Keskmine Eestlane!!!
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Keskmine Eestlane!!!
- This topic has 197 replies, 58 voices, and was last updated 16 years, 1 month tagasi by
JJ-Street Fight Club.
-
AutorPostitused
-
detsember 17, 2009 at 6:33 e.l. #243111
Aile
MemberSorry, et veel pisut alkolahingus toiduteemal räägin, aga mis teema nende beebi porganditega on? Miks mitte osta 4x odavamaid tavalisi pestud porgandeid, porgand on ju ikka porgand, kui vähegi nuga käes püsib ja vajadus on, siis on võimalik vesta omale sellised junnid ju ise valmis… Lisaks on beebi porgandid tihti kuidagi seisnud välimusega, ise koorides jääb aga värske ja hea, isegi kui nädala jagu külmakapis on seisnud.Sul on 6igus. Laiskus on selle nimi.
Ostan tavalisi, kui mul on plaanis neid riivida vms.
Siin on beebiporgand veel t2itsa s88dav kaup. US is, kui tegemist ei ole orgaanilise ehk siis 8kotootega, leotatakse beebiporgandeid kloorivees
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , et nad ei kipuks valgeks minema. Mitte mingit porgandi maitset… Seisavad v6i viimsep2eva hommikuni ilusa n2oga kylmkapis.Siin l2heb kyll syda soojaks, et miski ikka rikneb ka.
Mida sa lälised? Trenni teen ma piisavalt ja rasket. Mingit krdi karjavärgi täis olemise debiilset juttu mine räägi mujal – ma ütlesin, et on normaalne alkoholi tarvitada, enamus inimesi tarvitavad ja ei pea selleks end täis jooma. Äärmuslikuks nimetasin ma Ailet, mitte kõiki alkoholi vastaseid.Sa vist oled ka see inimene, kes tahab iga hinna eest teistest erineda et tuled mingit karja juttu rääkima. Mine parem metsa elama, neid kõigist erineda soovijaid üldiselt ei sallitagi. Ja ära tule mulle ütlema, mida ma rääkida tohin, ma rääkisin nii nagu asjad on ja ei propageerinud midagi!
EDU sulle!
Ah, et sa arvad, et mind oleks nagu k6ige mugavam rynnata!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mille alusel, oleks huvitav teada? Kehakaal ei ole piisavalt suur?Hale! Mis sind h2irib? Miks sa ennast siin 6igustad?
Ma arvan, et paljusid häirib mittetarvitajate üleolev suhtumine (ala ma olen parem inimene kui sina), sellest ka see möla siin.Ise joon harva, kuus korra õlut.
Selle kohta on reegel, mida ma soovitan alati j2rgida. Peab eristama tegu ja inimest ennast.
Joomarlust v6i m6nda muud narkomaania liiki ei saa heaks kiita ka parima tahtmise juures. See on ja j22b p6genemiseks, n8 kergema vastupanu teed minemiseks, millel on alati halvad tagaj2rjed.
detsember 17, 2009 at 9:15 e.l. #243149Arx07
MemberSelle kohta on reegel, mida ma soovitan alati j2rgida. Peab eristama tegu ja inimest ennast.Joomarlust v6i m6nda muud narkomaania liiki ei saa heaks kiita ka parima tahtmise juures. See on ja j22b p6genemiseks, n8 kergema vastupanu teed minemiseks, millel on alati halvad tagaj2rjed.
Ära hiili teemast kõrvale, asi on TÄPSELT NII nagu T6nis ütles. See pole mingi joomarlus kui vahel õlu või muud alkohoolset jooki võtta. Olge tolerantsemad.
Mul ei meeldi siin vaidlemas käia ja vägisi hoian end tagasi, aga vahel lihtsalt jookseb kett maha Teie vastuseid vaadates.
detsember 17, 2009 at 9:17 e.l. #243151hehee
Memberasi on TÄPSELT NII nagu T6nis ütles.Olge tolerantsemad.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 17, 2009 at 9:40 e.l. #243158Aile
MemberÄra hiili teemast kõrvale, asi on TÄPSELT NII nagu T6nis ütles. See pole mingi joomarlus kui vahel õlu või muud alkohoolset jooki võtta. Olge tolerantsemad.Mul ei meeldi siin vaidlemas käia ja vägisi hoian end tagasi, aga vahel lihtsalt jookseb kett maha Teie vastuseid vaadates.
Ole sina ka teiste suhtes tolerantsem ja 2ra rynda meid oma alkopropagandaga.
J2ta meid oma harjumuste kaelam22rimise ja sellele tunnustuse otsimisega rahule.
detsember 17, 2009 at 9:45 e.l. #243162matroxx
Memberkatsuge kõik nüüd olla.lugesin kõik postitused läbi ning huvitav arutelu muutus hoopiski sõjaks.umb nagu kes jääb peale või kellel on õigus.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 17, 2009 at 9:46 e.l. #243163Arx07
MemberOle sina ka teiste suhtes tolerantsem ja 2ra rynda meid oma alkopropagandaga.J2ta meid oma harjumuste kaelam22rimise ja sellele tunnustuse otsimisega rahule.
Ma ei propageerigi siin alkoholi vaid mul käib see nöökimine siin pinda, kuigi see pole minu asi ja ei puutu minusse… aga ikkagi… Koguaeg siin igast teemades üks üksteise sõimamine käib jne
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 17, 2009 at 10:00 e.l. #243169MoloM
Memberdetsember 17, 2009 at 10:09 e.l. #243170Martti K.
MemberMiks tagasi???
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Miks peaks siin ainult need s6na v6tma, kes juba viinakuradile k2e on andnud? T6de on valus kuulata, kuid…mis parata.
Harjutada piisavalt, et s6ltuvus tekib?
Pinge maandamiseks on tuhandeid teisi v6imalusi…
…need, kes sellest aru ei saa, ei ole enam ikka p2ris normaalsed inimesed.
On ikka.

Myrk on ja j22b myrgiks. Kehale liigne koormus…
Kuid, kui inimene on harjunud elama yhest myrgitusest teise myrgitusse. Tekkinud on s6ltuvus. Tema olukord l2heb kergemaks, kui ta j2lle natuke oma s6ltuvusainet saab.
Esimesele osale siis:
Tagasitõmbumise all mõtlesin selget mõnitamist ja nähvamist.
Ning mismoodi sa lugesid välja selle, et ainult ära antud kätega peavad sõna võtma?
Tõde on valus, kellelegi kindlasti on.
Üldiselt, teemat on tore lugeda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 17, 2009 at 10:20 e.l. #243173asdfghjkl
Memberei jätka, ei vaheta pooli, mina jään alkoholi, kui niisama mõnusa joogi, (mitte tinktuurides ja marinaadides olevate väikeste koguste) vastaseks.Miks pooli ei julge vaheta?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui sa jääd alkoholi vastaseks, siis vähe igav on, kuna siiani mitte-keegi vastastest siin pole osanud selgelt ja veenvalt oma tõekspidamisi kaitsta.
Ja lisaks on need vastased ka kehva mulje endast kui inimestest jätnud, kasutavad imelikke sõnu, labase väljendusega, negatiivse olekuga ja tuntavalt rumala intellektiga. Parem kui ma liituks pooldajate poolele ja nö peseks nendelt selle negatiivse paari väitega maha?
detsember 17, 2009 at 10:26 e.l. #243176matroxx
Membertuntav rumal intellekt…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> seda öeldes kujundad sa teiste arvamust sinust mis sellest ütlusest oluliselt ei erine.vaevalt,et tõekspidamised kedagi otseselt rumalaks teevad.
detsember 17, 2009 at 10:35 e.l. #243185emmimees
MemberAh, et sa arvad, et mind oleks nagu k6ige mugavam rynnata!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mille alusel, oleks huvitav teada? Kehakaal ei ole piisavalt suur?
Hale! Mis sind h2irib? Miks sa ennast siin 6igustad?
Mis krdi rünnanud? Ära dramatiseeri üle! Minu arust oled Sa jah mõningatel põhjustel esktreemsete eluviisidega, risti vastu teistele, lapsi kasvatad ka koerte õpiku järgi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.See teie alko vastaste üleolev suhtumine häirib tõesti veits. Daemoniumi jaoks on enamus inimesi siin maamunal joodikud, ka mina(joodiku mõistus/loogika). Oled sa üldse tarvitanud kunagi alkoholi, et kargad siin niimoodi? See kui sa tatina lolli peaga esimest korda kaanisid end nii täis, et roopisid ja halb oli olla ja enam ei taha, ei tee kõiki teisi nii lollideks, et oskaks mõõdukalt tarvitada. Öeldaksegi, et alkohol on tarkade inimeste jook aga kõigile polegi mõistust niipalju antud, et suudaks mõõdukas olla. Loomulikult kõigile ei sobi alkohol.
NB! Minu poolest võiks alkohol siin maamunal üldse olemata olla, mul ei ole vajadust selle järgi, aga kuna ta on olemas, siis leian, et mõistusega inimene võib teda headel eesmärkidel enda kasuks pöörata ja vahepeal ära kasutada, nii, et see ta elu ei sega. Paraku jah, alkoholi poes müüja ei saa otsa vaadates öelda, et näe sulle ei sobi, ma ei müü……
detsember 17, 2009 at 10:37 e.l. #243186asdfghjkl
Membertuntav rumal intellekt…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> seda öeldes kujundad sa teiste arvamust sinust mis sellest ütlusest oluliselt ei erine.
vaevalt,et tõekspidamised kedagi otseselt rumalaks teevad.
See sõnapaar intellektist omab head provokatiivsed varjundit, toimib plaanipärselt. Lisaks on see sõnapaar mõeldud sellekohta, kui vastas-leer reageerib asjale nii nagu ta siiani reageerinud on- halvustavate väljenditega jms-ga, sedalaadi reaktsioon on rumal tegu, milleks seda vaja on.
Tõekspidamine- pooldan karsklust- ei saagi rumalamaks ega targemaks kedagi teha hetkel, kuna pole üheselt selge, kas see on rumal või tark tegu järgida sellsit tõekspidamist. On kuidas on, aga alkoholi vastased sedalaadi tõekspidamisi tulemuslikult siin kaitsnud ei ole, küll aga on nad negatiivse mulje endast jätnud. Mis eesmärki nad selelga huvitav taotleda võiks?
detsember 17, 2009 at 10:41 e.l. #243190soomusk
MemberPaljud fitnessi ja kulturismiga seotud inimesed siin foorumis on leidnud, et steroidide vastu pole mõtet iga hinna eest võidelda – olulisem on tegeleda sellega, et nende tarvitamisest tingitud kahjud oleksid minimaalsed.
Sama võiks olla alkoholiga – võiks rohkem tähelepanu pöörata teavitustööle jms. Alkoholi tarbimist ära keelata ei saa ja kui mõni inimene nimetab kõiki alkoholi tarvitajaid (sõltumata kogusest) joodikuteks, kõlab see veidi lapsikult. Kui see peaks olema mingi uuem ja veel vähe tuntud šokiteraapia, siis minu arvates see eriti ei tööta.
detsember 17, 2009 at 10:45 e.l. #243193asdfghjkl
MemberTundub, et päris paljudele tundub alkoholi vastatste sõnavõtud siin neid (pooldajaid) ennast blameerivana. Minuarust on sedalaadi kehv esinemine tulnud enamike siinsete vastaste pool esinevate isikute poolt. No sisi võiks vastased võtta kokku end, ja edaspidi korrektse mulej endast jätta, ja lõpuks ometi kaua-oodatud selged laused kirja panna, mis neil südamel on jam is kuulamist kannatab. Saab väga selgelt öelda, miks alkohol on halb, ja miks selel propageerimien on halb.
detsember 17, 2009 at 11:01 e.l. #243199Aile
MemberTundub, et päris paljudele tundub alkoholi vastatste sõnavõtud siin neid (pooldajaid) ennast blameerivana. Minuarust on sedalaadi kehv esinemine tulnud enamike siinsete vastaste pool esinevate isikute poolt. No sisi võiks vastased võtta kokku end, ja edaspidi korrektse mulej endast jätta, ja lõpuks ometi kaua-oodatud selged laused kirja panna, mis neil südamel on jam is kuulamist kannatab. Saab väga selgelt öelda, miks alkohol on halb, ja miks selel propageerimien on halb.Selline l2henemine on ju v2ga lapsik, v6i t2psemalt m22ratledes omane puberteediealistele. Te eraldate ennast ja vastandate muu maailmaga 8eldes, et k6ik enne mind on eksinud, ainult mina olen ainulaadselt taevalikku tarkust t2is.
Alkoholi teemade alla, mida fitness.ee s on j2rjekindlalt postitatud oma k2itumise 6igustamise ja heakskiidu taotlemise eesm2rgil, on alati vastusena kasutatud konkreetseid uuringumaterjale, mis ei kinnita teemaalgataja arvamust.
Ylikoolis 6pitakse alkoholi kahjulikkuse kohta s88gi alla ja s88gi peale. Ys teie hypotees, et alkoholi tarbimine on kasulik, on ammu kummutatud.
…ja teie j2tate halva mulje, kui te eirate j2rjekindlalt oma keha vajadusi, veel enam, te n6uate ysna j2medalt solvates veel teiste heakskiitu sellele.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.