Kes on algaja? Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » Kes on algaja? This topic has 1 reply, 1 voice, and was last updated 16 years, 3 months tagasi by ants16. Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total) Autor Postitused oktoober 22, 2009 at 4:39 p.l. #19102 EmosibulaneMember Olen jõusaali peale kossu trenni teinud umbes poolteist aastat, nädalas 2-3 korda. Nüüd pühendun ainult jõusaalile. Kas ma peaksin kasutama Ott Kivikase algajate kava, võ võin ma valida ka juba kava edasijõudnutele? oktoober 22, 2009 at 5:34 p.l. #229663 ants16Member Olen jõusaali peale kossu trenni teinud umbes poolteist aastat, nädalas 2-3 korda. Nüüd pühendun ainult jõusaalile. Kas ma peaksin kasutama Ott Kivikase algajate kava, võ võin ma valida ka juba kava edasijõudnutele? Usun et aeg oleks ikka edasijõudnute kava teha. Algajate kava tehakse tavaliselt maksimaalsed 2 kuud, siis vaadatakse juba teine kava. Autor Postitused Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total) You must be logged in to reply to this topic. Logi sisse Kasutajanimi: Parool: Keep me signed in Logi sisse