Kel on jõutõstmise EMV-st pilte?
- This topic has 52 replies, 22 voices, and was last updated 16 years, 2 months tagasi by
-renku.
-
AutorPostitused
-
oktoober 23, 2009 at 11:37 e.l. #229816
Valts
Membertõstan teemat
soovin ka pilte näha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 23, 2009 at 2:19 p.l. #229847kaur1992
MemberKeegi siit foorumist pole vist pildistamas käind:D
oktoober 23, 2009 at 2:32 p.l. #229852rinaldo
MemberMillal järgmine EMV tuleb? Üritan tulla pildistama kui pilet päris paljaks ei koori
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 23, 2009 at 2:39 p.l. #229854Raigo Kuusnõmm
MemberMillal järgmine EMV tuleb? Üritan tulla pildistama kui pilet päris paljaks ei koori
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>järgmised tulevad märtsis minu teada. Ja need võistlused on minumeelest tavaliselt pealtvaatajatele tasuta olnud!
oktoober 23, 2009 at 4:09 p.l. #229884rinaldo
Memberjärgmised tulevad märtsis minu teada. Ja need võistlused on minumeelest tavaliselt pealtvaatajatele tasuta olnud!Siis tulen raudselt! Siiamaani imestan, et keegi ei pildistanud. Paistab, et jõutõstmine on Eestis väheb populaarne kui kulturism.
oktoober 23, 2009 at 4:31 p.l. #229895Samakamees
MemberSiis tulen raudselt! Siiamaani imestan, et keegi ei pildistanud. Paistab, et jõutõstmine on Eestis väheb populaarne kui kulturism.Ärge nüüd pablage !
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Pildid tulevad siia fitness.ee’sse , varuge kannatust
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 23, 2009 at 8:24 p.l. #229976Alexander Andrusenko
ModeratorSiis tulen raudselt! Siiamaani imestan, et keegi ei pildistanud. Paistab, et jõutõstmine on Eestis väheb populaarne kui kulturism.Kui publiku arvu võrrelda, siis kindlasti vähem populaarne. Jõutõstmist käivad vaatamas ainult võistlejate sugulased-sõbrad ja mõni üksik tõsine fänn, kuigi sisse lastakse alati tasuta. Kulturismivõistlustel on tasulised piletid ja saal on ikka täis.
oktoober 23, 2009 at 8:37 p.l. #229988rinaldo
MemberKui publiku arvu võrrelda, siis kindlasti vähem populaarne. Jõutõstmist käivad vaatamas ainult võistlejate sugulased-sõbrad ja mõni üksik tõsine fänn, kuigi sisse lastakse alati tasuta. Kulturismivõistlustel on tasulised piletid ja saal on ikka täis.Veidi kahju on sellest. On siis Kulturism ja jõutõstmine nii erinevad? Minu arvates ei ole.
oktoober 23, 2009 at 8:41 p.l. #229989rait83
MemberVeidi kahju on sellest. On siis Kulturism ja jõutõstmine nii erinevad? Minu arvates ei ole.minu arvates küll on
oktoober 23, 2009 at 9:02 p.l. #230001rinaldo
Memberminu arvates küll onOleneb mis nurga alt vaadata. Lihasmass on mõlemal muljetavaldav ja jõudu on ka kõvasti. Treenitakse ka enamasti samade vahenditega. Siin vist sarnasused piirduvad, aga minule sellest täiesti piisab.
Veidi lugemist
Turning A Powerlifter Into A Bodybuilder
How Are Bodybuilding And Powerlifting Similar And Different
Ronnie Coleman, Johnnie Jackson, Kevin Levrone, siit lehelt minu teada ka Ott Kiivikas – kõik on jõutõstja taustaga!
oktoober 24, 2009 at 1:38 e.l. #230007Alexander Andrusenko
ModeratorVeidi kahju on sellest. On siis Kulturism ja jõutõstmine nii erinevad? Minu arvates ei ole.Minu arust küll on. Treening võib natuke sarnane olla, aga seda pealtvaataja ju ei näe. Pealtvaataja tahab näha show’d. Jõutõstmises tullakse lavale, tehakse 1 mõnesekundiline katse ära ja kogu lugu. Kulturismis on vist show’d rohkem.
oktoober 24, 2009 at 2:59 p.l. #230076M.P.
MemberKuhu pildid jäävad?
Keegi võiks vaevaks võtta ja üles laadida, kohapeal oli pildistajaid ju mitmeid.
oktoober 24, 2009 at 3:08 p.l. #230079paprica
MemberSiis tulen raudselt! Siiamaani imestan, et keegi ei pildistanud. Paistab, et jõutõstmine on Eestis väheb populaarne kui kulturism.Eks kulturistid on oluliselt edevamad kah:) Kui te nüüd vaatate osavõtjaskonda ja manate silme ette, et Eestis korraldataks noortele ja junnidele eraldi kulturismi eestikad, siis oleks tulemuseks suht komöödia laadne. Igas klassis 1-3 mustaks mõksitud näljutatud noort – selline üldpilt mulle on jäänud. Aga pilte oleks kõvasti:)
oktoober 24, 2009 at 3:13 p.l. #230081M.P.
MemberPildistajaid oli küll, aga siiani pole keegi üles laadinud…
oktoober 24, 2009 at 3:54 p.l. #230085Alexander Andrusenko
ModeratorNjah, kurb tõesti, et nädala jooksul ei ole keegi viitsinud piltidega tegeleda. Võistluse tulemused on ka vormistatud…imelikult.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.