Skip to main content

keksendumishäired / uimasus

Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » keksendumishäired / uimasus

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 16 total)
  • Autor
    Postitused
    Brooklyn
    Member

Probleem selles, et viimane aeg ei suuda asjadele keskenduda nagu on õppimine. Samuti on probleemiks see, et on uimasus ning tihti “peale panen (nagu öeldakse) blondi.” Miski kohale ei jõua ning selline uimasus on. Võin näite tuua, et tegelen korvpalliga, aga kuidagi juhe tekib lihtsalt, enam hakkama ei saa. Kas keegi oskab nõu anda kuidas tulla sellest august väja ?

Martti K.
    Member

Probleem selles, et viimane aeg ei suuda asjadele keskenduda nagu on õppimine. Samuti on probleemiks see, et on uimasus ning tihti “peale panen (nagu öeldakse) blondi.” Miski kohale ei jõua ning selline uimasus on. Võin näite tuua, et tegelen korvpalliga, aga kuidagi juhe tekib lihtsalt, enam hakkama ei saa. Kas keegi oskab nõu anda kuidas tulla sellest august väja ?

Armunud?

Brooklyn
    Member

Armunud?

ei

Amarillo
    Member

vähe süsivesikuid?

Agnes1h
    Member

Keadväsimus ehk sul? Olen kuulnud, et kalarasva omegad pidid aitama keskendumisvõimeid parandada. Sellega isegi vist hüperaktiivseid lapsi toidetakse, et need õppida paremini suudaksid. Kalaõli tabletid siis ehk aitavad :???:”>

Või on sul tunne nagu veidi pilves? Et nagu maailm jookseks kõrval ja sina nagu filmi pealt vaatad apaatselt?! Siis ehk stress…

rinaldo
    Member

Arvan, et sul on ületreening.

AlanBStard
    Moderator

Kalaõli ja letsitiin on mõnevõrra nagu ajuvitamiinid. Aga kapslites lähevad nad kalliks, pudelis õli ja purgis graanulid on paremad.

Ja energiat nad ei anna.

MEE
    Member

endal on selline kogemus, et langetasin süsikate arvu ja tõstsin AMINOHAPETE arvu päevas. St võtan näiteks 2x päevas HMB-d eksamiperioodil ja üldse võtan rohkem erinevaid aminohappeid. Mulle mõjub. Letsitiini võib võtta aga seda kuuajaliste perioodidega. Kalaõli puhul on parem kala süüa (A)

endal on selline kogemus, et langetasin süsikate arvu ja tõstsin AMINOHAPETE arvu päevas. St võtan näiteks 2x päevas HMB-d eksamiperioodil ja üldse võtan rohkem erinevaid aminohappeid. Mulle mõjub. Letsitiini võib võtta aga seda kuuajaliste perioodidega. Kalaõli puhul on parem kala süüa (A)

Noo…mul on ette nähtud kalaõli mitu korda päevas- peaksin siis kaladieedile hoopis hakkama?

ROtter
    Member

Kalaõli puhul on parem kala süüa (A)

Teed Amarillo`t või?

MEE
    Member

Teed Amarillo`t või? :???:”>

mõte oli selles, et kui võimalik siis pigem kala süüa piisavalt.. ma ei ütle, et kalaõli halb on or smt. Kalaõli tuleb nagu kalast, ma ei saa aru millest te jälle probleemi üles puhute?

ROtter
    Member

mõte oli selles, et kui võimalik siis pigem kala süüa piisavalt.. ma ei ütle, et kalaõli halb on or smt. Kalaõli tuleb nagu kalast, ma ei saa aru millest te jälle probleemi üles puhute? :???:”>

PT London
    Member

Yks paljudest abistavatest ainetest on ginkgo biloba!

Sulle tuleks kasuks googeldada oma probleemi ja usun et saad veel palju vastuseid!

http://www.simplysupplements.net/memory-pr…ad8cb19f001c76d

MEE
    Member

Kalatoit on üks tähtsamaid omega-3 allikaid, kuid mistahes kalad selleks ei sobi, sest kalad ei sünteesi omega-3 rasvhappeid ise. Kalad saavad vajalikud rasvhapped toiduahelast, mis algab planktonist. Kasvatatud kala võib olla ka ainult omega-6 allikas.

ok, jätsin välja sõna “kvaliteet” oma vastusest. Kuigi siiani ma ei saa aru miks inimene ei võiks saada kätte oma omega 3 vajadused toidust kui sellisest, mitte sellest valmistatud produktist.

Mina enda jaoks toon paralleeli sellega, et mul on võimalik süüa kas valgupulbrit või kodujuustu. Kui võimalik, söön kodujuustu, mis sest, et mõlemad täidavad sama funktsiooni. Ja üldse, see teema tundub minema kuidagi väga OT-sse.

Anyway: küsijale – omega 3 saab ROHKEM kalaõli süües ning kala pole ka paha, aga mitte nii hea kui kalaõli süües. Nüüd on kõik rahul ma loodan…

vaevalt et eestist lihtsalt “originaalkala” leiad, kõik tuleb kasvandustest, vahet pole mis seal pakil kirjas on ! originaalkala umbes 2x kallim, nii et….

enda läänemere kala paras keemia

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 16 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.