Kes vöidab jalgpalli MM’i?
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Kes vöidab jalgpalli MM’i?
- This topic has 224 replies, 121 voices, and was last updated 19 years, 7 months tagasi by
Madis232.
-
AutorPostitused
-
juuli 1, 2006 at 7:00 p.l. #87029
Mr.Y
MemberPrantsusmaa poolt… kohe mäng ka algamas, et siis kohe vaatama. Isegi, et olen Prm poolt, arvan et Brasiilia võidab. Ja finaal tuleb Brasiilia – Saksamaa nagu neli aastat tagasi.
juuli 1, 2006 at 8:49 p.l. #87031joker
MemberÕudne… sellistele simulantidele nagu brasiilia koondises on ei tohiks küll tiitlit anda
Punane kaart kõigile eesotsas Ronaldole 
Tubli Prantsusmaa… kahjuks jätsid siin enamus ennustajaid auhinnast ilma
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 1, 2006 at 8:52 p.l. #87032scorpion666
MemberLoodetavasti Prantsusmaa ikka võidabNii ta on..Prantusmaa võitis ning minu ennustus läks aia taha
juuli 1, 2006 at 9:01 p.l. #87033Thomas
Memberväääga paha
juuli 1, 2006 at 9:12 p.l. #87035Fre
MemberLihtsalt SUUREPÄRANE!
juuli 2, 2006 at 5:15 e.l. #87036Mr.Y
MemberMa ise ennustasin ka Brasiiliat, aga väga pro et nad kaotasid

Prantsusmaa meeldib palju rohkem. Ei viitsi neid 9 lehekülge läbi vaadata, aga ei tea kas keegi üldse Prantsusmaad pakkuski? Turniiri alguses oli nende mäng siiski üsna kehvake. Muidugi pole nad veel võitjad ka, aga Portugal on nõrgem kui Brasiilia, nendele teevad küll ära ja finaalikoht olemas. Teise poolfinaali loodetavasti võidab Saksamaa. Ning finaal Saksamaa – Prantsusmaa.
juuli 2, 2006 at 6:39 e.l. #87037Madis232
Membersee küll õige ntreeningvideo ei ole see on mingi naljaga pooleks tehtud
mul on kahju nendest kes brasiilia pakkusid võitjateks:D
juuli 2, 2006 at 8:56 e.l. #87038plokk
MemberPortugal võidab!!!Pakun Finaalilis on Saksa ja Portugal . Portugal võidab 2-0 või 2-1.
juuli 2, 2006 at 9:08 e.l. #87040susim
Memberpakun saksamaa ja voit tuleb penaltitega 4-2
juuli 2, 2006 at 2:03 p.l. #87049V.K
Memberfinaalis Itaalia-Prantsusmaa ja prantslased võidavad!!
juuli 2, 2006 at 3:02 p.l. #87054Mers
MemberSaksamaa võidab
juuli 3, 2006 at 10:37 e.l. #87101napster
Memberma ei saa aru mida te braazikates näete
ma ei saa aru ma arvasin juba turniiri alguses et brazad ei võida seda turniiri peale esimest 2hte mängu kahtlesin isegi et prantslased saadavad midagi korda
“> kõik said vastu näppe oma brasiiliaga mõelge loogiliselt kuidas prantsusmaa põrmustas haledalt hispaania
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja braazikatel ei olnud mitte kui mingit võimalust prantslasi võita
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ma ei usu ei portugal seda suudabki
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> igastahes koos minuga pakkus prantsusmaa võitu umbes 4-6 inimest ja võimalus võita midagi on väga suur
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 3, 2006 at 10:45 e.l. #87102fighter
Memberkõik said vastu näppe oma brasiiliagaeks peale kaotust võib iga üks sedasi targutada
“>juuli 3, 2006 at 12:03 p.l. #87105Mr.Y
ma ei saa aru ma arvasin juba turniiri alguses et brazad ei võida seda turniiri peale esimest 2hte mängu kahtlesin isegi et prantslased saadavad midagi korda
“> kõik said vastu näppe oma brasiiliaga mõelge loogiliselt kuidas prantsusmaa põrmustas haledalt hispaania
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja braazikatel ei olnud mitte kui mingit võimalust prantslasi võita
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ma ei usu ei portugal seda suudabki
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> igastahes koos minuga pakkus prantsusmaa võitu umbes 4-6 inimest ja võimalus võita midagi on väga suur
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Brasiilias nägi terve maailm midagi. Kõikides kihlveokontorites oli ta suurim pretendent tiitlite, seal ju ikkagi kõik 11 meest superstaarid jne. Ja mis loogikast sa räägid? Loogikaga mine mängi malet, sets jalgpallis võib kõike juhtuda.
Brasiilial oli võimalusi küll. Robinho sai lähedalt löögile, korralik löök ja oleks 100% värav olnud, sest nii lähedalt väravavaht ei reageeri. Ronaldinho karistuslääk läks napilt üle, mis oli ka nii tugev, et Barthez ei reageerinud. Muidugi tore oli, et üle läks, sest see oli teenitud Ronaldo teesklemisega, ise hüppas pikali, kaitse ei puutunudki teda.
Samas oli ka Prantsusmaal veel lõpus võimalusi ka nt 3-0 võiduks, võinuks olla sama skoor, mis 1998 aastal. Aga kõiki võimalusi ei lööda ära ja sellepärats võibki juhtuda midaiganes. Prantsusmaa on Portugali vastu soosik, aga piisab 0-0 seisul mängu lõpus kuskil kaugelt Manichel või Decol sisse kobistada on neil võit käes. Või kui mäng läheb penaltiteni on seis 50/50.
Soosikud on alati olemas (nagu ka Brasiilia enne MMi), aga see ei tähenda, et nad võidavad. Praegu on suuremad soosikud Saksamaa ja Prantsusmaa, aga see ei loe midagi. Ma ise hoian igastahes pöialt Prantsusmaale ja naudin viimaseid mänge.
juuli 3, 2006 at 2:51 p.l. #87115pele
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Inimsed panustasid sellele mis on kõige tõenäosem, ehk siis Brasiilia. Sellest ei ole midagi paha, kui inimesed pakuvad võitu sellele kes võib ka selle kõige tõenäosemalt võita
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga ega siis võidu tõenäosus ei ole 100% brassidel
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, või nagu Roberto Carlos väitis, et 80%
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, vaid märksa-märksa madalam, st., et isegi kõige tõenäosemal võidupretendendil on suht väike tõenäosus võita turniir
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.