KETTAHEITE SAIT !!!!!!!!!!!!!
Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » KETTAHEITE SAIT !!!!!!!!!!!!!
- This topic has 11 replies, 5 voices, and was last updated 22 years, 9 months tagasi by
raider.
-
AutorPostitused
-
aprill 30, 2003 at 12:36 p.l. #1233
raider
MemberJUUNI algul valmib Maailma suurim kettaheite sait…
*** üle 200 kettaheitja CV’i
*** üle 120 kettaheite video
*** pilte
*** kinogramme
*** iga nädal intervjuu kuulsa kettaheitjaga
*** jutukas ja foorum
*** eesti, Inglise keelne
*** kõik inff kettaheite kohta
lisainfo msn– sildoja@msn.com või mail. sildoja@msn.com or kettaheitja@hot.ee
RAIDER ( noor kettaheitja )
aprill 30, 2003 at 12:42 p.l. #33254raider
MemberKõigil, kellel vähegi infi kettaheite kohta on teretulnud. ( pildid. videod jne ))
sänks raider
aprill 30, 2003 at 7:54 p.l. #33255tannu
Memberma tõesti ei imesta kui sa ketaheite vastu oled sest sa mingi makaron selline.. aga kettaheide on kõige tegijam ala kergejõustikus.. niiet ära mölise siin.. ise oled mingi täielik luuser.. vaata parem millega mees hakkama on saanud.. sa ei teex ise 10 aastaga kah sellist lehte valmis.. võibolla aint pihutamisest aga seegi jääb sul poolikux… niiet ära tule kommenteerima kui sa ei tea sellest alast midagi… sa tahad yelda et tammert ja kanter ja teised suured mehed on mingid köki mökid?.. mine arene….
ja ###### mine ######!!!!!!!!!
Tegelt pole ime kui KÕHNad ja PERSEd kommenteerivad ala mida ei oska ega hakkagi oskama.. fakking luuserid..
ELAGU SPORT…
raider hea töö!
aprill 30, 2003 at 8:02 p.l. #33256tannu
Memberja mis yx vend yritab opositsiooni tekitada kettaheitele kahe nimega ve.. get lost ass,,.,,!!!
mai 1, 2003 at 6:10 p.l. #33257raider
Membernice comments… Tannu….
be cool
mai 2, 2003 at 7:15 e.l. #33258Rebane
KeymasterEinoh tere tali.
Kui te tõesti normaalsel kujul ennast väljendada ei suuda, peab hakkama foorumeid tihedamini puhastama ja tõsiselt nimesid maha kustutama hakkama.
Pole vaja hakata roppusi tagasi plärisema – võtke rahulikult, kuna nende inimestega tegeletakse personaalselt.
Mõne inimese intelligentsustase peab ikka päris madal olema, et ta julgeb endale nimeks ###### panna.
Ma võin musta pesu ka avalikult pesta – võta teadmiseks, et sinu nimi eemaldatakse Amazon.ee foorumist ning enam ei vaadata taolistele nimedele niisama läbi näppude.
Jõudu tööle
mai 3, 2003 at 8:28 e.l. #33259Anonüümne
Guestliibukates taitsudes meestel oma sait ,mida veel ma küsin teilt aah!?
mai 3, 2003 at 12:42 p.l. #33260põk
Memberkui ma ikka vene ajal noor nolk olin siis nende samade ketastega käisime penskarite aknaid sisse pildumas…..oh noorus oli ikka ilus aeg
mai 3, 2003 at 1:39 p.l. #33261tannu
Memberaga mu arust kustutati sind ära.. kuidas sa juba tagasi oled? Ei tea mix sinul ja sellel nn. persel sama maili aadress on? Kokkusattumus ve? Vaata et rebane sind uuesti välja ei loobi!
mai 4, 2003 at 11:44 e.l. #33262põk
Memberkuule kõhn poiss ära topi oma nina minu asjadesse….pildi pealt paistab et ema sulle vist eriti süüa ei viitsi teha
mai 4, 2003 at 8:15 p.l. #33263raider
Membervähem sõimamist omavahel…
ning rohkem abistavat kätt
lugupidamisega
raider
mai 5, 2003 at 7:30 p.l. #33264raider
Membermake some nOice
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.