Keskmine Eestlane!!!
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Keskmine Eestlane!!!
- This topic has 197 replies, 58 voices, and was last updated 16 years, 1 month tagasi by
JJ-Street Fight Club.
-
AutorPostitused
-
detsember 16, 2009 at 2:33 p.l. #242985
matti
MemberSiin me v6ime j2tkata ka teemal, kuidas ei ytelda nii, et hundid oleksid s88nud ja lambad terved.Kuidas sina ennast tunned seltskonnas, kus juuakse alkoholi?
Alati annab midagi kokku valetada, miks sa ei saa alkoholi tarbida
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Nii on endal ja teistel headetsember 16, 2009 at 3:02 p.l. #242992kimmel
MemberAh, et saate rohkem? Ytleme parem, et juhuslikke vahekordi on rohkem. Teie kriitikaameel lihtsalt langeb sedav6rd, et seo v6i seale r2tik p2he…haahahahaaa seo või seale rätik pähe:D:D:D
detsember 16, 2009 at 4:11 p.l. #243000daemonium
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ikka jaurate siin veel ja lõppu ei paista. Need üksikud inimesed meie ühiskonnas, kes mingitel põhjustel ei tarvita üldse alkoholi käratsevad siin nii mis kole. Fakt on see, et alkohol on osa kultuurist, on olnud ja tõenäoliselt ka jääb selleks ..joovad KÕIK selles mõttes, et mitte ainult “parmud” kes joovad päevast päeva liitrite viisi kanget alkoholi ja viivadki tarbimise nii kõrgele vaid ka tavalised inimesed, sh. sportlased, teadlased, poliitikud, juhid ..KÕIK inimesed tarvitavad alkoholi teatud olukordades, kes suuremal kes vähemal määral. See on ja jääb nii, mida te jaurate siin? Minge tehke trenni krt..
Aile siin kunagi rääkis midagi et see leierdamine siin kõik on seepärast et alaealised loevad seda ..kui seda teemat siin poleks, kas mõni alaealine jooks rohkem siis või?? Aile mingis teemas Sa kunagi rääkisid et ravimeid pole ka vaja üldse inimestele …teeks siis uue teema ja teeks kõiki ravimeid ka maha 100´ga?
Ära suru oma äärmuslikku eluviisi teistele peale …mulle tundub tõesti nagu sa oleks olnud alkoholi tõttu surmasuus kunagi ja nüdü paaniliselt kuulutad kõigile, et igasugune alkohol ainult tapab meid… tee parem omale vastavasisuline PLAKAT ja mine raekoja platsi maailmalõppu kuulutama siis……….
1.Parmud ei joo päevas liitrite viisi kanget alkoholi – nad ei ole selleks võimelised.Neile vajalik doos on tunduvalt väiksem …,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>2.Mina ei tarvita alkoholi – enam,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Imelik,et kui argumendid saavad otsa,alga jauramine – aga KÕIK teevad nii,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Oleks,et teeks trenni – aga ei; aga jaurab siin et KÕIK joovad,mina ka-aa-aaa ….
Eks ta ole,karjavärk.
3.Kulista palju sisse mahub,aga ära tule siin oma joodikuloogikat propageerima,et täis olla on normaalne ja et need kes on kained,harrastavad äärmuslikke eluviise,
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jedem Das Seine.
detsember 16, 2009 at 4:17 p.l. #243002Aile
Member1.Parmud ei joo päevas liitrite viisi kanget alkoholi – nad ei ole selleks võimelised.Neile vajalik doos on tunduvalt väiksem …,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Just! Nemad saavad yhe odekolonni ja meel hea.
detsember 16, 2009 at 4:27 p.l. #243003Samakamees
MemberPanen kah siis oma eilse toidukorvi.
Lõhe
Oad
Kanafilee
Paprika
Tomat
Beebi porgand
Oti sepik
Maitsestamata jogurt
Kodujuust
Mandariin
Või
Muna
Vb midagi unustasin, aga u. selline see välja näeb
detsember 16, 2009 at 4:32 p.l. #243006MoloM
MemberJust! Nemad saavad yhe odekolonni ja meel hea.Selle peale tuli taas üks pisike nali meelde, et asi liiga kuivaks ei muutuks.
Nimelt on siis mees habemeajaja juures ja peale seda kui habe sai aetud küsib siis habemeajaja:
“Kas odekolonni ka soovite”
Mille peale sai klient muidugi kurjaks:
“Mida Te endale lubate, ma just sain välja viinaravilt ja ei ole juba nädal aega midagi võtnud”
detsember 16, 2009 at 4:34 p.l. #243007Samakamees
MemberSelle peale tuli taas üks pisike nali meelde, et asi liiga kuivaks ei muutuks.Nimelt on siis mees habemeajaja juures ja peale seda kui habe sai aetud küsib siis habemeajaja:
“Kas odekolonni ka soovite”
Mille peale sai klient muidugi kurjaks:
“Mida Te endale lubate, ma just sain välja viinaravilt ja ei ole juba nädal aega midagi võtnud”
Mu vanaisa läks Balti jaama mingit oma lemmikut odekat ostma (mitte joogi eesmärgil). Müüa küsis siis, et millist soovite, okei näitas ära…Kõrval mingi vant: “mis sa nii kallist ostad, kõige odavamal on täpselt sama maitse.”
detsember 16, 2009 at 5:11 p.l. #243024Aile
MemberMu vanaisa läks Balti jaama mingit oma lemmikut odekat ostma (mitte joogi eesmärgil). Müüa küsis siis, et millist soovite, okei näitas ära…Kõrval mingi vant: “mis sa nii kallist ostad, kõige odavamal on täpselt sama maitse.”See meie jaoks ongi naljakas…
Tahate ma ytlen, mis aga ei ole yleyldse mitte naljakas?
Seesama “vant” on olnud kunagi noor, n2gus ja n8 k6va mees, kes lihtsalt armastas ennast purju juua.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 16, 2009 at 5:14 p.l. #242942sande88
MemberKui tantsup6randal juba naturaalne soojendus tehtud, l2heb tunduvalt ladusamalt ja teie keha hakkab tootma naturaalseid m6nuaineid ise. Milline kokkuhoid!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Peale selle on ka teie koordinatsioon tunduvalt parem, te ei haise ja teil ei ole j2rgmine p2ev peavalu. Uskuge mind, see on tunduvalt nauditavam!Mittenaturaalsed mõnuained võivad su keha panna tootma 4 korda rohkem mõnuained(dopamiin, serotiin) kui see on ilma võimalik. Samas võib su koordinatsioon isegi paraneda, haisema rohkem ei hakka ja peavalu ka pole(sealhulgas ka koos alkohooli pruukimisega)!!!
Ja nüüd palun selgita mulle – kuidas ilma kamata see olemine peaks nauditavam olema, kui see pole puhtfüüsiliselt võimalik isegi??
No pm karsklased räägivad alkost vms on umbes sama kui süütu kirjeldab seksimist!! olge vait
detsember 16, 2009 at 5:33 p.l. #243028Aile
MemberNarkarid ka platsi ilmunud….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma olen oma kogemusi juba blogis kirjeldanud, ei hakka siia duubeldama.
Kus te l6petate oma hiilgava koordinatsiooniga, on meie jaoks t2htsam.
detsember 16, 2009 at 5:53 p.l. #243030Alfonze
MemberSorry, et veel pisut alkolahingus toiduteemal räägin, aga mis teema nende beebi porganditega on? Miks mitte osta 4x odavamaid tavalisi pestud porgandeid, porgand on ju ikka porgand, kui vähegi nuga käes püsib ja vajadus on, siis on võimalik vesta omale sellised junnid ju ise valmis… Lisaks on beebi porgandid tihti kuidagi seisnud välimusega, ise koorides jääb aga värske ja hea, isegi kui nädala jagu külmakapis on seisnud.
detsember 16, 2009 at 6:36 p.l. #243036emmimees
MemberOleks,et teeks trenni – aga ei; aga jaurab siin et KÕIK joovad,mina ka-aa-aaa ….Eks ta ole,karjavärk.
3.Kulista palju sisse mahub,aga ära tule siin oma joodikuloogikat propageerima,et täis olla on normaalne ja et need kes on kained,harrastavad äärmuslikke eluviise,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jedem Das Seine.
Mida sa lälised? Trenni teen ma piisavalt ja rasket. Mingit krdi karjavärgi täis olemise debiilset juttu mine räägi mujal – ma ütlesin, et on normaalne alkoholi tarvitada, enamus inimesi tarvitavad ja ei pea selleks end täis jooma. Äärmuslikuks nimetasin ma Ailet, mitte kõiki alkoholi vastaseid.
Sa vist oled ka see inimene, kes tahab iga hinna eest teistest erineda et tuled mingit karja juttu rääkima. Mine parem metsa elama, neid kõigist erineda soovijaid üldiselt ei sallitagi. Ja ära tule mulle ütlema, mida ma rääkida tohin, ma rääkisin nii nagu asjad on ja ei propageerinud midagi!
EDU sulle!
detsember 17, 2009 at 5:32 e.l. #243101daemonium
MemberMida sa lälised? Trenni teen ma piisavalt ja rasket. Mingit krdi karjavärgi täis olemise debiilset juttu mine räägi mujal – ma ütlesin, et on normaalne alkoholi tarvitada, enamus inimesi tarvitavad ja ei pea selleks end täis jooma. Äärmuslikuks nimetasin ma Ailet, mitte kõiki alkoholi vastaseid.Sa vist oled ka see inimene, kes tahab iga hinna eest teistest erineda et tuled mingit karja juttu rääkima. Mine parem metsa elama, neid kõigist erineda soovijaid üldiselt ei sallitagi. Ja ära tule mulle ütlema, mida ma rääkida tohin, ma rääkisin nii nagu asjad on ja ei propageerinud midagi!
EDU sulle!
Jajaa.Lällav-räuskav joodikuloogika jätkub,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Väidad,et kõik peavad olema nagu teised,et erineda soovijad tuleb isoleerida ja teatad,et karja mittekuuluvaid ei sallita – ilmselt SINA ei salli,ntx mittejoodikud – aga kui rääkida sinust kui karja liikmest,solvud.
Ja millal ma sulle ütlesin,mida sa võid rääkida või teha?Minu pärast kulista või hommikust õhtuni ja räuska palju tahad – niikaua,kuni sa ei hakka sõimama ja isoleerima mittejoodikuid selle eest,et neile ei meeldi mõistust segi juua.
Et üritad siin ellu viia programmi joomine elunormiks,

Et täis olla ongi normaalne …
Vata,10-15-20 aastat tagasi tundus mulle kah,nagu sullegi,et maailm ongi joodikutemaailm,et teistsuguseid inimesi ei olegi …,

Aga nüüd meeldib mulle olla kaine,juba 10 aastat meeldib.Enne meeldis juua,nüüd meeldis olla kaine.
MIS SEE SINU ASI ON,millised inimesed on?
No oled ju karja,joodikutekarja, liige,kui sind sinu joodikunormist erinevad nii kohutavalt häirivad,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 17, 2009 at 5:52 e.l. #243105T6nis_
MemberMa arvan, et paljusid häirib mittetarvitajate üleolev suhtumine (ala ma olen parem inimene kui sina), sellest ka see möla siin.
Ise joon harva, kuus korra õlut.
detsember 17, 2009 at 6:09 e.l. #243107Samakamees
MemberSorry, et veel pisut alkolahingus toiduteemal räägin, aga mis teema nende beebi porganditega on? Miks mitte osta 4x odavamaid tavalisi pestud porgandeid, porgand on ju ikka porgand, kui vähegi nuga käes püsib ja vajadus on, siis on võimalik vesta omale sellised junnid ju ise valmis… Lisaks on beebi porgandid tihti kuidagi seisnud välimusega, ise koorides jääb aga värske ja hea, isegi kui nädala jagu külmakapis on seisnud.Mulle meeldib neid toidu kõrvale krõbistada – head magusad
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.