Olen Saksamaa poolt: ründav ja hea distsipliiniga, kuid olnud esimestes mängudes kaitses natukene ebakindel. Hetkel on Saksamaa ja Brasiilia näidanud kõige sisukamat mängu. Kuna Saksamaal koduturniir, siis arvan et motiveeritus on neil ülisuur, aga pinged samuti . Pakun Saksamaa võidab Brasiilia poolfinaalis 2:1. Väravad Saksamaa poolelt Klose ja Neuville. Saksamaa kohtub finaalis lootuste kohaselt Hispaaniaga. Võidab 2:0.
Saksamaa ja Brasiilia saavad ainult finaalis kohtuda
Oi Ukraina üllatas jälle… olin kindel et Sveits võidab, muidugi penaltites enam mitte, seal on juba õnnemäng. Igatahes nüüd võiks Ukraina Itaaliale ka ära panna oleks mõnus
Suisa rõve on vaadata, kuidas mehed jalgpalliplatsil simuleerivad. Saavad jalgadesse, aga käe panevad näo ette, justkui oleks saanud löögi näkku. Kohtunikud võiksid rangemalt simulante karistada.
Suisa rõve on vaadata, kuidas mehed jalgpalliplatsil simuleerivad. Saavad jalgadesse, aga käe panevad näo ette, justkui oleks saanud löögi näkku. Kohtunikud võiksid rangemalt simulante karistada.
üks lemmiktiimidest(Portugal) taaskord lülitas inglased veerandfinaalis penaltitega välja
Mina olen väga rahul, sest Portugal lemmik ” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> öelgu teised mis tahavad nende kohta.