Ketogeenne dieet, ketoos, ketoosi saavutamine, ketoosiseisundi diagnoosimine
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » Ketogeenne dieet, ketoos, ketoosi saavutamine, ketoosiseisundi diagnoosimine
- This topic has 161 replies, 51 voices, and was last updated 12 years, 1 month tagasi by
Archangel.
-
AutorPostitused
-
juuli 8, 2009 at 7:40 p.l. #206343
R.Tamm
MemberMa ütlesin seda, et läheb aega 2 nädalat kui tundma hakkad spetsiifilist lõhna, mitte et varem ei jõuaks seisundisse. Teiseks mida seal uskuda, et ma pole selles seisundis olnud kui ma just eelnevalt kirjutasin, et olin 2 kuud. Sa kirjutad siia mingilt saidilt tõlgitud teksti ise selles olukorras olemata. Ole hea mees ja tee see läbi, siis väidad vastupidist arvan. Ei ole ülihea tunne ja ei mole kerge olla jne. Huvitav miks siis kulturistid nii ei valmistu, kui see on nii lihtne ja effektiivne jne.Kui keha on harjunud energiaks süsivesikuid kasutama, siis on tõesti selge, et võib võtta aega, enne kui rasvade kasutamise (suurenemiseni) jõuda; kellel rohkem, kellel vähem.
Mis puutub kulturistide võistlusettevalmistusse: üha enam kasutatakse kõrge rasva-madala süsivesiku dieeti. Kui paljud selle meetodi praktiseeriatest ketoosis on ja kui pika aja vältel, keeruline ütelda. Skeem paistab üldjoontes siiski töötavat.
juuli 8, 2009 at 8:39 p.l. #206359Toivo295
MemberMhmm..mul hakkas üsna kohe higi ammoniaagi järgi lõhnama ,kui süsivesikute koguse 150 grammile päevas lasin.
juuli 9, 2009 at 4:45 e.l. #206367Alfonze
MemberSüsikad 150gr peal ei tohiks küll veel ketoosi viia, kui pole just meeletut trenni taga ja seda hetkega ära ei kuluta. Mul tavapärane päevamenüü mittemassiperioodil on umbes 150-200g süsikaid ja olen ka vähema peale olnud, ketoosi nähte ei paista kuskilt.
juuli 9, 2009 at 7:24 e.l. #206382jorsik
Membermonkeymon, lükka oma PDFid üles kuhugi, jaga infi you know.
juuli 9, 2009 at 8:12 e.l. #206391PT London
Membermonkeymon, lükka oma PDFid üles kuhugi, jaga infi you know.See oleks kyll väga meeldiv, võiks info vahetust teha, mul ka midagi huvitavat
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 9, 2009 at 8:32 e.l. #206393Aile
MemberMhmm..mul hakkas üsna kohe higi ammoniaagi järgi lõhnama ,kui süsivesikute koguse 150 grammile päevas lasin.See on t6esti individuaalne…
150 g sysivesikuid… oleks minu jaoks olnud ettevalmistusperioodil suur kogus…(mul kippus ta olema 50-60 g ja ysna pikalt- 3 kuud ja nii)
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ammoniaagi j2rgi ei haisenud.Kas see oli parim variant? Ei olnud… Hetkel nii enam ei teeks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 9, 2009 at 9:23 e.l. #206398asdfghjkl
MemberSee oleks kyll väga meeldiv, võiks info vahetust teha, mul ka midagi huvitavat
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Olen BitTorrent’iga Poliquin’i raamatuid leidnud ja ka ravimite(steroidide) kirjandust leidnud, mis on kõik huvitavad ja harivad olnud ja mida niisama googeldades ei leia, et tuleks torrendist otsida ka keto kohta, pakun, et midagi leiab sealt kindlasti.
Keto teema on huvitav, hea meelega loeks kui keegi mõned pdf-id/lingid postitaks, aga kui siia teemasse need postitada, siis poel süstemaatiliselt hea, et mingi juhuteema siis sisaldab muuhulgas linke vms, parem oleks juba kleepeka-teema stiilis “Pikemalt kreatiinist”, või tava-teema pealkirjaga “Linke-materjale ketoosist”.
juuli 9, 2009 at 9:30 e.l. #2063990ttt
MemberSiin on palju keto’st juttu, kes viitsib lugeda. http://forum.bodybuilding.com/forumdisplay.php?f=61
juuli 9, 2009 at 1:18 p.l. #206442Toivo295
MemberSee on t6esti individuaalne…150 g sysivesikuid… oleks minu jaoks olnud ettevalmistusperioodil suur kogus…(mul kippus ta olema 50-60 g ja ysna pikalt- 3 kuud ja nii)
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ammoniaagi j2rgi ei haisenud.Kas see oli parim variant? Ei olnud… Hetkel nii enam ei teeks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tegelt ma üsna kahtlen ,et ma päris õiges ketoosis olin. Pigem asi selles ,et treeningud olid üsna anaeroobse sisuga ja enamik süsivesikutest tarbisin treeningjärgse sheigi ja toidukorraga. Vahepeal ,kui enne trenni rohkem süsikaid tarbisin siis ammoniaagi lõhn enam nii tugev ei olnud. Samas ma tarbisin sama palju kaloreid ,kui kulutasin. Aga kuna low-carb ja “puhtad” toiduained siis ikka rasva% langes ilusti.
september 29, 2009 at 2:28 p.l. #222895avripaad
MemberKui kiiresti ketoos tekib, kui oled mitte väga aktiivne inimene, vaid nii umbes keskmise aktiivsusega. Ning tarbid kõige rohkem kuni 25 g süsivesikuid päevas?
Atkinsi toitumist lugedes sain aru, et umbes nädalaga (eks see ole ka individuaalne), aga samas tekkis küsimus selle kohta, et Atkinsi puhul ma sellist punkti ei näinud, aga teisest kohast lugesin, et ketoosi saavutada, peab päevas tarbima kõige rohkem rasvu ning neid umbes 1,5 korda rohkem kui valke ning 5- 10 % süsivesikuid.
Kui ainult jälgida, et sööd 25 g süsivesikuid ning valke rasvu süüa umbes pooleks või valke natuke rohkemgi, kas siis ketoosi ei tekigi?
september 30, 2009 at 8:19 e.l. #223027veebruar 6, 2010 at 2:28 p.l. #254541kuuliks
MemberNojah, kirjutan nüüd siia teemasse ka, kuid oleks tore kui saaks vastata see inimene, kes on dieedi läbi teinud. Mida söödi, et see oleks rasvane. Tean ainult võid ja munakollast, kust saab rasva. Juustus on suht min. rasva.
veebruar 6, 2010 at 2:53 p.l. #254552Toivo295
MemberNojah, kirjutan nüüd siia teemasse ka, kuid oleks tore kui saaks vastata see inimene, kes on dieedi läbi teinud. Mida söödi, et see oleks rasvane. Tean ainult võid ja munakollast, kust saab rasva. Juustus on suht min. rasva.Olen ka veidke aega proovinud tsüklilist ketogeenset dieeti ja põhiliselt söön rasvast juustu, hapukoort, hakkliha, peekonit, kookospiima (Santa Maria extra creamy coconut milk), vahest rasvast löhet. Toiduainete valik ei ole väga suur.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 6, 2010 at 3:07 p.l. #254560kuuliks
MemberOlen ka veidke aega proovinud tsüklilist ketogeenset dieeti ja põhiliselt söön rasvast juustu, hapukoort, hakkliha, peekonit, kookospiima (Santa Maria extra creamy coconut milk), vahest rasvast löhet. Toiduainete valik ei ole väga suur.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja tulemused? Mõjub? Mis riiulis on see kookospiim?
veebruar 6, 2010 at 3:59 p.l. #254573Toivo295
MemberJa tulemused? Mõjub? Mis riiulis on see kookospiim?Ma olen alles nii vähe seda praktiseerinud ,et tulemustest on vara rääkida. Ma sain alles menüü õigeks ja mingist hetkest tekkis ka nn. keto-breath, kahjuks pole veel apteekidest ketostixe saanud ,et oleks uriini testribaga kontrollinud.
Kookospiim on tavaliselt aasia toiduainete riiulis, seal kus igasugused wasabid ja wok-nuudlid on. Santa Maria kookospiim on lillakas papist pakis, 250ml ja 500ml. Nende hinnavahe on väga väike seega on parem juba 500ml kaupa osta. Olen ka näinud mingit plekkpurgivarianti aga sellel on väga kallis hind.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.