Skip to main content

Kesknärvisüsteemi kahjustus ja surnud käe sündroom

Avaleht » Forums » Treening » Algajad » Kesknärvisüsteemi kahjustus ja surnud käe sündroom

Viewing 7 posts - 16 through 22 (of 22 total)
  • Autor
    Postitused
    modus
    Member

17 hours ago, leekas said:

et siis tuleks inimese anatoomia ja füsioloogia endale selgeks teha??

kõlab umbes nii, et kui hammas valutab siis tasub ise puurida jne

No aga kes su siis korda/paremaks teeb kui mitte sa ise? Füsio saab sind nõustada, plaani kujundada, suunata, tarvliku pead ju ise tegema. Füsioloogiat mitte nii palju, põhiline on funktsionaalne anatoomia. Seeläbi õpid võimalikult täpselt tajuma problemaatilisi koldekohti dünaamilises rühis ning ka oma rühti võimalikult täpselt rihtima. Rõhutan veelkord, kõik mu info on sekundaarne selles mõttes, et saan teha järeldusi üksnes sinu kirjutatud teksti põhjal. Osaks kogulahendusest olen pakkunud perspektiivinihet, mis eeldab aastate pikkust alalhoidmist. 

gmaster
    Member

On 12.5.2017 at 9:31 PM, leekas said:

et siis tuleks inimese anatoomia ja füsioloogia endale selgeks teha??

kõlab umbes nii, et kui hammas valutab siis tasub ise puurida jne

Mina olen kõige rohkem abi saanud ise meditsiini õppides. Igaühel on väga tähtis roll enda ravimises. Korrutan seda ka oma patsientidele, kui tähtsad on teadmised.

leekas
    Member

Küsin sellise küsimuse, et kas antud olukorrale on võimalik trennikava koostada?

modus
    Member

1 hour ago, leekas said:

Küsin sellise küsimuse, et kas antud olukorrale on võimalik trennikava koostada?

Säärase kommunikatsioonivormiga kahjuks mitte, tiheda koostööga oma valla tundjaga küll(see eeldab ka sinu enda poolset  põhjalikku probleemsituatsiooni tundmist). Ma räägin, sinu rüht ja selle iseärasused on vaja võimalikult täpselt ära õppida. Kahjuks see ei eelda ainult seistes postuuri hindamist vaid postuuri tundma õppimist ajas, kuidas su keha töötab üldiselt. Kui ma oleks füsio, siis jõusaali ma ei julgeks soovitada, vaid treening koonduks keharaskuse ümber, mobiilsusele orienteeritud võimlemine. Kahjuks üldiselt on füsiodel suhteliselt väike harjutusvara, kuid õnneks järjest popimaks on muutunud fitnessi ja füsioteraapia segunemine.

leekas
    Member

Ma ise arvaks, et ikka oleks võimalik, ilmselt tuleks pappi köhida ja see kava ka tehakse-nii see, kui ka bonsuna foorum on ju tegijaid täis ,üks targem kui teine.

Võta üks ja viska teist.

Aga nagu ikka on uppuja päästmine uppuja enda asi eriti AS EW-s

leekas
    Member

Kuna aeg edasi siis küsiks kas elektriravi oleks abiks?

gmaster
    Member

Oleneb, kui palju närviühendusi alles on. Mida rohkem, seda suurem tõenäosus, et saab paremaks.

Kui kõik läbi lõigatud v muul põhjusel katkenud/tugevalt vigastatud siis lootus kaduvväike.

Viewing 7 posts - 16 through 22 (of 22 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.