Kes on kõige targemad sportlased?
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Uudiste ja artiklite järelkaja » Kes on kõige targemad sportlased?
- This topic has 66 replies, 15 voices, and was last updated 18 years, 1 month tagasi by
hehee.
-
AutorPostitused
-
detsember 12, 2007 at 9:46 p.l. #134147
MEE
Memberja kui ma koostan testi, kes siis võidab? naljanina.. ja üldse mida “võidab” … sa oled ikka veider. Mis jonni sa ajad ma aru ei saa
detsember 12, 2007 at 9:52 p.l. #134149rinaldo
MemberKes on kõige-kõige-hüper-super-ultra-mega-üli-sportlased? See teema ei jõua kuskile, arutada on muidugi tore. Ei leidu üht ja ainsat parimat, mis sobiks kõigile, seega pole ka olemas seda parimat!
detsember 12, 2007 at 9:53 p.l. #134152jrx
MemberAinult argpüks kustutab oma sõnad…
detsember 13, 2007 at 8:03 e.l. #134287olavi32
MemberOk jätame nende tarkade kulturistide üle arutamise. See oli üks rumal artikkel.
Mind huvitab see, kuidas kaks üli tarka ja äärmiselt laia silmaringiga inimest üritavad siin malest sporti teha ja see häirib mind. Bowling ja piljard ja male jne, need kõik on toredad ajaviited ja hobid ja mõned inimesed tegelevad nendega väga tõsiselt. Kuid iga mängu ei saa spordi alla panna. Need on mängud mida sa võid lihtsalt õlle kõrvale harrastada, läbed pubisse pillud noolt või mängid piljardit, aga kunagi sa ei pea sellist tegevust sportimiseks (mõni võibolla tõesti peab). Aga kui sama seltskon läheb ja mängib näiteks jalgpalli, siis ta läheb nagu trenni- nad teevad sporti. Äärmiselt naljakas on mõelda, kui kaks meest mängivad kaks tundi malet ja ise peavad oma tegevust hirmsaks sportimiseks. Isegi olümpiamoto on kiiremini, tugevamini, kaugemale!! See ütleb päris palju (kuigi isegi paljud olümpiaalad ei lähe minu arust spordi alla)
Ma saan aru, et paljud peavad malet spordiks, toovad siin igasugu väljavõteid ei tea kust ja siis on jõle tähtsad, et nad on jõudnud tõe jälile! Ma võin tuua täpselt vastupidise näite. Taanis ei peeta näiteks malet spordiks, seal ei näidata mitte kunagi malet spordi uudistes jne. Nad pööritasid seal silmi, kui kuulsid, et meie siin eestis peame seda spordiks ja räägime sellest spordiuudistes. Ma ei ütle et see nüüd tõestab, et mul on õigus. Aga mina malet spordiks siiski ei pea.
Pange siis oma lapsed kõik malerühmadesse ja neist kasvavad terved ja tugevad “sportlased”. Kuid ma siiski soovitan, et nad võiksid selle toreda hobi kõrvalt ka väheke sporti teha.
detsember 13, 2007 at 8:54 e.l. #134288MEE
MemberOk jätame nende tarkade kulturistide üle arutamise. See oli üks rumal artikkel.Mind huvitab see, kuidas kaks üli tarka ja äärmiselt laia silmaringiga inimest üritavad siin malest sporti teha ja see häirib mind. Bowling ja piljard ja male jne, need kõik on toredad ajaviited ja hobid ja mõned inimesed tegelevad nendega väga tõsiselt. Kuid iga mängu ei saa spordi alla panna. Need on mängud mida sa võid lihtsalt õlle kõrvale harrastada, läbed pubisse pillud noolt või mängid piljardit, aga kunagi sa ei pea sellist tegevust sportimiseks (mõni võibolla tõesti peab). Aga kui sama seltskon läheb ja mängib näiteks jalgpalli, siis ta läheb nagu trenni- nad teevad sporti. Äärmiselt naljakas on mõelda, kui kaks meest mängivad kaks tundi malet ja ise peavad oma tegevust hirmsaks sportimiseks. Isegi olümpiamoto on kiiremini, tugevamini, kaugemale!! See ütleb päris palju (kuigi isegi paljud olümpiaalad ei lähe minu arust spordi alla)
Ma saan aru, et paljud peavad malet spordiks, toovad siin igasugu väljavõteid ei tea kust ja siis on jõle tähtsad, et nad on jõudnud tõe jälile! Ma võin tuua täpselt vastupidise näite. Taanis ei peeta näiteks malet spordiks, seal ei näidata mitte kunagi malet spordi uudistes jne. Nad pööritasid seal silmi, kui kuulsid, et meie siin eestis peame seda spordiks ja räägime sellest spordiuudistes. Ma ei ütle et see nüüd tõestab, et mul on õigus. Aga mina malet spordiks siiski ei pea.
Pange siis oma lapsed kõik malerühmadesse ja neist kasvavad terved ja tugevad “sportlased”. Kuid ma siiski soovitan, et nad võiksid selle toreda hobi kõrvalt ka väheke sporti teha.
nime järgi eeldades siis oled 32 aastat vana. No vot kuula siis Olavi. Mind EI huvita mis on Taanis, mind EI huvita mida arvab üksikisik kellel on piiratud arusaam mis on sport. Mina viitasin vähemalt kõrvalseisvale infoallikale, sina viitasid oma arvamusele. Ok see selleks.. aga mis mind tõsiselt kriibib on see, et ära tule solvama inimesei kes ajudega teevad seda mida sina ei suuda eks. Mina käisin näiteks algklassis (3aastat) malet mängimas kui KOHUSTLIKUS aines ning kavatsen ka oma lapsed panna maleklubisse. Praegu tegelen ma nii oma AJUPOTENTSIAALI kui ka FÜÜSILISE edendamisega. Seega ära tule oma õllejooja-baarivana-eioskamalet mentaliteediga siin seletama.
Mõnitada pole mõtet ka artikli autorit, ole mees ja austa teisi selle asemel, et tulla oma põhikooli haridust eksponeerima.
detsember 13, 2007 at 9:19 e.l. #134291MCuser
Membersee on nüüd küll lahmimiseks läinud siin.
kogu teema juures häirib mind kõige rohkem hoopis see, et ainsad ,keda ma kuulen seda lolli-sportlase juttu ajamas on sportlased ise. sportlased ei väsi korrutamast, et ei-me-ei-ole-lollid-päriselt-ka, samas ei ole ma mitte kedagi mitte kuskil kuulnud-näinud väitmas, et sportlased rumalad oleks.
millest selline paranoia?
detsember 13, 2007 at 9:19 e.l. #134292hehee
MemberAndreaz sattus kogemata jälle oma poste lugema ja otsustas need kustutada. Noh mis seal ikka. Peab ütlema, et oma keskmist taset suutis ta siin ületada, aga natuke on veel loogilisest mõtlemisest puudu.Eks öeldud-mõeldud ole ju ka parem variant kui lihtsalt öeldud
AutorPostitused- The topic ‘Kes on kõige targemad sportlased?’ is closed to new replies.