Skip to main content

Kes vöidab jalgpalli MM’i?

Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Kes vöidab jalgpalli MM’i?

Viewing 15 posts - 211 through 225 (of 225 total)
  • Autor
    Postitused

Nimetas, kuidas nimetas, aga peab ikka vahel mõtlema ka, enne kui tahtlikult lööma lähed kedagi väljakul. On ju siililegi selge, et selle eest antakse 100% punane. Hea karjääri viimane mäng, pole midagi öelda…

SanderK
    Member

Nimetas, kuidas nimetas, aga peab ikka vahel mõtlema ka, enne kui tahtlikult lööma lähed kedagi väljakul. On ju siililegi selge, et selle eest antakse 100% punane. Hea karjääri viimane mäng, pole midagi öelda…

Mis sellel viga siis on? Näitas ära ,et temaga on mõttetu möliseda.

Itaalial vedas ainult…

irw. Ta näitas pigem oma nõrkust ja seda, et ei suuda oma närve kontrolli all hoida.

inside14
    Member

Aga öeldi ka seda, et Zidane ongi selline kes ei lase omale päheistuda.

Fre
    Member

Aga öeldi ka seda, et Zidane ongi selline kes ei lase omale päheistuda.

Aga oma koondisekarjääri viimases mängus oleks ta võinud endale siiski väikese erandi teha.

kaiv
    Member

Mina olen igati rahul et Itaalia võitis <_<“>

Prantsusmaa koondis koosneb vähemalt 4 riigi kodanikust ju !

fighter
    Member

väga meeldiv, et Itaalia võttis võidu ära <_<“> eelnevate kommentaatorite asemel ütlen, et tugevam võitis. kui mitte mänguliselt, siis närvid olid neil igatahes tugevamad(kõik penaltid löödi sisse ja ei mindud teistele kallale).

smitser
    Member

ma arvan et zidane’il on sügavalt savi, et ta punase sai.mees lihtsalt ei lase endale peale sittuda.Arvan et mõnes muus mängus oleks ta vbl püüdnud nats end tagasi hoida, aga et tegu oli viimase mänguga üldse profijalgpallurina, siis ta näitas mida ta sellest pasast arvab.

olgem ausad.Ega fair play pole just mingi ülipopulaarne.Seda näitab ju jalkaskandaal itaaliaski ntx.Või jamad kreekas.näiteid on kindlasti veel.üks suur show ja meeletute rahavoogude liikumine on mängus, aga mitte võistlusemõnu

inside14
    Member

See siis Materazzi mängu stiil. <_<“>

wildlife
    Member

ma arvan et zidane’il on sügavalt savi, et ta punase sai.mees lihtsalt ei lase endale peale sittuda.Arvan et mõnes muus mängus oleks ta vbl püüdnud nats end tagasi hoida, aga et tegu oli viimase mänguga üldse profijalgpallurina, siis ta näitas mida ta sellest pasast arvab.

olgem ausad.Ega fair play pole just mingi ülipopulaarne.Seda näitab ju jalkaskandaal itaaliaski ntx.Või jamad kreekas.näiteid on kindlasti veel.üks suur show ja meeletute rahavoogude liikumine on mängus, aga mitte võistlusemõnu

ma ei usu, et tal puhtalt savi oli. kui Zidan oleks mängu jäänud, siis oleksid ehk prantslased oma ühe mööda löödud penalti tasa teinud. ma arvan küll, et ta kahetses, et ta endast välja läks sedasi. kui kaamera teda näitas, siis oli näha, et tal oli nutt kurgus ja pisar tahtis tulla. eks kõige külmanärvilisemgi võib endast välja minna, mis seal ikka. aga see on ka kõigest minu arvamus.

Madis232
    Member

minu vaade mängust: 1ne penalt mille zidane väga napilt sisse kobistas(väga vähe jäi puudu et see üldse mööda oleks läind) ei olnud penalt tegelt kuna puude oli minimaalne karistusalas!! .. pigem oli see mängu teisel poolajal mahatõmme kastis penalti. ärgem unustagem et itaalia lõi veel 1 korra posti ja 1 korra väravasse (mida muidugi ei loetud). arusaamatu oli ianquinta mängusaatmine kes itaalial eespool kõik rünnakushansid sõna otseses mõttes ära N*ssis.kahju. Zidanest niipalju et ta eriti ei hiilanud mängud oma barbaarialiku käitumisega ega üldse oma mängupildiga. vahet pole mida sulle vastasmeeskonna mängija ütleb, nõrgad reageerivad sellele – tugevad lihtsalt naeravad näkku ja jooksevad edasi – kelle süü see siis oN? itaalia maksis prantsusmaale kätte (meenutame 2000a. EMi) . põnev finaal oli.

Mr.Y
    Member

minu vaade mängust: 1ne penalt mille zidane väga napilt sisse kobistas(väga vähe jäi puudu et see üldse mööda oleks läind) ei olnud penalt tegelt kuna puude oli minimaalne karistusalas!! .. pigem oli see mängu teisel poolajal mahatõmme kastis penalti. ärgem unustagem et itaalia lõi veel 1 korra posti ja 1 korra väravasse (mida muidugi ei loetud). arusaamatu oli ianquinta mängusaatmine kes itaalial eespool kõik rünnakushansid sõna otseses mõttes ära N*ssis.kahju. Zidanest niipalju et ta eriti ei hiilanud mängud oma barbaarialiku käitumisega ega üldse oma mängupildiga. vahet pole mida sulle vastasmeeskonna mängija ütleb, nõrgad reageerivad sellele – tugevad lihtsalt naeravad näkku ja jooksevad edasi – kelle süü see siis oN? itaalia maksis prantsusmaale kätte (meenutame 2000a. EMi) . põnev finaal oli.

Muideks see penalti polnud mingi kobistamine, üsna kindlalt läks sisse, Buffon hüppas üldsegi valele poole. Penalti oli teenitud väga ausalt, puude minimaalne wtf?? Kindel sissesõitmine oli see.

Teisel poolajal oleks pidanud jah penalti andma, kohtunik oli Itaalia poolt.

Post so what? On varemgi ju löödud posti, latti ja mänge kaotatud. Ja suluseisust löödud värav, mis mõte on sellel üldse su mälus? Olukord oli kaitsel kontrolli all. Kui nad poleks välja jooksnud ja suluseisu tekitanud, siis oleksid nad selle palli ise minema löönud. Värav tuligi ainult tänu sellele, et ühtki kaitsjat polnud ja vabalt sai lüüa.

Reageerimise koha pealt on sul õigus, aga mängus ta sai väga hästi hakkama. Ilma Zidaneta oleks Prantsusmaa kindel 0 ja rünnakutest ei tuleks mingit asja. Vieira vigastus pani muidugi ka oma põntsu.

Kaspar90
    Member

Tegelikult see Materazzist tehtud video ajab ikka tõsiselt vihale. Absoluutselt igast mängijast võiks teha taolise video ja kiskuda välja erinevaid nõmedaid vigu. Eriti just kaitsemänijatelt. Ja siinkohal kerkibki üles küsimus: mis on kaitsja ülesanne?

Loomulikult see, et ründajaid peatada ja palli oma liinist mitte läbi lasta, aga alati ei tule see kõigil nii puhtalt välja ja selleks tuleb võtta kasutusele vea tegemise meetmed. Siinkohal ma ei näe põhjust miks peaks Marcole midagi ette heitma. Mees teeb oma tööd ja on hingega oma meeskonna juures, et hoida ära ikkagi väravaid.

Niiet, Peace! <_<“>

-aron-
    Member

Tegelikult see Materazzist tehtud video ajab ikka tõsiselt vihale. Absoluutselt igast mängijast võiks teha taolise video ja kiskuda välja erinevaid nõmedaid vigu. Eriti just kaitsemänijatelt. Ja siinkohal kerkibki üles küsimus: mis on kaitsja ülesanne?

Loomulikult see, et ründajaid peatada ja palli oma liinist mitte läbi lasta, aga alati ei tule see kõigil nii puhtalt välja ja selleks tuleb võtta kasutusele vea tegemise meetmed. Siinkohal ma ei näe põhjust miks peaks Marcole midagi ette heitma. Mees teeb oma tööd ja on hingega oma meeskonna juures, et hoida ära ikkagi väravaid.

Niiet, Peace! <_<“>

Seda kui mees läheb ja lööb teisele vennale jalaga kelladesse,selga,säärde jne.(kõik on videolt näha)…see nüüd küll mängu juurde ei käi,kui siis vbla Itaalia jalgpalli juurde.

Madis232
    Member

kallis aron kas ainult itaalia mängijad mängivad nii või.. kahtlen sügavalt

Viewing 15 posts - 211 through 225 (of 225 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.