Skip to main content

Kes vöidab jalgpalli MM’i?

Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Kes vöidab jalgpalli MM’i?

Viewing 15 posts - 121 through 135 (of 225 total)
  • Autor
    Postitused
    Mr.Y
    Member

Nendel oli kerge alagrupp lihtsalt. Portugal läheb ju kokku Hollandiga, kes ei saanud 9p aga peaks olema tugevam, minu arust mängib Holland paremini ja arvan et võidavad. Aga muidu ennustan selliseid võitjaid:

Saksamaa – Rootsi

Argentiina – Mehhiko

Inglismaa – Ecuador

Portugal – Holland

Itaalia – Austraalia

G1 (Sveits) – Ukraina

Brasiilia – Ghana

Hispaania – G2 (Prantsusmaa)

Tegelikult Sveitsi ja Prantsusmaa kohad selguvad alles täna õhtul, aga ma juba kindel, et Sveits võidab. Prantsusmaa võidab Togot ja saab teisena edasi, aga paraku hispaanlastele nad mingil juhul vastu ei saa!

pele
    Member

Tegelikult Sveitsi ja Prantsusmaa kohad selguvad alles täna õhtul, aga ma juba kindel, et Sveits võidab. Prantsusmaa võidab Togot ja saab teisena edasi, aga paraku hispaanlastele nad mingil juhul vastu ei saa!

Pigem saab just Prantsusmaa edasi mängus Hispaaniaga, kuigi arvestatav jõud on ka Hispaania. Sest prantslastel on olnud ebaõnne, ning hispaanlastel õnne alagrupi mängudes.

m1ku
    Member

Argentiina võidab

RDK
    Member

Ennustan Brasiiliat

Anonüümne
    Guest

1. Inglismaa

2. Brasiilia

3. Saksamaa

4. Itaalia

Dude19
    Member

Ghana

Argentiina võidab

Vaadates Argentiina viimast mängu Mehhiko vastu, ma küll tõsiselt kahtlen, et ta kuigi kaugele jõuab.

tuufus
    Member

kahju et rootsi välja langes

:ph34r:

holland võiks finaali saada

Creek
    Member

Isiklikult mind telekast jalgpalli vahtimine ei huvita, parem olen seal kohal või mängin üldse ise, tugitoolisport pole minu rida.

Aga vast ikka Brasiilia võidab.

mark85
    Member

Nendel oli kerge alagrupp lihtsalt. Portugal läheb ju kokku Hollandiga, kes ei saanud 9p aga peaks olema tugevam, minu arust mängib Holland paremini ja arvan et võidavad. Aga muidu ennustan selliseid võitjaid:

Saksamaa – Rootsi

Argentiina – Mehhiko

Inglismaa – Ecuador

Portugal – Holland

Itaalia – Austraalia

G1 (Sveits) – Ukraina

Brasiilia – Ghana

Hispaania – G2 (Prantsusmaa)

Arvan sama :ph34r:

Herman
    Member

1. Inglismaa

2. Brasiilia

3. Saksamaa

4. Itaalia

kas ENNUSTAD, või loodad :ph34r:

Saksamaa võidab

Titaan
    Member

Saksamaa võidab!!! :ph34r:

veinikaarija
    Member

Pigem saab just Prantsusmaa edasi mängus Hispaaniaga, kuigi arvestatav jõud on ka Hispaania. Sest prantslastel on olnud ebaõnne, ning hispaanlastel õnne alagrupi mängudes.

Ma sügavalt kahtlen, kas Prantsusmaa suudab Hispaaniat võita. Kuid see on minu arvamus. :ph34r:

kaiv
    Member

1. Inglismaa

2. Brasiilia

3. Saksamaa

4. Itaalia

Võimatu. Inglismaa ja Brasiilia saavad ennem poolfinaalis kokku, muidugi juhul kui nad sinna jõuavad. :ph34r:

Mr.Y
    Member

Ei saa. Inglismaa sai edasi veerandfinaali ja vastaseks on Portugal / Holland. Juhul kui inglased saavad poolfinaali kohtuvad nad kas Saksamaa / Argentiinaga. Brasiillased kohtuvad poolfinaalis, juhul kui jõuavad, Itaalia / Austraalia / Sveitsi/ Ukrainaga (99% kindel et Itaalia).

Vähemalt mu 1/8 finaalide ennustustest 3st 3 täppi :ph34r:

Ja peale vormelit siis Hollandi võitu ootama-vaatama

Viewing 15 posts - 121 through 135 (of 225 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.