toitumise – muidu on energia defitsiit kiire tulema ja ka kasv seega puudulik!
oktoober 12, 2006 at 9:47 e.l. #92287gmaster
Member2x saali nädalas on tõesti mõtekam, iseenesest väga vahet pole, kas võtad taastusjoogi v valgujoogi
loomulikult oleneb ka sellest, kas kickpoksis ka jõuharjutusi tehakse, osades trennides tehakse kätekõverdusi v lõuatõmbeid, kui neid targasti teha siis vähemalt mingi osa areneb
massi jaoks pead aga jah paar korda rohkem päevas sööma, ega siis see mass tulemata jää ka
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.