kes on kõige lollim
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » kes on kõige lollim
- This topic has 26 replies, 24 voices, and was last updated 19 years, 10 months tagasi by
maximus89.
-
AutorPostitused
-
aprill 5, 2006 at 10:44 e.l. #78809
kame
Moderatorma surun 50kg on see vähe või palju?kui sa nii makaron oled siis mine trenni mitte ära tule siia !
kasuta otsingut ka – ma ei viitsi iga päev üelda et see pole normaalne!
aprill 5, 2006 at 11:34 e.l. #78815kossar2
Memberno ###### minu arust on see teema siin iba,see lehekülg ongi selleks et inimesed saaksid oma küsimustele vastused mitte et neid hakatakse mõnitama
ja sa metanist peaxid ise sinna http://www.kid-amazon.ee minema kui sa ni isiin mõnitad
olgu need küsimused nii lollid kui tahes ei tasu kohe mõnitama hakata
aprill 5, 2006 at 11:55 e.l. #78818veinikaarija
MemberKui keegi tahab siin teha teema lollidest küsimustest, siis peaks ta küll ennast vaatama ja hindama enda teema lolluse astet.
aprill 5, 2006 at 12:17 p.l. #78824zwen
MemberInimesed lihtsalt ei julge ise otsustada või siis teine asi-puudub loogiline mõtlemine.
aprill 5, 2006 at 1:23 p.l. #78831Xero
MemberVõi siis on licalt algajad ega jaga sellest asjast eriti midagi, mõelge, kui teie alustasite, kas küsisite ikka normaalseid küsimusi?
Kui siin selliseid küsimusi ei esitatax, siis oelx see sait mõttetu ju! Sellex see on, et aidata neid, me kõik oleme olnud algajad ja ehk küsisime veel lollemaid küsimusi, mõelge.aprill 5, 2006 at 1:26 p.l. #78832MuskulaarKobras
MemberSry, aga see teemaalgataja teeb just enda suguseid siin praegu maha.
aprill 5, 2006 at 1:41 p.l. #78835Mr.Y
MemberVõi siis on licalt algajad ega jaga sellest asjast eriti midagi, mõelge, kui teie alustasite, kas küsisite ikka normaalseid küsimusi?
Kui siin selliseid küsimusi ei esitatax, siis oelx see sait mõttetu ju! Sellex see on, et aidata neid, me kõik oleme olnud algajad ja ehk küsisime veel lollemaid küsimusi, mõelge.Aga mitte ikka päris sinna tasemele need ei küündinud. Siiski alustasin artiklite lugemisega, otsimisega ja leitud vanade postituste lugemisega. Enamus leidsin kõik mis vaja teada oli. Ja kui mõnda asja ei leidnud, siis tõesti küsisin.
Ja palju normaalsem oleks kui inimesed kasutaksid otsingut. Iga paari päeva tagant kordub ju sama küsimus (kas mida süüa, mis kava teha, kuidas kreatiini võtta, või midagi proteiinipulbritega). Samas kui otsida, siis leiab sadu vastuseid nendele. Kõike polegi vaja lugeda, loed kasvõi paar esimest läbi ja saad teada sest need vastused juba korduvad, sadad postitused aga kokku ainult 1-2 erinevat vastust. Ja miks see sait mõtetuks muutub? Foorumis käib ju arutelu ikka, vähemalt pole nii mõtetuid küsimusi seega vähem läbu ja rohkem paremat juttu. Samas kellel vaja saaksid omale vastused ikka, ei tee küll foorumisse kasutajat endale aga loevad ja saavad targemaks. Kas portaali mõte on pigem suurem hulk läbu foorumis kui treenida soovivate inimeste aitamine, harimine jms ?
aprill 5, 2006 at 2:16 p.l. #78841taks
Membermis jõusaalis tegema peab?
aprill 5, 2006 at 3:01 p.l. #78842Andreaz
Memberkas võtta valku või kreatiini või oopsi vitamiini või ptoteiini?@irw
siis mõni kirjutab et sõin juba pool pakki massilisajat ära aga ikka pole veel juurde tulnd miskit@irw
umbes nagu kotikese valguga peaks miski mitu kilo juurde tulema. ei tea mida?õhku siis wõi? selleks et teada miski pulbri toimet tuleb teda ikka kuude viisi kilodega süüa-kui siiski teada saab-loeb ju ka ülejäänd toitumine…
aprill 5, 2006 at 3:01 p.l. #78843Vahue
MemberMulle teeb nalja see, et need, kes tundsid end puudutatuna, tõstsid kohe kisa. Kohe näha, kellele see teema on löök kubemesse
. Minu arvates tegi Metanist väga huvitava ja meelt lahutava teema. Milles asi? See ju poolsõbralik tögamine. Või on tõesti inimeste valulävi NIIII madal, et ei kannata väikest tögamist?
See pole üldsegi võõras teema, ka nt. väga suures portaalis HV-s on selline nurk. Inimesed võtavad seda vabalt ja naeravad. Siin aga tõmmatakse küüru ja näidatakse hambaid. Häbi!
Ja enne spordialaga alustamist peaks ennast kõige pealt harima, mitte rumalaid küsimusi esitama. Ega ei saa hüpata pea ees teadmatusse. Endal peaks ka selgroog olemas olema.
aprill 5, 2006 at 3:17 p.l. #78851fighter
MemberKlassikud on öelnud: pole olemas lolle küsimusi, on vaid lollid inimesed.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Järeldused teeb igaüks ise.

“ei ole lolle küsimusi, on ainult lolle vastuseid” olen ma kuulnud.
aprill 5, 2006 at 3:43 p.l. #78859maximus89
MemberMa ei ütleks, et alaealised ainult lollid on, ma arvan, et täiskasvanute seas on lollide protsent enam-vähem sama
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja pealegi noored on ühiskonna edasiviivaks jõuks, mitte vanad lubjakad kes räägivad “Jaa, kui mina veel noor olin…” Ühesõnaga rohkem mõistvat suhtumist! 
-
AutorPostitused
- The topic ‘kes on kõige lollim’ is closed to new replies.