Kes tahab rohkem rinnalt suruda!
Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Kes tahab rohkem rinnalt suruda!
- This topic has 56 replies, 26 voices, and was last updated 16 years, 8 months tagasi by
M.U.
-
AutorPostitused
-
mai 26, 2009 at 11:02 e.l. #198350
Vägivaldur
MemberSellistes liigades ongi kõik võrdsetel alustel – Kõik on lubatud.
Ja jalgratturid üldjuhul ei võrdle oma tulemusi jooksjatega ja kõvata nende ees.
1. Palun viita mingile liigale, kes on ametlikult paberile pannud “kõik on lubatud”.
2. Minuga ei ole elus ükski särgiga suruja “kõvatamas” käinud. Teiste kõigiga on?
mai 26, 2009 at 1:13 p.l. #198386M.U
Memberhttp://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…amp;textID=5131Mehed
Surumine (varustusega) – nimi/rekord/päritolu maa/võistleja kaal/aasta/liiga
Ryan Kennelly/487.5 kg/USA/138.5 kg/2008/UPA
Surumine (varustuseta) – nimi/rekord/päritolu maa/võistleja kaal/aasta/liiga
Scot Mendelson/324 kg/USA/142.5 kg/2005/APF
Naised
Surumine (varustusega) – nimi/rekord/päritolu maa/võistleja kaal/aasta/liiga
Becca Swanson/272.5 kg/USA/109 kg/2008/APF
Surumine (varustuseta) – nimi/rekord/päritolu maa/võistleja kaal/aasta/liiga
Roberta Collins/177.5 kg/USA/160 kg/2003/NASA
See on orginaal artikkli autori tehtud eraldus, Erinevate liigade erinevad tabelid panevad kõik ühte patta, sinu antud info on fänni tööga ,kes nägi vaeva ja otsis infot ja tegi selle lehe – Ametlikud rekorditabelid panevad ühte patta 1980 a suruja kui 2009 a suruja
mai 26, 2009 at 1:26 p.l. #198396marko233
Membersärgi asi hakkas huvi pakkuma lausa
. Oleks ehk kusagil tlnas võimalik proovida seda? Keegi proovida anda ei soovi ?mai 26, 2009 at 2:19 p.l. #198399noPAINnoGAIN
Membersärgi asi hakkas huvi pakkuma lausa
. Oleks ehk kusagil tlnas võimalik proovida seda? Keegi proovida anda ei soovi ?Kusjuures mind ka, Tank siin populiseerib särke
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 26, 2009 at 2:25 p.l. #198401rait83
MemberLihtsalt väike kokkuvõte… ja kirjeldasin pildil toimuvat.Pilt pildiks, minu arust see video küll oli igatahes väga õpetlik. See on kasulik nii särgiga kui ilma surujale mis seal salata, just selle pärast kuidas rohkem üles saada ja ka õlgu säästa. Keda ei huvita rinnaltsurumise tulemus, ei pea ju nii suruma. Igatahes väga huvitav diskussioon on siin lahti läinud.
Nii palju kui ma olen aru saanud siis Marko võistleb WPC (võibolla mõnes veel?) liigas. Mis on siis suurimad erinevused näiteks IPF ja WPC vahel. Või on need võrreldamatud nagu öö ja päev.
mai 26, 2009 at 8:08 p.l. #198492Traks
MemberPilt pildiks, minu arust see video küll oli igatahes väga õpetlik. See on kasulik nii särgiga kui ilma surujale mis seal salata, just selle pärast kuidas rohkem üles saada ja ka õlgu säästa. Keda ei huvita rinnaltsurumise tulemus, ei pea ju nii suruma. Igatahes väga huvitav diskussioon on siin lahti läinud.Nii palju kui ma olen aru saanud siis Marko võistleb WPC (võibolla mõnes veel?) liigas. Mis on siis suurimad erinevused näiteks IPF ja WPC vahel. Või on need võrreldamatud nagu öö ja päev.
Miks ma võistlen WPC liigas:
*kuna sealne varustus lõhub vähem, surumis särk ei lõika sisse.surumis särk on vabam teda ei ole eriti raske selga saada
*reeglid on paindlikumad. surumisel võib pea tõusta, kangi võib kõhu äärepaele lasta(suruja teavad mida see tähendab), jalg võib varvastel olla.
*surumisel on kergemad reeglid, ei ole pausi, kangi ei pea alguses kätel hoidma ja stardi käskulst ootama, võib kohe hakata kangi alla laskma.
ja mis tähtis show käib täiel rinnal, Muusika see on katse ajal kõvasti saad täielikult katsele keskenduda, abimehed ja teised elavad täiel rinnal kaasa nii et adrealiin on laes
mai 26, 2009 at 8:22 p.l. #198497Kustamees
MemberSurumine (varustusega) – nimi/rekord/päritolu maa/võistleja kaal/aasta/liiga
Becca Swanson/272.5 kg/USA/109 kg/2008/APF
päris jube mõelda, et naine suudab sellise raskuse üles suruda
mai 26, 2009 at 9:04 p.l. #198506rinaldo
MemberSurumine (varustusega) – nimi/rekord/päritolu maa/võistleja kaal/aasta/liigaBecca Swanson/272.5 kg/USA/109 kg/2008/APF
päris jube mõelda, et naine suudab sellise raskuse üles suruda

Pirakas naine kah
mai 27, 2009 at 9:57 e.l. #198566Kustamees
Membermnjah, pilt räägib enda eest
mai 27, 2009 at 10:35 e.l. #198578tereummikust
MemberNaine?
mai 27, 2009 at 10:40 e.l. #198579Danielo
Memberoli kunagi….
mai 27, 2009 at 11:00 e.l. #198585M.U
MemberKurvastuseks neile kes peavad faktideks seda, et Marek Kalmus kasutas surumissärki Marko Traksi poolt korraldatud jõukatsumises esimest korda, ütlen: Teie faktid ei ole tõesed!Marek on mitmekülgne sportlane. Ta on võistelnud kulturismis, fitnessis, rammumehes, lamades surumises ja ka jõutõstmises.
Kinnitan siinkohal, et olen näinud Marekit võistlemas surumissärgiga.
Marko Terasmaa jälle provotseerib siin, ise muigab samas.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.