Keskmine Eestlane!!!
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Keskmine Eestlane!!!
- This topic has 197 replies, 58 voices, and was last updated 16 years, 1 month tagasi by
JJ-Street Fight Club.
-
AutorPostitused
-
detsember 15, 2009 at 7:08 p.l. #242714
Aile
MemberNojah seda küll aga lihtsalt riigi mainet ja heaolu tuleb ka kaitsta!Mind ennast nii väga see külmaks ei jäta, kuna mul isa joob aegajalt palju ja see ei sobi eriti, kui oled naabruskonnas tuntud ja tunnustadud mees ning ka veel pereisa. Teisisõnu alkohism lõhub suhteid ja ei tule kasuks. Tõesti mõnikord lepitatakse suhteid väikse pitsiga, kuid ka palju tülisi tuleb alkohol pärast.
See mida ma öelda tahan, et tuleks avardada veidi oma silmaringi, kuid kui pole soovi siis on see enda asi.
Mul on v2ga kahju…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Selliseid peresid, kus alkoholis6ltuvus p6hjustab palju valu on liigagi palju. See oli ka p6hjus, miks ma ei liigita inimesi alkoholi tarvitamise j2rgi. Liiga palju on alkoholismi kyysis ka muidu toredaid ja intelligentseid inimesi. Jyri Arrak oli yks nendest, kes v6itles oma alkoholismiga. Nyydsest t2iskarsklane. Nendest ei saa enam parajuslasi. Nendel on ainult kaks teed, kas t2iskarsklus v6i…allam2ge edasi.
detsember 15, 2009 at 7:20 p.l. #242716Jarmo Oberst
MemberSorri, aga mina küll ei viitsi pead valutada teiste perede eest, et kelle perekonnas keegi joob või mitte. Absoluutselt ei puutu see minusse.
detsember 15, 2009 at 7:28 p.l. #242718-SMALLVILLE
MemberSorri, aga mina küll ei viitsi pead valutada teiste perede eest, et kelle perekonnas keegi joob või mitte. Absoluutselt ei puutu see minusse.Nojah saan täiesti aru!
detsember 15, 2009 at 7:33 p.l. #242721LaizeN
Memberma siis ka tooks välja oma eluvaate selle aspekti kohta..
Kui järgi mõelda, siis joon suhteliselt palju – viimasel ajal küll sellepärast, et trenni teha ei saa. Plaan hakata nüüd uuest aastast ka vähemalt 3 kuuks karsklaseks ja proovida ka seda sorti elu. Kindlasti on see vaid tahtmise küsimus, kui kindlasti jääb MINU puhul ilma ‘mürgita’ puudu just sotsiaalsetest nähtustest, kuna oman sellist seltskonda, kes on suhteliselt alkoholilembelised ja head aega veedetakse vaid klaasikese kõrval ning pidudel. Kui järgi mõelda, siis on see ikka suht valus, aga keegi ju peab ka head eeskuju näitama
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ühesõnaga täiskarsklane on ka nadi olla ( ei vihja kellelegi ). Vaid minu vaatenurk. Vb on see välja kujunenud tõesti oma pikaajalistest joomingutest, et ei oska pidu muud moodi mööda saata, aga eks igat asja tuleb enne proovida, kui otsustada. Kui järgi mõelda, siis kunagi oli ka see kõvamehe värk, aga nüüd kindlasti mitte, pigem seltskonna mõttes rohkem, et saaks tantsida ja lõõgastuda ( küll peab tunnistama, et üks hea trenn hiljema saunaga teeb paremat tööd, kuid selline eluviis MINU arvates teeb kuidagi seniilseks ) .
Positiivsetest külgedest siis, et minul vähemalt on ‘jokkis peaga’ väga sõbralik ja meeldiv tuju. Tantsukurat lööb sisse nagu mulle meeldib seda kutsuda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Sõpru on kergem leida ja hea või noh naljakas on hommiku meenutada, samas ka tüdrukutega on lihtsam lähedasemaks saada. Samas on ka täpselt nagu suitsetamise kohta mainiti, et tihti lähevad ju sõbrad jooma ja selle käigus saavad alles tõsiselt jutu lahti, eriti eestlased. Selle üle on mul tõsiselt kahju, endal seda muret pole, kuid suures osas näen seda iga päev.Ei võta ühtegi osapoolt omaks – nii kord kuus, või mõnel VÄÄRT peol võib ju lubada, kellele mis sobib, kindlasti mitte, et reede saabus nüüd mõtleme midagi välja ja tõmbame end pikali, kahjuks on Eestis selline asi liigagi tavaline.
Alkohol on kindlasti meelemürk – kui muud moodi suhelda ei oska, siis on juba probleem, samas on hea end ka vahel mõnest teisest küljest näha.
Ise endal alkoholi sõltuvust ei leia, kuid liiga palju on teist lähi ajal kindlasti olnud ja see probleem saab trenniga lahendatud! Samas ei keela ma endale uuel aastal seltskonna mõttes shampust ja vb ka pits kangemat, et seltskonnaga päri püsida, kuid piirid tuleb paika panna ja endale selgeks teha millal ja kui palju tasub.
detsember 15, 2009 at 7:40 p.l. #242722GsrIsN.DaHouse
MemberEesti majandust tuleb ikka toetada aksiisiga ning vahesti ikka midagi joob.
detsember 15, 2009 at 7:51 p.l. #242723Vilps
MemberJätkan, ja kaks sõna enda joomisharjumuste kohta.
Joon väga harva ja on isegi meeles, millal viimati võetud sai. 13. november – kui ühe neiuga kaheskesi olime, siis 3 pokaali punast veini väga halba ei tee, nagu hiljem välja tuli. Imelik oleks sellisel õhtul öelda, et ma ei joo, võta sa ise. Kõlaks naljakas, kui aus olla. Siis meenub oktoobri algus või oli see septembri lõpus. Tol õhtul sai ikka väga kõvasti võetud – pool liitrit viina ja muud sodi veel peale. Imelik, et sellised asjad meelde jäävad. Enne seda üritust puutusin alkoholi jaanipäeval. Selle aasta esimesel poolaastal sai ka umbes 2-3 korda maksimaalselt midagi joodud.
Sel nädalal ja aastavahetus on ka sellised hetked veel, mil peab natuke võtma.
Reaalselt joon ikka väga vähe. Mul on palju tuttavaid, kes igal nädalavahetusel vähemalt ühel õhtul, kui mitte kahel õhtul lõpetavad täis peaga. Ma ise ei suudaks lihtsalt sellist elu elada. Eks sellised peod on lihtsalt tavalised korteriläbud, kokkusaamised joomiseks. Ma niisama ilma tagamõtteta või põhjuseta väga ei joo.
Alkohol pole tervisele hea, teadavärk. Rääkigu need punase veini fännid mis tahes. Pole kunagi ära tõestatud, et teatud kogus pikendab eluiga vms.
Samas mõnikord on alkoholi hea juua. Nagu LaizeN mainis, siis paneb natuke vabamalt tundma – see on tegelikult hea, vähemalt neile, kes oskavad piiri pidada ja kes ei keera ära, kui natuke kangemat keele peale saavad. Olgem ausad, alkoholi juues saab vahepeal ikka sellist koomi, nii et anna olla. Seega miks mitte seda vahepeal endale lubada.
detsember 15, 2009 at 8:06 p.l. #242724ztex
Member….Jagan täpselt sama arvamust. Mõõdukas tuleb lihtsalt olla.
detsember 15, 2009 at 8:18 p.l. #242729Peyote
MemberAinult õlut ja Vodkast/Viinast Nipernaadit.teisi alkohole puudun ning joon väga harva.aga kui kerge vile sisse tuleb joogist(2 õlle)siis on jah
keeruline mitte edasi võtta.muidu ei joo tihti,nädalas 1 korra max.ning muidu proovin mõõdukas olla.aga respect neile kes ei joo üldse eriti
naistele.
detsember 15, 2009 at 8:49 p.l. #242731Amarillo
Membernii on ka ju lutt, kui lähed kainena kluppi täis naisi sebima, veits alatu , selle pärast peaks juba võtma
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 15, 2009 at 9:39 p.l. #242740T6nu69
MemberPäris sitt, ma olen alla keskmise eestlase.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
detsember 16, 2009 at 6:38 e.l. #242763Aile
MemberMulle meeldis yhe alkoholiratta peal oleja kommentaar, et alkohol teeb seniilseks.
Selle vabalt tantsimisv6imega on nii, et t6esti v6ib olla esimese viie minuti jooksul barj22r…kui te teete trenni, siis on ju ka… keha tahab soojenemist, yles2ratamist jne.
Kui tantsup6randal juba naturaalne soojendus tehtud, l2heb tunduvalt ladusamalt ja teie keha hakkab tootma naturaalseid m6nuaineid ise. Milline kokkuhoid!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Peale selle on ka teie koordinatsioon tunduvalt parem, te ei haise ja teil ei ole j2rgmine p2ev peavalu. Uskuge mind, see on tunduvalt nauditavam!Kui ei usu, v6ime teha n8 klubi grupiviisilise yhiskylastuse
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kui te minusuguse vanaema seltskonna v2lja kannatate…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuid see koreograafia, mida te loote oma jommis peaga…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ei kannata kriitikat.detsember 16, 2009 at 7:15 e.l. #242767Aile
MemberSorri, aga mina küll ei viitsi pead valutada teiste perede eest, et kelle perekonnas keegi joob või mitte. Absoluutselt ei puutu see minusse.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui mina peaks veel kedagi valima, siis ma kinnitan sulle, et elu oleks parem yhe empaatiav6imelise alkohoolikuga.
Ma olen r22kinud kogu aeg noortele tydrukutele, vaadake, kuidas noormees k2itub teistega, varem v6i hiljem k2itub ta teiega t2pselt samamoodi. Ajakysimus…
detsember 16, 2009 at 7:20 e.l. #242769Samakamees
MemberMa olen r22kinud kogu aeg noortele tydrukutele, vaadake, kuidas noormees k2itub teistega, varem v6i hiljem k2itub ta teiega t2pselt samamoodi. Ajakysimus…No ei tea…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 16, 2009 at 7:23 e.l. #242772Jarmo Oberst
MemberMismõttes teistega ? Ei saa ju võrrelda kuidas ma käitun võhivõõra, inimesega keda ma ei salli või sõbraga ?!
detsember 16, 2009 at 7:57 e.l. #242783Aile
MemberMismõttes teistega ? Ei saa ju võrrelda kuidas ma käitun võhivõõra, inimesega keda ma ei salli või sõbraga ?!Sa usud, et ei eksisteeri inimesi, kes ei “keedaks eneses” viha m6ne ligimese vastu? Oh, te h2vitate seda tehes ainult iseennast.
V6hiv66raga tuleb k2ituda viisakalt…see on kultuuri kysimus. Sama, kui kultuurne inimene j22b kultuurseks ka siis, kui keegi ei n2e. Internetikiusamine l2heb siia kategooriasse.
Koerte omanikuna on mul paralleel… Sa, kas oled harjunud koristama oma koera j2rel v6i arvad, et pead seda tegema ainult siis, kui “j22d vahele”.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.