Kes on teie arvates kõige kurjem moderaator?
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Kes on teie arvates kõige kurjem moderaator?
- This topic has 116 replies, 48 voices, and was last updated 14 years, 4 months tagasi by
-TANK-.
-
AutorPostitused
-
oktoober 13, 2009 at 8:17 p.l. #227117
rinaldo
Memberpole ju raske otsingut kasutadaMinu arvates on küll otsingut raske kasutada. Minu teada on siin lehel kohti, kuhu sõnu saab sisse toksida 3 tükki. Foorumist otsimiseks töötab neist vaid üks ja selleni on ka tülikas pääseda, ütleks et uutel kasutajatel lausa võimatu. Peale selle peab otsingsõna olema vähemalt 3 tähemärki pikk. Foorumiotsingus oli see vist isegi 4 tähemärki. No milleks see piirang? Näiteks tahan otsida lühendit “atp”, aga ei leia, sest otsingsõna on liiga lühike. Või tahan otsida hoopis lühendit “GI”. Üks selline artikkel on siin täiesti olemas nimega “GI-müüdi kukutamine!”.
Ma olen selle probleemi küüsis juba ammu, et otsida on kole ebamugav, aga ma ei tea miks ma rebasega ühendust pole võtnud. Loodetavasti ta loeb mu postitust.
oktoober 13, 2009 at 8:21 p.l. #227118Alexander Andrusenko
ModeratorMinu arvates on küll otsingut raske kasutada. Minu teada on siin lehel kohti, kuhu sõnu saab sisse toksida 3 tükki. Foorumist otsimiseks töötab neist vaid üks ja selleni on ka tülikas pääseda, ütleks et uutel kasutajatel lausa võimatu. Peale selle peab otsingsõna olema vähemalt 3 tähemärki pikk. Foorumiotsingus oli see vist isegi 4 tähemärki. No milleks see piirang? Näiteks tahan otsida lühendit “atp”, aga ei leia, sest otsingsõna on liiga lühike. Või tahan otsida hoopis lühendit “GI”. Üks selline artikkel on siin täiesti olemas nimega “GI-müüdi kukutamine!”.Ma olen selle probleemi küüsis juba ammu, et otsida on kole ebamugav, aga ma ei tea miks ma rebasega ühendust pole võtnud. Loodetavasti ta loeb mu postitust.
Novot, see on juba konstruktiivsem kriitika. Järelikult tuleb parandada otsingumootorit, aga mitte visata otsingumootorit üldse välja. Tee fitness.ee alamfoorumisse teema, siis Rebane loeb suurema tõenäosusega.
oktoober 13, 2009 at 8:35 p.l. #227128rinaldo
MemberNovot, see on juba konstruktiivsem kriitika. Järelikult tuleb parandada otsingumootorit, aga mitte visata otsingumootorit üldse välja. Tee fitness.ee alamfoorumisse teema, siis Rebane loeb suurema tõenäosusega.Tehtud. Loodan et läks õigesse alateemasse.
oktoober 14, 2009 at 3:41 e.l. #227146ROtter
MemberXero: üldiselt võiks iga algaja enne küsimist lugeda “netiketti”. Kui päevast päeva küsitakse täpselt samu küsimusi, siis mille jaoks otsing vajalik on? Keegi ei taha ja ei viitsi 100 korda sama juttu rääkida ainult selle pärast, et küsijad EI VIITSI ise oma aju pingutada, otsida, uurida. Kui küsija ei viitsi, siis miks peaks vastaja viitsima?Ja foorumi üks eesmärkidest võib tõesti olla inimeste õpetamine oma aju rakendama. Mis selles halba on? Minu arust on aju rakendamine igati kasulik. Öeldakse ju, et anna näljasele kala ja tal on üheks päevaks kõht täis. Õpeta näljast kala püüdma ja tal on kõht täis elu lõpuni. Samamoodi ka siin – vasta ühele küsimusele ja küsija rahuldub üheks päevaks. Õpeta küsijat leidma vastuseid kõigile oma küsimustele, ja ta saab targaks.
Ja keegi pole öelnud, et küsija ei või küsida. Kui sellele küsimusele ei ole miljon korda vastatud, siis küsige aga.
Aga see algajate “oma tarkusest nõu andmine” ei ole nüüd küll kasulik. Need “oma tarkusest nõuanded” võivad olla valed, eksitavad ja isegi ohtlikud. Nõu peavad andma need, kellel selleks piisavalt kogemusi ja teadmisi on. Ma ei taha küll minna haiglasse ja näha seal valges kitlis 3 klassi haridusega inimest, kes meditsiinist teab samapalju kui siga apelsinidest.
Alessandroga 110% nõus.
oktoober 14, 2009 at 4:26 e.l. #227148Aile
MemberAlessandroga 110% nõus.Jah… Mulle on sisuliselt vastik kellelegi “pudruks teha ja siis veel lusikaga suhu ajada”.
Moded…kaasaarvatud alessandro t88tavad veel v2he, on minu arvamus.
J6mlust on siin kyllaga. See v6ib tunduda teile seksistlik, kuid mina n6rga naisterahvana eeldan, et foorumi keskkond on turvalisem.
Mul ei ole mitte mingit soovi kulutada oma energiat enesekaitseks rynnakute vastu, mille olemus on eetilise k2itumisega sygavas vastuolus.
Modede rida on aru saada, kuna hea k2itumise piir yletatakse. Mina soovin, et keskkond arvestab isiklike vabadustega, mis ei sega teiste isiklikke vabadusi.
oktoober 14, 2009 at 5:29 e.l. #227157ROtter
MemberJah… Mulle on sisuliselt vastik kellelegi “pudruks teha ja siis veel lusikaga suhu ajada”.Moded…kaasaarvatud alessandro t88tavad veel v2he, on minu arvamus.
J6mlust on siin kyllaga. See v6ib tunduda teile seksistlik, kuid mina n6rga naisterahvana eeldan, et foorumi keskkond on turvalisem.
Mul ei ole mitte mingit soovi kulutada oma energiat enesekaitseks rynnakute vastu, mille olemus on eetilise k2itumisega sygavas vastuolus.
Modede rida on aru saada, kuna hea k2itumise piir yletatakse. Mina soovin, et keskkond arvestab isiklike vabadustega, mis ei sega teiste isiklikke vabadusi.
See on ju meie unelmate eesti.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hundikarjas peab ka lammas uluma, mitte määgima.
oktoober 14, 2009 at 5:32 e.l. #227160Jackie
MemberJ6mlust on siin kyllaga. See v6ib tunduda teile seksistlik, kuid mina n6rga naisterahvana eeldan, et foorumi keskkond on turvalisem.Mismõttes nagu? Pean end ka üldjuhul naiseks, kuid minu arust ei ole siin foorumis küll turvalisusega probleeme. Ehk selgitad?
oktoober 14, 2009 at 5:34 e.l. #227162daemonium
MemberNo kui igapäev 2-3 teemat aga kui nädalas 1-2 teemat siis parem vasta mitte ära soovita loe eelmisi teemasi või midagi. Aita lihtsald inimest ja kirjuta talle oma teadmisi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ooot …
sul see asi paigast ära.
Abi on vaja SINUL,eks ole,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Miks peaks keegi kirjutama oma teadmisi,enamasti ühte ja sama,päevast päeva, kui analoogilise teema lugemisest peaks abivajajale piisama?
Et sa ei viitsi otsida – no see juba sinu kui abivajaja probleem,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tglt kipub olema nii,et tegijad lollide-laiskade korduvatele küsimustele üldiselt ei reageerigi …
nii et kurta sõimu üle ei maksa;võib juhtuda,et see on ainus reaktsioon,mis lollid-laisad saavab …
muidu oleks täielik vaikus eetris,
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 14, 2009 at 5:53 e.l. #227169Aile
MemberMismõttes nagu? Pean end ka üldjuhul naiseks, kuid minu arust ei ole siin foorumis küll turvalisusega probleeme. Ehk selgitad?Siin on olnud kyllaga ebadzhentelmenlikku k2itumist. Tahad ma kleebin
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 14, 2009 at 5:59 e.l. #227173Aile
MemberSee on ju meie unelmate eesti.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Hundikarjas peab ka lammas uluma, mitte määgima.
Sellise hoiakuga ei tule meie unelmate Eestit tulemaski…
Areng peaks ikka ylesm2ge minema. Mina ei tea, kuidas teiega lood on, kuid mina olen v6imeline endale aastaid ette heitma, kui ma olen midagi halba n2inud ja ma ei astunud n6rgema kaitseks v2lja.
Hoolimata sellest, et ma v6iks ennast 6igustada, et asi l2ks minu jaoks ohtlikuks.
Hoiak, et senikaua, kuni mind ennast ei rynnata, on k6ik roosa ja rahulik, r22gib orjameelsusest ja argpykslikusest.
oktoober 14, 2009 at 6:08 e.l. #227177soomusk
MemberTeema algatajal ja MÕNEL kiiremal postitajal, kes tunnevad end kurjast moderaatorist vaevatuna (va CR), võiks olla rohkem enesekriitikat. Selle asemel, et üks moderaator ette võtta, oleks võinud teha parem teema “Kõige tüütumad postitajad?” vms.
Hetkel kajastab kasutaja profiilis sõna “algaja”, “tegija”, “vana tegija” jne vaid seda, kui palju ta postitusi on teinud. Mõni algaja saab ikka liiga ruttu tegijaks, põhjendades oma postituste arvu vaid sellega, et tal on igav. Lisaks moderaatoritele võiks olla palju rohkem valdkonnaga kursis olevaid foorumlasi (poleks ilmselt probleem vähemalt 20 sellist inimest välja sõeluda), kes saaksid kasutajatele ja nende postitustele üldist usaldusväärsuse hinnangut anda. See hinnang võiks kajastuda kasutaja profiilis (mis iganes kujul, miinustena, punktidena vms) ja olla ajas muutuv. Alati on võimalus oma usaldusväärsust langetada ja siis jälle taastada.
oktoober 14, 2009 at 6:21 e.l. #227181Sulev
MemberXero: üldiselt võiks iga algaja enne küsimist lugeda “netiketti”. Kui päevast päeva küsitakse täpselt samu küsimusi, siis mille jaoks otsing vajalik on? Keegi ei taha ja ei viitsi 100 korda sama juttu rääkida ainult selle pärast, et küsijad EI VIITSI ise oma aju pingutada, otsida, uurida. Kui küsija ei viitsi, siis miks peaks vastaja viitsima?Ja foorumi üks eesmärkidest võib tõesti olla inimeste õpetamine oma aju rakendama. Mis selles halba on? Minu arust on aju rakendamine igati kasulik. Öeldakse ju, et anna näljasele kala ja tal on üheks päevaks kõht täis. Õpeta näljast kala püüdma ja tal on kõht täis elu lõpuni. Samamoodi ka siin – vasta ühele küsimusele ja küsija rahuldub üheks päevaks. Õpeta küsijat leidma vastuseid kõigile oma küsimustele, ja ta saab targaks.
Ja keegi pole öelnud, et küsija ei või küsida. Kui sellele küsimusele ei ole miljon korda vastatud, siis küsige aga.
Aga see algajate “oma tarkusest nõu andmine” ei ole nüüd küll kasulik. Need “oma tarkusest nõuanded” võivad olla valed, eksitavad ja isegi ohtlikud. Nõu peavad andma need, kellel selleks piisavalt kogemusi ja teadmisi on. Ma ei taha küll minna haiglasse ja näha seal valges kitlis 3 klassi haridusega inimest, kes meditsiinist teab samapalju kui siga apelsinidest.
See kala andmise ja püüdmise näide on küll nagu rusikas silma-auku.
Foorumiga ongi enamasti see asi, et ei viitsi seda enam ammu jälgida, kuna kogu aeg ühed ja samad teemad ja ei midagi uut. Inimesed on nii mugavad, et isegi otsingut ei viitsita kasutada. Kõikide treeningute ja toitumiste jms kohta on põhitõed võimalik ise selgeks saada, ja seejärel küsida juba spetsialistidelt nõu, kas liigun õiges suunas või mitte.
oktoober 14, 2009 at 6:44 e.l. #227188ROtter
MemberSellise hoiakuga ei tule meie unelmate Eestit tulemaski…Ära mitte loodagi, et hunt lambakarjas määgima hakkab.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 14, 2009 at 6:46 e.l. #227190ROtter
MemberSiin on olnud kyllaga ebadzhentelmenlikku k2itumist. Tahad ma kleebin
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Esimesena visaku kivi see, kes patust puhas.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 14, 2009 at 7:44 e.l. #227206LaurL
MemberVeel ei olegi mööda pükse saand!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Seega ei ole ühtegi halba sõna ühegi mode kohta öelda!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Samas midagi valesti ka ei tee : Fitte ma ju ei kogu ja kedagi sõimama ka ei lähe!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga selliste kommentaaride eest võib nii mõnigi selles teemas jällegi Hoiatuse saada!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.