Kergejõustik —> jõusaal, valk?
- This topic has 19 replies, 11 voices, and was last updated 16 years, 6 months tagasi by
margusser.
-
AutorPostitused
-
oktoober 1, 2008 at 10:21 p.l. #15131
margusser
MemberTegin aasta tagasi ~3 aastat kergejõustikku (treeneriga).
Huvid muutunud ja soov jõusaalis hakata käima, st varem trennis olid ka mõned kangitrenni päevad kuid siiski.
Pff, ei oskagi rohkem midagi kirjutada ja olen tarkpea: “soovitage valku”.
Olen nende protseduuridega kursis, et kuidas manustada jms (trenniajal sõin mingit valku ja kreatiini).
E-poes on valik suur ja keeruline, äkki oskate öelda mis on see “õige” ?
5-6kg oleks soov juurde võtta.
Ja palun ärge tulge vastustega “söö, söö ja söö”, me kõik teame, et ennemuiste olid ka suurema isuga mehed suuremad.
Aitähh!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Edit: kulutada on üks tuhat krooni valgu peale.
http://shop.fitness.ee/product_info.php?cP…products_id=522
Mis imeasi see on
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tsiteerin: Nüüd on muutumine tõeliselt alanud ja siit edasi läheb asi vaid paremaks ja paremaks. Tunned kuidas nahk su lihaste ümber muutub kitsaks ning veresooned tulevad nähtavale. Peaksid kogema kivikõva ja kogu keha hõlmavat pump effekti, mis kestab kogu päeva.
No maeitea, on keegi testinud?
oktoober 2, 2008 at 6:58 e.l. #167540Madis232
Memberma arvan et sulle piisab täiesti vadakuvalgust hera80 näiteks peale trenni, ja taastuspäeval teed näiteks mixeris midagi sellest endale toidukorra asemel. esialgu.
oktoober 2, 2008 at 8:24 e.l. #167543maximus89
MemberVahet pole eriti mis valk, peaasi, et vadak.Muidugi, uurningute järgi on valguisolaatidel parem BV, aga ega kontsentraadid samuti kaugele maha ei jää.Lisaks on kontsentraatides säilinud rohkem bioaktiivseid ühendeid.Hinnavahest ei tasu rääkidagi.Ise võtsin selle suure 4 kilose, mis maksab tonni, maitsestamata.Vadak on vadak, need lisaained, mis sinna juurde pannakse, et maitset või lahustuvust parandada, on funktsionaalses mõttes täiesti üleliigsed.Siin poes müüdavatel vadakukontsentraatidel on kõikidel minuteada valgusisaldus üle 75%, mis on täiesti adekvaatne.
oktoober 2, 2008 at 8:27 e.l. #167544matti
MemberVahet pole eriti mis valk, peaasi, et vadak.Muidugi, uurningute järgi on valguisolaatidel parem BV, aga ega kontsentraadid samuti kaugele maha ei jää.Lisaks on kontsentraatides säilinud rohkem bioaktiivseid ühendeid.Hinnavahest ei tasu rääkidagi.Ise võtsin selle suure 4 kilose, mis maksab tonni, maitsestamata.Vadak on vadak, need lisaained, mis sinna juurde pannakse, et maitset või lahustuvust parandada, on funktsionaalses mõttes täiesti üleliigsed.Siin poes müüdavatel vadakukontsentraatidel on kõikidel minuteada valgusisaldus üle 75%, mis on täiesti adekvaatne.Olen sinuga täiesti nõus, ise tarvitan ka ainult maitsestamata Pro Whey-d,ei kurda. Valk om valk
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 2, 2008 at 11:12 e.l. #167553margusser
MemberTere.
Pro Whey: http://shop.amazon.ee/product_info.php?cPa…products_id=360
Seda mõtlete? Kui jah siis tellin ära ja võib teema lukku panna.
Edit: keegi nendest imetablettidest ka midagi kosta oskab?
oktoober 2, 2008 at 11:32 e.l. #167557gmaster
MemberKui kindlasti tabletitada tahad, siis victell elite. seal pole midagi müstilist, korralik kraam
oktoober 2, 2008 at 1:19 p.l. #167568hunter
Memberkas enam ei tegele kergejõustikuga? Mis ala tegid ??!? Soovitan toimust vaadata, hommikul süsivesikuid lõunal normaalses koguses valk ja õhtul vähe süsikad ja aeglasti imenduvaid valke.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 2, 2008 at 2:03 p.l. #167578maximus89
MemberTere.Pro Whey: http://shop.amazon.ee/product_info.php?cPa…products_id=360
Seda mõtlete? Kui jah siis tellin ära ja võib teema lukku panna.
Edit: keegi nendest imetablettidest ka midagi kosta oskab?
4kg kott osta tuleks kilohind palju soodam.
oktoober 2, 2008 at 2:49 p.l. #167585margusser
Memberkas enam ei tegele kergejõustikuga? Mis ala tegid ??!? Soovitan toimust vaadata, hommikul süsivesikuid lõunal normaalses koguses valk ja õhtul vähe süsikad ja aeglasti imenduvaid valke.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pole enam tegelnud jah, vahet harva kui isu tuleb olen mõned harjutused teinud.
Viimase aasta proovisin oda visata.
Selge võtan abinõud kuulda, ja proovin järgi. Aeglasti imenduvaid valke peaks otsima õhtuti toidust või poevalgust?
Päevane normaalne valgukogus tuleb pulbrist või kodujuustust?
Mind huvitab lihtsalt kuidas ma peaks seda whey valku tarvitama, st ala ärkad trennipäeval segad sheigi, käid koolis sööd lähed trenni, segad, õhtul segad.
Või noh, kuidas käituma peaks minutaoline inimene kes tahab 5-6kg juurde võtta ja käib 3-4x nädalas jõusaalis
Krt segane jutt sai…
Edit: lugesin oma postitust ja maximuse posti uuesti, tundub, et mulle tehti asi puust ja punaselt ette.
oktoober 2, 2008 at 2:55 p.l. #167587vaher
MemberMind huvitab lihtsalt kuidas ma peaks seda whey valku tarvitama, st ala ärkad trennipäeval segad sheigi, käid koolis sööd lähed trenni, segad, õhtul segad.Või noh, kuidas käituma peaks minutaoline inimene kes tahab 5-6kg juurde võtta ja käib 3-4x nädalas jõusaalis
Muul ajal ei näe põhjust pulbrina olevat valku kasutada, kui vahetult peale trenni koos süsivesikutega.
oktoober 2, 2008 at 3:07 p.l. #167590undisputed
MemberPole enam tegelnud jah, vahet harva kui isu tuleb olen mõned harjutused teinud.Viimase aasta proovisin oda visata.
Selge võtan abinõud kuulda, ja proovin järgi. Aeglasti imenduvaid valke peaks otsima õhtuti toidust või poevalgust?
Päevane normaalne valgukogus tuleb pulbrist või kodujuustust?
Mind huvitab lihtsalt kuidas ma peaks seda whey valku tarvitama, st ala ärkad trennipäeval segad sheigi, käid koolis sööd lähed trenni, segad, õhtul segad.
Või noh, kuidas käituma peaks minutaoline inimene kes tahab 5-6kg juurde võtta ja käib 3-4x nädalas jõusaalis
Krt segane jutt sai…
Edit: lugesin oma postitust ja maximuse posti uuesti, tundub, et mulle tehti asi puust ja punaselt ette.
Esimesest postitusest jätsid küll mulje, et tead kõike ja nüüd siis sellised küsimused. Vastaks sulle siis sinu kiuste , et söö söö söö. Ega sa sellest meeletust valgust, mida sa kavatsed siin endale sisse hakata ajama, küll nüüd meeletult kasvama hakka. Selleks, et kasvada, peavad olema ka muud kriteeriumid täidetud. Ega need 5-6 kg lihaseid ikka taevast niisama alla kuku.
oktoober 2, 2008 at 4:10 p.l. #167602maximus89
Member5-6 kg lihast tuleb sul, kui kõik faktorid on soodsad, aastaga.Tõenäoliselt võtab asi aga kauem aega.Mainin ära, et sa paari kuu pärast ei pettuks ning alla ei annaks.
juuni 14, 2009 at 7:46 e.l. #202044margusser
MemberTehtud.
Samas polegi mingeid lisaaineid siiani tarvitanud.
Peaks vist mõne valgupoti ostma. Mida soovitate?
juuni 14, 2009 at 11:37 e.l. #202094PumaZ
MemberTehtud.Samas polegi mingeid lisaaineid siiani tarvitanud.
Peaks vist mõne valgupoti ostma. Mida soovitate?
Oled oma tulemusega rahul?
juuni 14, 2009 at 5:01 p.l. #202146margusser
MemberMiks mitte olla.
Samas polegi väga palju vaeva näinud. Vb parema söögipeal lihtsalt.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.