Keskmine Eestlane!!!
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Keskmine Eestlane!!!
- This topic has 197 replies, 58 voices, and was last updated 16 years, 1 month tagasi by
JJ-Street Fight Club.
-
AutorPostitused
-
detsember 17, 2009 at 12:27 p.l. #243247
daemonium
MemberVõin pakkuda sulle ühe visiooni, kuidas alkotarbimien vaimu arendab. See jääb siis intuitiiv-teaduste valdkonda. Ilmselt oskad juba oletada, mis moodi see vastus sulle välja näeks. Võin mõelda ka muid vastuse variante sellele küsimsuele, samas mõtlen aga, st tunnen, et tegu on oskusliku manipulatsiooniga ku iseda küsid ja ei tea, mis moodi edasi toimiksid, kui vastanud olen, ses suhtes huvitav küsimus:)Negativa non probantur,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 17, 2009 at 12:32 p.l. #243249Jarmo Oberst
MemberOleneb vaatenurgast…Puht numbriline l2henemine ei anna meile eriti infot.
Ma siiski ytleks, et surve avaldamine alkoholi tarbimise suunas on v2gagi tuntav.
Minu elu on lihtsam, kuna naisi yritatakse siiski tunduvalt v2hem jooma keelitada kui mehi. Samuti on mul fitnessfriigi reputatsioon, mis sama moodi laseb mul olla nagu ma soovin.
Kuidas aga v2hendada meestele avaldatavat survet?
Milleks seda vähendada. Oletame, et oled pubi/baari omanik. Ma arvan, et sul oleks hea meel kui rahvas jooks, sest sina teeniksid selle pealt tulu. Keegi ikkagi teenib selle pealt, et rahvas joob olgu see siis baari omanik või õlletootja. Samas võime näite tuua ka, et miks miljonid inimesed söövad šokolaadi, see ei ole ka tervisele kasulik ju. Siiski miljonid söövad ja jäävadki sööma. Pointless.
detsember 17, 2009 at 12:47 p.l. #243257Aile
MemberMilleks seda vähendada. Oletame, et oled pubi/baari omanik. Ma arvan, et sul oleks hea meel kui rahvas jooks, sest sina teeniksid selle pealt tulu. Keegi ikkagi teenib selle pealt, et rahvas joob olgu see siis baari omanik või õlletootja. Samas võime näite tuua ka, et miks miljonid inimesed söövad šokolaadi, see ei ole ka tervisele kasulik ju. Siiski miljonid söövad ja jäävadki sööma. Pointless.Kumb oli enne, kas muna…v6i hoopis kana?
Kui on joojaid, siis tekib ka pubisid ja kui on pubisid, siis tekib ka joojaid.
Kaovad joojad, kaovad ka pubid. Profileerivad ennast ymber n2iteks fitnessklubideks v6i kunstikoolideks. Palju kasulikum tulevastele p6lvedele.
Alkohol on hetkel yks h6lptuluv6imalus ja joojaid veel j2tkub ning yldine mentaliteet vorbib veel turgu juurde.
Shokolaadil ei ole iseenesest h2da midagi. Kasulik isegi, kuid puhta toorainena suht kallis. Sinna aetakse igatsugu odavat solki sisse…
detsember 17, 2009 at 12:50 p.l. #243259Jarmo Oberst
MemberKumb oli enne, kas muna…v6i hoopis kana?Kui on joojaid, siis tekib ka pubisid ja kui on pubisid, siis tekib ka joojaid.
Kaovad joojad, kaovad ka pubid. Profileerivad ennast ymber n2iteks fitnessklubideks v6i kunstikoolideks. Palju kasulikum tulevastele p6lvedele.
Alkohol on hetkel yks h6lptuluv6imalus ja joojaid veel j2tkub ning yldine mentaliteet vorbib veel turgu juurde.
Shokolaadil ei ole iseenesest h2da midagi. Kasulik isegi, kuid puhta toorainena suht kallis. Sinna aetakse igatsugu odavat solki sisse…
Pigem siis juba on see alkoholi tootvate firmade süü. Pole firmasid kes alkoholi toodaks, pole alkoholi, pole joojaid. Vaevalt nüüd igaüks kodus hakkaks puskarit tootma või veini valmistama.
Ja loomulikult oli ennem muna, sest dinosauruste ajal olid ka ju munad juba, aga kanu paraku mitte
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 17, 2009 at 1:00 p.l. #243263Aile
MemberPigem siis juba on see alkoholi tootvate firmade süü. Pole firmasid kes alkoholi toodaks, pole alkoholi, pole joojaid. Vaevalt nüüd igaüks kodus hakkaks puskarit tootma või veini valmistama.Kui neil ei oleks turgu, peaksid nad omad pillid kotti panema.
K6ige kergem on alati syydistada yhiskonda, halba ilma, viletsaid vanemaid, saatust… jne.
detsember 17, 2009 at 1:00 p.l. #243265Jarmo Oberst
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
hea!!
aag kumb enne oli dinosaurus või dinosauruse muna?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See on juba OT !
detsember 17, 2009 at 1:02 p.l. #243266Jarmo Oberst
MemberKui neil ei oleks turgu, peaksid nad omad pillid kotti panema.K6ige kergem on alati syydistada yhiskonda, halba ilma, viletsaid vanemaid, saatust… jne.
No nüüd ongi surnud ring. Inimesed tarbivad kuni alkoholi toodetakse ja alkoholi toodetakse seni kuni inimesed seda tarbivad. Ei sina ega mina saa maailma muuta !
detsember 17, 2009 at 1:03 p.l. #243267hehee
MemberEi sina ega mina saa maailma muuta !Igaüks saab maailma muuta, muudad ennast ja juba on muutunud tükike maailmast.
detsember 17, 2009 at 1:04 p.l. #243269Jarmo Oberst
MemberIgaüks saab maailma muuta, muudad ennast ja juba on muutunud tükike maailmast.Mis ma pean siis jooma hakkama kui ma varem ei joonud ?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Naiivne on nüüd arvata ka, et kui ma jätaks joomise maha siis muutub maailm kohe paremaks kohaks. Jätavad teised inimesed ka joomise maha jne.
detsember 17, 2009 at 1:07 p.l. #243270hehee
MemberMis ma pean siis jooma hakkama kui ma varem ei joonud ?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei, Sa võid näiteks kokanduskursustele minna või kangastel kuduma hakata
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Vahet ei ole, ma rääkisin lihtsalt muutmisest.Edit: Jarmo postituse täiendusele: muutmine ei ole võrdelises seoses paremaks ega halvemaks muutmisega.
detsember 17, 2009 at 1:42 p.l. #243276matroxx
Membermaailma saab muuta küll aga inimesed tahavad muutusi oma eluajal näha.selles ongi asi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>siiamaani pole keegi surnuist ärganud ja tulnud kiitma kui hea või halb kõik nüüd on.
detsember 17, 2009 at 1:58 p.l. #243279Aile
MemberNo nüüd ongi surnud ring. Inimesed tarbivad kuni alkoholi toodetakse ja alkoholi toodetakse seni kuni inimesed seda tarbivad. Ei sina ega mina saa maailma muuta !Usu endasse natuke rohkem
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuidas see lugu oli…Kellelegi tehti head, tingimusega, et ta teeb kahele j2rgmisele inimesele head.. Pyramiidskeemi alusel. L6ppkokkuv6ttes oli terve maailm parem paik.
detsember 17, 2009 at 2:02 p.l. #243283Anonüümne
GuestUsu endasse natuke rohkem
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Kuidas see lugu oli…Kellelegi tehti head, tingimusega, et ta teeb kahele j2rgmisele inimesele head.. Pyramiidskeemi alusel. L6ppkokkuv6ttes oli terve maailm parem paik.
see töötab jah.
detsember 17, 2009 at 2:11 p.l. #243289hehee
Membermaailma saab muuta küll aga inimesed tahavad muutusi oma eluajal näha.selles ongi asi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
siiamaani pole keegi surnuist ärganud ja tulnud kiitma kui hea või halb kõik nüüd on.
Kui Sa muudad ennast, seda väikest tükikest maailmast, siis hakkad ju kohe muutmiset johtuvat protsessi nägema. Näiteks, hakkasid regulaarselt trenni tegema ja muudkui näed, mida see muutus Su elus kaasa toob.
Ma ei räägigi siin sellest, et jätad ära suhkru söömise ja siis näed, kuidas päike muutub kollasemaks, rohi rohelisemaks ning Jeesuke ise laskub maa peale tänukirja üle andma.
Edit: kirjaviga
detsember 17, 2009 at 2:16 p.l. #243291matroxx
Membermina usungi sellesse.point on,et paljud ei usu
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.