Keskmine Eestlane!!!
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Keskmine Eestlane!!!
- This topic has 197 replies, 58 voices, and was last updated 16 years, 1 month tagasi by
JJ-Street Fight Club.
-
AutorPostitused
-
detsember 17, 2009 at 11:13 e.l. #243204
daemonium
MemberTundub, et päris paljudele tundub alkoholi vastatste sõnavõtud siin neid (pooldajaid) ennast blameerivana. Minuarust on sedalaadi kehv esinemine tulnud enamike siinsete vastaste pool esinevate isikute poolt. No sisi võiks vastased võtta kokku end, ja edaspidi korrektse mulej endast jätta, ja lõpuks ometi kaua-oodatud selged laused kirja panna, mis neil südamel on jam is kuulamist kannatab. Saab väga selgelt öelda, miks alkohol on halb, ja miks selel propageerimien on halb.Klge,miks teid nii meeletult häirib,et keegi ei taha juua?
Kes joob,joogu – mul savi.MINA EI TAHA enam.
Ja siis tulevad sinutaolised ja teatavad,et need kes ei joo,on idioodid,ekstremistid – untermensch kohe.
Ole nüüd tubli ja seleta mulle,kuidas alkotarbimine teeb sinust parema,ilusama targema inimese.
Kindlasti on sul olemas teaduslikult tõestatud allikaid,mis näitavad,et alkot mitte tarbivad on madalama intellektiga kui sina.Äkki tood ära.
Ja kui palju peab ikkagi tarbima,et muutada targaks,et intellekt hakkaks mühinal kasvama?
btw,rääkisid argumentidest – su enda peamine argument ongi argumentum ad hominem(loodan et ei pea tõlkima) – kõik,kes ei mõtle,nagu sina,on madala intellektiga lollid-rumalad-idioodid …,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Või on äkki nii,et teatud tüüpi inimesi häirivad kõik,kes on teistsugused,kes ei mõtle ega käitu nagu nemad …
detsember 17, 2009 at 11:19 e.l. #243205asdfghjkl
MemberSelline l2henemine on ju v2ga lapsik, v6i t2psemalt m22ratledes omane puberteediealistele. Te eraldate ennast ja vastandate muu maailmaga 8eldes, et k6ik enne mind on eksinud, ainult mina olen ainulaadselt taevalikku tarkust t2is.See toodud kirjeldus sobib hästi siin teemas alko-vastaseid kirjeldama. Eraldatud ja vähemuses on ju nemad.
Alkoholi teemade alla, mida fitness.ee s on j2rjekindlalt postitatud oma k2itumise 6igustamise ja heakskiidu taotlemise eesm2rgil, on alati vastusena kasutatud konkreetseid uuringumaterjale, mis ei kinnita teemaalgataja arvamust.See on esimene sisuka-varjundiga mõte siiani selles Topicus. Siin “teemaalgataja arvamuse” all võib mõelda käesoleva vaidluse sisulist alustajat ilmselt, mitte aga Rennosport’i esimest postitust? Konkreetseid uuringumaterjale olekski mõtekas tuua neile, kes alkoholi propageerimist või ületarbimist viljelema hakkavad. Paraku toodi pooldajate poolt lapsik ja negatiivse varjundiga vastus vaid.
Ylikoolis 6pitakse alkoholi kahjulikkuse kohta s88gi alla ja s88gi peale. Ys teie hypotees, et alkoholi tarbimine on kasulik, on ammu kummutatud.…ja teie j2tate halva mulje, kui te eirate j2rjekindlalt oma keha vajadusi, veel enam, te n6uate ysna j2medalt solvates veel teiste heakskiitu sellele.
Ülikooli kohta ei oska sõna võtta, eks seda võib teha keegi edaspidi, oleks huvitav kuulata. Ma ei näe kuidagi, et on kummutatud hüpotees “mõõdukas alko tarbimine on kasulik”, ma arvan, et paljud ei näe et see oleks kummutatud.
Halba muljet on paljud siin jätnud, sellega olen paljud siin nõus nagu näha. Pakun, et selle halva mulje pärast vastas-leer põdema eriti ei peaks, ega siis pooldajad ei hakka arvama, et karsklased näete ongi sellised, ja piisab vaid paarist selgest mõttest, et pooldajatele ammendav vastus anda.
—
detsember 17, 2009 at 11:25 e.l. #243208asdfghjkl
MemberKlge,miks teid nii meeletult häirib,et keegi ei taha juua?Kes joob,joogu – mul savi.
No see väide, et enamik joob, on mõned leheküljed eespool sulle ümber-lükkamiseks olemas. Mine ja anna oma vastus sellele, praegune see postitus sul põhjendamatu vastuväitega on nagu tühi pauk-padrun. Kasutad võtet, et ütled ristivastupidise mõtte, eelpool öeldud vastaste mõttele. No see on hea, aga põhjenda ka siis ära mingil määral see. Ütled et “Keegi ei taha juua”, no vastupidi on ju, kuna “Enamik joob”.
Siin ma savi-kohast edasi ei loe, aga varjund ilmselt jääb selline, et asi pole ükskõik sulle, ilmselt selle väite ümber (ette ja taha) koguneb hulga postitusi sult, mis ei näita savist mingit märki, näitab suurt huvi. Ja see pole halb.
detsember 17, 2009 at 11:31 e.l. #243210Aile
MemberSee toodud kirjeldus sobib hästi siin teemas alko-vastaseid kirjeldama. Eraldatud ja vähemuses on ju nemad.See on esimene sisuka-varjundiga mõte siiani selles Topicus. Siin “teemaalgataja arvamuse” all võib mõelda käesoleva vaidluse sisulist alustajat ilmselt, mitte aga Rennosport’i esimest postitust? Konkreetseid uuringumaterjale olekski mõtekas tuua neile, kes alkoholi propageerimist või ületarbimist viljelema hakkavad. Paraku toodi pooldajate poolt lapsik ja negatiivse varjundiga vastus vaid.
Ülikooli kohta ei oska sõna võtta, eks seda võib teha keegi edaspidi, oleks huvitav kuulata. Ma ei näe kuidagi, et on kummutatud hüpotees “mõõdukas alko tarbimine on kasulik”, ma arvan, et paljud ei näe et see oleks kummutatud.
Halba muljet on paljud siin jätnud, sellega olen paljud siin nõus nagu näha. Pakun, et selle halva mulje pärast vastas-leer põdema eriti ei peaks, ega siis pooldajad ei hakka arvama, et karsklased näete ongi sellised, ja piisab vaid paarist selgest mõttest, et pooldajatele ammendav vastus anda.
—
Alkohol on sõltuvust tekitav neurotoksiline aine, mis mõjub alkohol nii südamelihasele kui teistele siseelunditele. Närvisüsteemi mürgina põhjustab alkohol ajurakkude hävimist ja aju atroofiat ehk ajumassi vähenemist. Mälu nõrgeneb, vaimsed võimed langevad. Alkoholi toimel kahjustuvad aju tsentrumid: väheneb enesekontroll, häiritud on käitumine ja otsustamisprotsess. Alkohol kahjustab ka väikeaju – see tekitab tasakaaluhäireid. Ajuatroofia ja ajukahjustus ei teki mitte ainul alkohoolikutel, vaid ka mõõdukatel tarbijatel. Isegi mõõdukas alkoholi tarbimine hävitab ajurakke.
detsember 17, 2009 at 11:39 e.l. #243211kame
ModeratorPäris huvitav teema tegelikult.
Isiklikult pakkus huvi just kohati see parmudeks tituleerimine?! Aga see selleks.
Kui elust rääkida on mõlemal pool väga edukaid inimesi – karsklaste ja mittekarsklaste seas.
Kui räägime hobidest/eluviisidest või millestki muust on see igaühele sama valik, lihtsalt siin foorumis peaks olema veel 10 haru – suitsetajad, mittesuitsetajad, keemikud ja mittekeemikud, alkoholilembesed-, sõltsalsed ja karsked inimesed jnejnejne et Teie kõik saaksite viisakalt inimese kombel läbi, laskumata labasusteni.
Ja huvitav oli Aile vaatenurk sotsiaalselt heal tasemel inimestest kes tarbivad alkoholi.
Isiklikult väidan, et alkohol lihtsustab inimsuhteid ja nende loomist – AGA seda normaalsuse piirides. Kusjuures ma ei ole ise mingi suhtlemispuudega introvert, et peaksin selleks alkoholi tarbima et suhelda. Räägin puhtalt sotsiaalsest vaatevinklist.
Ise teen kõiki asju äärmustes, detailidesse laskumata – aga enne kui teha üldistusi parmudest ja kellest veel, võiksid kõik läbi mõelda, keda nad sinna patta panevad. Pool nn. eliiti siin väikses Eestis käib koos tipsutamas – mis siis…
TERVISEKS…
detsember 17, 2009 at 11:39 e.l. #243212T6nis_
MemberIsegi mõõdukas alkoholi tarbimine hävitab ajurakke.http://www.wonderquest.com/BrainCells.htm
http://www2.potsdam.edu/hansondj/AlcoholFactsandFiction.html
detsember 17, 2009 at 11:40 e.l. #243214daemonium
MemberNo see väide, et enamik joob, on mõned leheküljed eespool sulle ümber-lükkamiseks olemas. Mine ja anna oma vastus sellele, praegune see postitus sul põhjendamatu vastuväitega on nagu tühi pauk-padrun. Kasutad võtet, et ütled ristivastupidise mõtte, eelpool öeldud vastaste mõttele. No see on hea, aga põhjenda ka siis ära mingil määral see. Ütled et “Keegi ei taha juua”, no vastupidi on ju, kuna “Enamik joob”.Siin ma savi-kohast edasi ei loe, aga varjund ilmselt jääb selline, et asi pole ükskõik sulle, ilmselt selle väite ümber (ette ja taha) koguneb hulga postitusi sult, mis ei näita savist mingit märki, näitab suurt huvi. Ja see pole halb.
Vata,niikaua kuni siin ei teatatud,et mittejoojad on idioodid ja ekstemistid,see teema mind ei huvitanud,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Keda on enamus,mulle korda ei lähe.
11-25 aastat tagasi oleksin jätkanud joomist ka siis,kui oleksime koos sõpradega olnud ainsad tarvitajad maailmas.
Ja nüüd ei kavatse ma jooma hakata ka siis,kui peaksin olema kogu maailmas ainus karsklane.
Mina kedagi ümber kasvatada ei kavatse;ma isegi ei usu selle võimalikusesse.
Taolised otsused võtab vastu inimene ise – kas joob või ei,paneb narkot või ei,on paks või ei,suitsetab või ei etc.
Taolistel teemadel kellegi agiteerimine on mõtetu.
Aga mida ma kangesti teada tahaks – mismoodi ikka see alkotarbimine tõstab intellekti …,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 17, 2009 at 11:42 e.l. #243215Aile
MemberNaljatilk…
…damages dendrites–the branched ends of nerve cells that bring messages into the cell.
Aju v6ib t6esti ka taastuda, kuid m6telge nyyd, kui te myrgitate ja myrgitate ja veel kord myrgitate.
detsember 17, 2009 at 11:44 e.l. #243216T6nis_
MemberNaljatilk……damages dendrites–the branched ends of nerve cells that bring messages into the cell.
Aju v6ib t6esti ka taastuda, kuid m6telge nyyd, kui te myrgitate ja myrgitate ja veel kord myrgitate.
Ma ei väidagi, et ei mürgita, lihtsalt täpsustan.
detsember 17, 2009 at 11:47 e.l. #243217asdfghjkl
MemberSelle alkoholi mõjust peale, et ta tapab seal miskit, saab tuua ka teistpidiseid väiteid. Pakun, et siin keegi võiks selgelt ka tuua mõne hea uuringu, mis selgitaks täpsemalt asjaolu.
Liht-loogika ütleb, et kui pea muutub “vindiseks”, ja hommikul ei mäleta isegi ja on halb ja valus peal ,siis ilmselt võib väita ,et pigem halba see alkohol ajule teeb. Selel kohta võiks keegi mõne uuringu otsida.
Ise jääksin seisukohale, et alkohol on ajule halb eelneva mõttearenduse baasil. Kuid kuulaks hea meelega, kui keegi selgitaks et eksin.
detsember 17, 2009 at 11:47 e.l. #243218Jarmo Oberst
MemberNaljatilk……damages dendrites–the branched ends of nerve cells that bring messages into the cell.
No mõttetu on siin mingit loengut pidada. Inimesed on ikka joonud ja joovad edasi ka. Samas tõesti alkohol on nö. mürk, aga mõni pomps paneb igapäev tina ja elab 80 aastaseks, teine kes elus pole joonud ja on elanud täisväärtusliku elu elab 60 aastaseks. Kus on õiglus ?
Samas võin ma ka tunni aja pärast auto ette jääda ja surma saada. Mis ma tahan öelda on see, et kõik inimesed valivad oma tee ise ja keegi ei sunni kedagi jooma.
detsember 17, 2009 at 12:05 p.l. #243229asdfghjkl
MemberVata,niikaua kuni siin ei teatatud,et mittejoojad on idioodid ja ekstemistid,see teema mind ei huvitanud,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No see on tüüpiline nö ring, või kuidas seda kirjeldadagi, et “kes siis alustas tegelikult?” või “kes on süüdi?” vms:) Minu jaoks sama ring, mis sullegi. Vaatasin, et selgelt keegi kasutas üleolevat vaenulikku suhtumist, niemtas looma välja heiteks vist alkoholi, hahaha. No siis hetkeks oli naljakas, seejärel aga tekkis soov selliselt käituva leeri kaotus-seisu viiu, seejuures mitte siis samade vahenditega, mingeid urineerimisi kasutamata siis. Minu jaoks hakkas huvi pakkuam asi sellest momendist.
Keda on enamus,mulle korda ei lähe.Ma arvan, et läheb korda kõik, mis fitnessi mõiste alla mahub, see on sinu hobi.
11-25 aastat tagasi oleksin jätkanud joomist ka siis,kui oleksime koos sõpradega olnud ainsad tarvitajad maailmas.Ja nüüd ei kavatse ma jooma hakata ka siis,kui peaksin olema kogu maailmas ainus karsklane.
Tundub, et mingi etapp sin uelus on ammendunud edukalt, oeld gradueerinud justnagu mingi kooli või kursuse. Normaalne ja ootuspärane ütleks sellekotha.
Mina kedagi ümber kasvatada ei kavatse;ma isegi ei usu selle võimalikusesse.Ma ei usu samuti. Aga ma ei usu, et me ei proovi kasvatada, see (väide) on enesepettus enamikel juhtudel ma arvan.
Taolistel teemadel kellegi agiteerimine on mõtetu.Aga mida ma kangesti teada tahaks – mismoodi ikka see alkotarbimine tõstab intellekti …,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pakun, et agiteerida sulle meeldib.
Võin pakkuda sulle ühe visiooni, kuidas alkotarbimien vaimu arendab. See jääb siis intuitiiv-teaduste valdkonda. Ilmselt oskad juba oletada, mis moodi see vastus sulle välja näeks. Võin mõelda ka muid vastuse variante sellele küsimsuele, samas mõtlen aga, st tunnen, et tegu on oskusliku manipulatsiooniga ku iseda küsid ja ei tea, mis moodi edasi toimiksid, kui vastanud olen, ses suhtes huvitav küsimus:)
detsember 17, 2009 at 12:13 p.l. #243234asdfghjkl
Memberjah jään alkoholi vastaseks, miks peaks muutuma.Sinu postitused on jah ilgelt julmad lugeda.
Minuarust on see õige kui oled karsklane.
Sinu postituste kohta kommenteeriti ka eespool juba, et nad ei näe niihead välja kui sulle tundub.
Ma arvan nii, et lihtne on öelda, et interneti teema ei mõjuta üldse, tegelikult aga on vastupidi, need keda ebastabiilseks ja ärrituvaks nimetati, need reaalselt ka sellsied ärrituvad reaalselt olid. Sellest minupoolt ka soovitus, et võta ise kergemalt käesolevat jutulõnga, ja püsi teemas.
detsember 17, 2009 at 12:20 p.l. #243244asdfghjkl
MemberHAHAHAH ausalt, thank you for making us laugh
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
kas sa ise aru saad mis selle viimase vastusega daemoniumile öelda tahtsid??? intuitiiv-teaduste valdkonnas ??? arendab alkoholi joomine vaimu..
opaaaamis manipulatsioon??? mis toimus sul?? mõtled liiga üle ja üritad liiga tähtsus täis ja intellektuaalne välja paista..sellepärast on su vastused sisutu filosofeerimine!!!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No ma oleks pidanud googeldama, ja oleks leidnud jaburale küsimusele jabura vastuse, stiilis, et näed neegrid joovad lõkke ümber alkot ja eiteamida muud veel, ja vaimsus on laes.
Sisutu ja teemast väljas on see jutuajamien hetkel, need kustutatakse ära.
Filosofeerimine võib mu jutt olla küll, ma ei vaidle vastu. Sinule ei oska aga miskit soovitada, jätad eriti ebastabiilse mulje.
detsember 17, 2009 at 12:27 p.l. #243245Aile
MemberNo mõttetu on siin mingit loengut pidada. Inimesed on ikka joonud ja joovad edasi ka. Samas tõesti alkohol on nö. mürk, aga mõni pomps paneb igapäev tina ja elab 80 aastaseks, teine kes elus pole joonud ja on elanud täisväärtusliku elu elab 60 aastaseks. Kus on õiglus ?Samas võin ma ka tunni aja pärast auto ette jääda ja surma saada. Mis ma tahan öelda on see, et kõik inimesed valivad oma tee ise ja keegi ei sunni kedagi jooma.
Oleneb vaatenurgast…
Puht numbriline l2henemine ei anna meile eriti infot.
Ma siiski ytleks, et surve avaldamine alkoholi tarbimise suunas on v2gagi tuntav.
Minu elu on lihtsam, kuna naisi yritatakse siiski tunduvalt v2hem jooma keelitada kui mehi. Samuti on mul fitnessfriigi reputatsioon, mis sama moodi laseb mul olla nagu ma soovin. …ja mul on 6nne liikuda heas seltskonnas, kus alkoholi tarbimine ei ole t2htis.
Kuidas aga v2hendada meestele avaldatavat survet?
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.