Kellelt tellida treeningkava
Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Kellelt tellida treeningkava
- This topic has 19 replies, 12 voices, and was last updated 16 years, 3 months tagasi by
xxVoodooMagicxx.
-
AutorPostitused
-
oktoober 13, 2009 at 8:00 e.l. #18896
xxVoodooMagicxx
MemberMõtlen, et peaks ikka enda “Edasijõudnute kava jaotatuna kolmeks” personaalse vastu vahetama.
Uue kava eesmärk oleks personaalsus, efektiivsus ja väheke ka eksperimenteeriks ning jälgiks arengut.
Kes mind natukegi kohand siin on vast tähele pannud, et ma siuke analüütiline perfektsionist.
Mulle ei kõlba igasugune kava, kõik harjutused ja meetodid peaksid olema mu soovidega kooskõlastatult põhjalikult läbi analüüsitud.
Treeener peaks olema piisavalt haritud, olema kursis ka seonduvate tänapäevaste teadmistega ning piisavalt kannatlik, et muga tegelda
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kiivikal kindlasti kompetentsust jaguks, aga tal pole jälle aega, et kes veel siuke tark inimene oleks?
oktoober 13, 2009 at 4:51 p.l. #226946maxcar
MemberMõtlen, et peaks ikka enda “Edasijõudnute kava jaotatuna kolmeks” personaalse vastu vahetama.Uue kava eesmärk oleks personaalsus, efektiivsus ja väheke ka eksperimenteeriks ning jälgiks arengut.
Kes mind natukegi kohand siin on vast tähele pannud, et ma siuke analüütiline perfektsionist.
Mulle ei kõlba igasugune kava, kõik harjutused ja meetodid peaksid olema mu soovidega kooskõlastatult põhjalikult läbi analüüsitud.
Treeener peaks olema piisavalt haritud, olema kursis ka seonduvate tänapäevaste teadmistega ning piisavalt kannatlik, et muga tegelda
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kiivikal kindlasti kompetentsust jaguks, aga tal pole jälle aega, et kes veel siuke tark inimene oleks?
Kõik kellelt siin saidil saab treeningkava tellida on sobivad inimesed.
oktoober 13, 2009 at 7:56 p.l. #227104Erkko
MemberMõtlen, et peaks ikka enda “Edasijõudnute kava jaotatuna kolmeks” personaalse vastu vahetama.Uue kava eesmärk oleks personaalsus, efektiivsus ja väheke ka eksperimenteeriks ning jälgiks arengut.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kiivikal kindlasti kompetentsust jaguks, aga tal pole jälle aega, et kes veel siuke tark inimene oleks?
Iga inimene treenib erinevalt.Nt Kalmuselt saad sa ühe, Kiivikalt teise ja Otsuselt kolmanda variandi. Mitte et keegi sulle vale kava kirjutaks – õpetamismeetodid on erinevad.
oktoober 13, 2009 at 8:30 p.l. #227124Sakurai
MemberMa võtaks Kalmuselt sest ta on lihtsalt nii üüber terminaator vend. Ausalt ka, jagab matsu jube hästi. Kiivikas ka väga hea valik kindlasti. Aga arvan, et nad kõik kvalifitseeruvad.
oktoober 13, 2009 at 8:56 p.l. #227130rinaldo
MemberKui ma praegu treeningkava telliks, siis valiksin kava koostajaks EKFL-i peatreeneri Indrek Otsuse.
oktoober 14, 2009 at 6:49 e.l. #227191LaurL
MemberKõik peaksid jagama väga hästi matsu, ja ka tulema su soovidele vastu!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 14, 2009 at 7:23 e.l. #227197vend vähk
ModeratorSiin portaalis on palju häid personaaltreenereid: Kalmus, Kiivikas, Morozov, Otsus, Ader… Kindlasti on kõik mehed aastaid treeninud ja suurte kogemustega. Hätta nad sind ei jäta
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 14, 2009 at 7:28 e.l. #227200xxVoodooMagicxx
MemberMu arust võiks treener ja treenitav ka kohtuda, et treener näeks millist savi voolida vaja.
Kas õismäe myfitnessis ka keegi asjalik on?
oktoober 14, 2009 at 7:29 e.l. #227201Ott Kiivikas
MemberVihjena ütlen ,et viimasel ajal on palju kavasid tellitud Indrek Viskalt – ju on avastatud tema treeneri talent
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 14, 2009 at 7:58 e.l. #227216daemonium
MemberMulle ei kõlba igasugune kava, kõik harjutused ja meetodid peaksid olema mu soovidega kooskõlastatult põhjalikult läbi analüüsitud.Treeener peaks olema piisavalt haritud, olema kursis ka seonduvate tänapäevaste teadmistega ning piisavalt kannatlik, et muga tegelda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kiivikal kindlasti kompetentsust jaguks, aga tal pole jälle aega, et kes veel siuke tark inimene oleks?
arumaisaaa … et treener koostab kava ja sina hindad,et kas ikka õieti koostas?
Kui sa oled võimeline analüüsima põhjalikult kõiki meetodeid ja hindama treeneri haritust ja kursis olekut tänapäevaste teadmistega – milleks sulle veel treener …
või kavatsed veebitreeneritele eksami korraldada,
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 14, 2009 at 8:23 e.l. #227224ROtter
MemberMu arust võiks treener ja treenitav ka kohtuda, et treener näeks millist savi voolida vaja.Kas õismäe myfitnessis ka keegi asjalik on?
Voolid sa ennast ikka ise, ei lähe keegi sinu eest spordisaali higi valama.
oktoober 14, 2009 at 8:27 e.l. #227225xxVoodooMagicxx
Memberarumaisaaa … et treener koostab kava ja sina hindad,et kas ikka õieti koostas?Kui sa oled võimeline analüüsima põhjalikult kõiki meetodeid ja hindama treeneri haritust ja kursis olekut tänapäevaste teadmistega – milleks sulle veel treener …
või kavatsed veebitreeneritele eksami korraldada,
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No ma ei viitsi olla tüüp, kes käib aastaid trennis ja siis avastab, et peale 5ndat treeningkuud polegi nagu midagi muutund.
Ses suhtes ei hinda, et kas ta õigesti koostas aga pean vajalikuks ise aru saada sellest mida teen.
Ja eks mul on mõned omad mõtted ka, kuidas, mida, mis vajavad arutamist.
oktoober 14, 2009 at 8:39 e.l. #227228daemonium
MemberNo ma ei viitsi olla tüüp, kes käib aastaid trennis ja siis avastab, et peale 5ndat treeningkuud polegi nagu midagi muutund.Ses suhtes ei hinda, et kas ta õigesti koostas aga pean vajalikuks ise aru saada sellest mida teen.
Ja eks mul on mõned omad mõtted ka, kuidas, mida, mis vajavad arutamist.
No see on ju hoopis teine jutt,
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 14, 2009 at 8:50 e.l. #227233xxVoodooMagicxx
MemberVoolid sa ennast ikka ise, ei lähe keegi sinu eest spordisaali higi valama.Inimesed ju erinevad, ühel vaja õlga, teisel selga, kolmandal vb jalalihaseid oopis rohkem arendada.
oktoober 14, 2009 at 9:13 e.l. #227241ROtter
MemberNo ma ei viitsi olla tüüp, kes käib aastaid trennis ja siis avastab, et peale 5ndat treeningkuud polegi nagu midagi muutund.Kui nii on juhtunud, siis ma alustaksin kõigepealt iseendast, siis vanematest, sest viimase 50 aasta jooksul on kulturismi põhitõed ikka samaks jäänud.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.