Skip to main content

Kettaheite jalanõud

Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Kettaheite jalanõud

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Autor
    Postitused
    matjusm
    Member

Mulle on hakanud kettaheide aina rohkem ja rohkem meeldima ning nüüd käin ketast heitmas juba 4-6x nädalas.

Igal juhul hakkasin ma mõtlema selle peale et ehk hangiks endale spetsiaalsed kettaheite jalanõud sest mulle meeldib treenida parima varustusega. Ma varem ei arvanud et spordijalanõudel on eriline vahe kuid kui ma endale tõstekingad hankisin, leidsin et vahe nendega ja tavalistes jooksutossudes tõstmise vahel on meeletu.

Seega kas keegi oskab öelda:

1. Kas on mõtet hankida spetsiaalsed heitesussid?
    2. Kui jah, siis milliseid eelistada? (lisaks kettale tõukan vahest ka kuuli kuid mitte pöördega vaid glide’I ning tahaks et need jalanõud sobiks ka selleks)
    3. Mis on mõni online pood (sest ma olen päris kindel et mõnest suvalisest spordipoest ma ei leia nii spetsiifilist toodet) kus on mõistliku hinnaga head jalanõud saadaval ning mis neid ka Eestisse saadab?

Edit:

Leidsin sellised: http://www.amazon.co.uk/ADIDAS-Throwstar-Allround-Adult-Shoes/dp/B003A0RPY6/ref=sr_1_4?s=shoes&ie=UTF8&qid=1339141017&sr=1-4

Oskad keegi neid kommenteerida?

Tim.
    Member

Kindlasti tasub osta heite- ja tõukejalatsid sest nagu mainisid on olukord tõesti võrreldav jooksutossu ja tõstekingaga. Eestis on võimalik ka osta tegelt heite- ja tõuke jalatseid, soovitan näiteks vaadata Tallinnas Ülemiste keskuses asuvasse sportland outletti, samuti ka stockmanni juures. Tihti saadetakse alles jäänud mudelid sinna ja on võimalik saada väga-väga heade hindadega(nt nii juhtus minu tõstekingadega mis maksid 25 eurot, paki peal oli originaalhinnaks märgitud 176e).

Undionu
    Member

Vaata http://www.heited.ee lehte, sealt saad kindlasti nõu. Üldiselt ei maksa neid susse netist tellida, kui pole täpselt jalas, siis jama. Osta saab Eestis ka, tõenäoliselt tuleb lihtsalt kokku leppida, kes nendega kaupleb ja kohale minna proovima.

matjusm
    Member

Lõpuks siis jõudsin poodi (neid müüb Eestis Nike’i ametlik edasimüüja) ja hankisin endale Nike Rival Zoom SD heitesussid. Läksin neid täna kohe proovima ja see on täiesti uskumatu millist vahet see teeb, nagu öö ja päev. Nüüd ma alles mõistan kuidas korralikku kettaheite tehnikat ei ole võimalik teiste jalanõudega teha. Tahaks neid kuulitõukes ka proovile panna, vaadata mis seal tuleb.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.