Keskmine Eestlane!!!
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Keskmine Eestlane!!!
- This topic has 197 replies, 58 voices, and was last updated 16 years, 1 month tagasi by
JJ-Street Fight Club.
-
AutorPostitused
-
detsember 15, 2009 at 2:13 p.l. #242627
Aile
MemberJah, mul oli sama mõte just postitamise ajal, jõudsid ette.Ah, et saate rohkem? Ytleme parem, et juhuslikke vahekordi on rohkem. Teie kriitikaameel lihtsalt langeb sedav6rd, et seo v6i seale r2tik p2he…
detsember 15, 2009 at 2:17 p.l. #242630-SMALLVILLE
MemberHuvitav on lugeda teie kommentaare.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kuid lõpuks on ikkagi igalühel oma arvamus ja enamasti jääb ta endale kindlaks, nii et pole erilist mõtet üritada ümber veenda!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuid tõsine asi on ikkagi see alkohism, olla Euroopas 2. kohal
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Natuke jama ju või mis teie arvate ??? Kui pekas näiteks välismaalt tulnud turist paluma, et sa räägiks talle veidike Eestist ja siis lõpuks kui sa oled seda teinud, mainib ka seda, et ta on kuulnud et me oleme Euroopas 2. kohal alkohismis, vat siis oleks tõsiselt jama juba!Ise ole juba 13.a pidu juba vaikselt pannud korra kuus olen täis olnud. Vahel oli nii, et põhjust polnudgi peaasi et saaks täis olla. Nüüd järgi mõeldes oli ikka jube jama
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. 16.a Hakkasin juba vaikselt mõtlema, et pole mõtet erilist ju nii, et kui siis sünnipäevadel natukene ja enamasti ka nii toimisin! Olen ka alaealisena saanud 2 trahvi, mis tekkistas vanematele peavalu ja mida ma ei soovinud. Nüüd kui lõpuks olen 18.a mõtlen et alkohol on ikka tõsine mürk. Üritan olla nüüd 2.a Karsklane, kuna olen niigi palju peavalu tekitanud ja ei soovi rohkem seda ning ka tervis on veidi halb ja tabletid on peal, mis ei lasegi juua. Aga trenni teen ikka, mis on põhiline (Y)!Aga muidu edu teile trennis (Y)! Ja mõelge ka me tahame ikkagi olla Euroopas 2. kohal alkohismis??? Mina küll ei tahaks
detsember 15, 2009 at 2:26 p.l. #242637Eluminal
MemberIse joon väga harva, aga üks vana töökaaslane on see tippsportlane kes tõi koju hõbemedali, iga päev 4-6 liitrit kanget õlle..
detsember 15, 2009 at 2:26 p.l. #242639asdfghjkl
MemberAh, et saate rohkem?Jah. Ja see oli mõeldud selle mõtte ümber lükkamiseks:
“Need, kes rohkem joovad, nendega ei taha paremad emased j2rglasi saada. “
Hiljem veel sa täpsustasid miskit, et lisasid sellesse mõttesse kitsendava lisatingimuse, ala,
et see öeldu kehtib ainult siis kui inimesed on 40+ aasta vanuses. No selle kohta ilmselt jah on nii, et kõrgemas vanuses minetea, võib tõesti teistsugune reaalsus olla.
Teie kriitikaameel lihtsalt langeb sedav6rd, et seo v6i seale r2tik p2he…Mis sellest rätikust või seast, asi tundub olema nii, et kuni vanuseni 40 on mõõdukas alkoholi tarbimine parem kui karsklus, ma näen nii mõttearendust hetkel. Võib ka selle ära tõestada ma usun, et ka peale 40ndat eluaastat see alkohol pigem on kasulik kui kahjulik, aga seda võib teinekord teha, ei pea just täna.
Minu arust kriitika on paigas igati- analüüsiti positiivseid tahke, leiti suur hulk neid, tehti proovi ka ümber lükata neid positiivseid väiteid, justnagu mõneti ka õnnestus (vt “40+ aspekti”), kuid minetea.
detsember 15, 2009 at 2:33 p.l. #242642Samakamees
MemberJah. Ja see oli mõeldud selle mõtte ümber lükkamiseks:“Need, kes rohkem joovad, nendega ei taha paremad emased j2rglasi saada. “
Hiljem veel sa täpsustasid miskit, et lisasid sellesse mõttesse kitsendava lisatingimuse, ala,
et see öeldu kehtib ainult siis kui inimesed on 40+ aasta vanuses. No selle kohta ilmselt jah on nii, et kõrgemas vanuses minetea, võib tõesti teistsugune reaalsus olla.
Mis sellest rätikust või seast, asi tundub olema nii, et kuni vanuseni 40 on mõõdukas alkoholi tarbimine parem kui karsklus, ma näen nii mõttearendust hetkel. Võib ka selle ära tõestada ma usun, et ka peale 40ndat eluaastat see alkohol pigem on kasulik kui kahjulik, aga seda võib teinekord teha, ei pea just täna.
Minu arust kriitika on paigas igati- analüüsiti positiivseid tahke, leiti suur hulk neid, tehti proovi ka ümber lükata neid positiivseid väiteid, justnagu mõneti ka õnnestus (vt “40+ aspekti”), kuid minetea.
Ta ütles PAREMAD emased
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 15, 2009 at 2:36 p.l. #242643asdfghjkl
MemberTa ütles PAREMAD emased
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No seda sõna mina ei märganud, seega võib minu mõttelõnga tagasi kerida. Ma jah üritasin ilma selle täpsustava sõnata teooriat laduda. Noh, siis homme ehk saab aega uue teooria jaoks, täna aeg trenni minna nüüd.
detsember 15, 2009 at 2:37 p.l. #242646matroxx
Memberpigem on ikka nii,et poisikese eas on tarvitamine kahjulikum kui aastaid hiljem.
arenevat organismi ning nõrka psüühikat on kergem mõjutada.
see nö naiste saamine jne ei oma mingisugust rolli kui pole tõelist suhet ja mõistmist.selleks tulebki nooruses pigem õppida ja elutarkust koguda kui loota,et hiljem hakkavad asjad laabuma.
noored kõvad badd ass mofod istuvad enamasti hiljempudel näpus kuskil kangiall ning ohkavad miks küll kõik nii läinud on.sisutühi elu,muud ei midagi.
detsember 15, 2009 at 4:32 p.l. #242679rennosport
MemberMa ei lootnud, et minu väljapakutud teema nii palju komme saab
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sellega tuleb mulle meelde ühe Eesti räppari lugu ( Elan, aga mis elu see on#jooge ennast kõik surnuks# )
Kuse äda kätte võib ka ära surra kui põis lõhkeb
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 15, 2009 at 4:53 p.l. #242682emmimees
MemberAastates 20 ei ole veel suurt vahet. Siis m2ngib pigem rolli “paha poisi” imago, mis l2heb naistele v2ga h2sti “peale” v6i alla v6i kuhu iganes.Naised muutuvad kiiremini suht eemalet6ukavaks. Meestel 40…ja kui ikka alkoholiga v2ga sinapeal, peab olema n8 tasakaalustav element (sotsiaalne staatus) ysna kaalukas, kuid s6ltuvuse olemasolu reeglina takistab ka korraliku sotsiaalse staatuse loomist.
Ytleme aastates 50 ja s6ltuvusega mees
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma kinnitan, et igasugune apetiitsus on l2inud…igaveseks…siis nutate oma v2gevat noorust taga. Valikuv6imalused on kindlasti tugevalt kahanenud.See kui MINA vahest tarvitan, ei tähenda, et tahaksin välja paista “paha poisina” – ma teen seda vaid enda heaolu pärast. Seda paha poisi juttu võid rääkida 6. klassi poistele/tüdrukutele, kes vahetunni ajal salaja suitsetama lähevad nurga taha, sealt kambast ehk mõni teeb seda selleks et näidata end kellegina.
Paistab, et Sinu jaoks on nagu vaid kahte tüüpi inimesed …1) need, kes ei tarvita üldse alkoholi; 2) end põhja joonud ning impotentsed joodikud.
Maailma ei saa ju nii mustvalgelt võtta ..need noored-edukad inimesed(poliitikud, teadlased, sportlased..), kes praegu tarvitavad alkoholi mõistusega st siis mõnel üritusel seltskonnas või saunas teevad ilmselt seda ka 40-50 aastaselt, olles sama edukad ja mitte niipalju koledamad, et keegi ei tahaks neid enam.
Aile ütle mulle palun kes on “PAREMAD emased” Sinu arust?? Kas alkoholi tarbiv mees saab potensiaalselt koledamaid naisi seepärast? Või kes on PAREM NAINE siis?
Aga seda ma julgen küll väita, et kui naine on sigalakku täis, siis ta muutub ikka väga koledaks ..kui mees suudab end enam-vähem vaos hoida siis naisterahvas külll mitte
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 15, 2009 at 5:13 p.l. #242689Xero
MemberKuid tõsine asi on ikkagi see alkohism, olla Euroopas 2. kohal
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Natuke jama ju või mis teie arvate ??? Kui pekas näiteks välismaalt tulnud turist paluma, et sa räägiks talle veidike Eestist ja siis lõpuks kui sa oled seda teinud, mainib ka seda, et ta on kuulnud et me oleme Euroopas 2. kohal alkohismis, vat siis oleks tõsiselt jama juba!Aga keegi peab ju teisel kohal ka olema. Ja mõtle, keegi peab veel esimesel kohal olema
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Võita tuleb ka osata.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 15, 2009 at 5:15 p.l. #242690Jarmo Oberst
MemberMind jätab see küll suhteliselt külmaks mitmendad me selles tabelis oleme, kui ma ise ei joo .
detsember 15, 2009 at 5:16 p.l. #242691matti
MemberMind jätab see küll suhteliselt külmaks mitmendad me selles tabelis oleme, kui ma ise ei joo .Word
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 15, 2009 at 5:41 p.l. #242702Paul.K.
MemberOlen ala keskmise klassi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 15, 2009 at 5:51 p.l. #242704Aile
MemberSee kui MINA vahest tarvitan, ei tähenda, et tahaksin välja paista “paha poisina” – ma teen seda vaid enda heaolu pärast. Seda paha poisi juttu võid rääkida 6. klassi poistele/tüdrukutele, kes vahetunni ajal salaja suitsetama lähevad nurga taha, sealt kambast ehk mõni teeb seda selleks et näidata end kellegina.Paistab, et Sinu jaoks on nagu vaid kahte tüüpi inimesed …1) need, kes ei tarvita üldse alkoholi; 2) end põhja joonud ning impotentsed joodikud.
Maailma ei saa ju nii mustvalgelt võtta ..need noored-edukad inimesed(poliitikud, teadlased, sportlased..), kes praegu tarvitavad alkoholi mõistusega st siis mõnel üritusel seltskonnas või saunas teevad ilmselt seda ka 40-50 aastaselt, olles sama edukad ja mitte niipalju koledamad, et keegi ei tahaks neid enam.
Aile ütle mulle palun kes on “PAREMAD emased” Sinu arust?? Kas alkoholi tarbiv mees saab potensiaalselt koledamaid naisi seepärast? Või kes on PAREM NAINE siis?
Aga seda ma julgen küll väita, et kui naine on sigalakku täis, siis ta muutub ikka väga koledaks ..kui mees suudab end enam-vähem vaos hoida siis naisterahvas külll mitte
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei, ma ise yritan inimesi mitte lahterdada. Ma ei ole t2iskarsklane, st tee minu jaoks ka miski lahtrike, paluks.
Mida see t2hendab? Ma aeg ajalt midagi maitsen…m6ni uus vein v6i konjak. Pigem gurmaan, kui alkoholi tarbija. Alkohol on minu jaoks pigem yks marinaadi v6i kastme osa. Konjak k2ib mul pasteedi sisse…ja magustoitudes on ta koos shokolaadiga ysna asendamatu.
Viimane kord ma maitsesin midagi…vist suvel. Mulle ei meeldi seda juua.
Parem emane on see, kes kannab endas parimat v6imalikku geneetilist potentsiaali. Parim nii genotyybilt kui fenotyybilt.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mingi kena aga loll blond ei ole parim emane, sest lollid lapsed on paras peavalu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ah, 2ra pane t2hele…k6ige t2htsam on ikkagi armastus.
Ega “sigalakku t2is” mees ka ilus vaatepilt ei ole. Oh…naised v6iksid alkoholi kyll p2ris tarvitamata j2tta. Neid v6tab s6ltuvus tunduvalt kiiremini.
detsember 15, 2009 at 6:58 p.l. #242713-SMALLVILLE
MemberMind jätab see küll suhteliselt külmaks mitmendad me selles tabelis oleme, kui ma ise ei joo .Nojah seda küll aga lihtsalt riigi mainet ja heaolu tuleb ka kaitsta!
Mind ennast nii väga see külmaks ei jäta, kuna mul isa joob aegajalt palju ja see ei sobi eriti, kui oled naabruskonnas tuntud ja tunnustadud mees ning ka veel pereisa. Teisisõnu alkohism lõhub suhteid ja ei tule kasuks. Tõesti mõnikord lepitatakse suhteid väikse pitsiga, kuid ka palju tülisi tuleb alkohol pärast.
See mida ma öelda tahan, et tuleks avardada veidi oma silmaringi, kuid kui pole soovi siis on see enda asi.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.