Skip to main content

kes mida õhtuks sööb?

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » kes mida õhtuks sööb?

Viewing 8 posts - 31 through 38 (of 38 total)
  • Autor
    Postitused
    Pavka
    Member

Birma ja muude linnade-maade toodangus kahtleks ka ise, kuid kas siis talleggi toodangut tasuks ka umbusaldada?

Meie kanad munevad ju kohapeal ja ma loodan, et kontroll on võrdlemisi karm. Teoreetiline võimalus batsill saada loomulikult on.

Kas siis muna välja jätta ja millega see asendada, sest selles on paras kogus valku? Ära keeta ja blenderisse panna?

susim
    Member

on ju olemas myygil munavalge pulbreid….

ja seda peax ka olema robocopis myygil… (Eggwhitepro)

Ott Kiivikas
    Member

Egg White Pro enam tootevalikus ei ole, mina paneksin sinna kohupiima rohkem nende munavalgete asemel, munavalgeid söö keedetuna hommikusöögiks, või eraldi õhtusöögina, purustad kahvliga ja lisad kodujuustu.

Pavka
    Member

Kohupiima võin panna vabalt muna asemel rohkem. Kuid on mingi norm, keskmine kogus kui palju peaks ööks valku oma kehasse varuma? Kaalun mingi 80 kg, kuid pole ammu kaalunud ja olen mõni aega trenni juba teinud.

Ott Kiivikas
    Member

See kogus 40 gr. on ok, oleksin varasemas kommentaaris maininud kui kogustega midagi viltu oleks olnud.

Indrek2
    Member

aga kas see kohupiim on pasta või tavaline. Ja see jook tuleb ju üsna paks kraam. Kas seda üldse juua saab?

Pavka
    Member

Tavaline Tere lahja vanilja kohupiim. Kui panna 250 ml. piima ja 125 g. kohupiima, tuleb nagu keefiri taolise paksusega. Mul oli seal ka 2 munavalget.

Pavka
    Member

olen suur arbuusi armastaja. varemalt (vahest ka praegu) lahmisin õhtuti mõni aeg enne magamaminemist sisse 2-3 kg. arbuusi. selline teguviis on …? st. on sellel rohkem halbu külgi kui häid (neerude puhastamine).

Viewing 8 posts - 31 through 38 (of 38 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.