Skip to main content

Kehatüüp / kehatüübid

Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Kehatüüp / kehatüübid

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 52 total)
  • Autor
    Postitused
    greenu
    Member

mingi arvamuse järgi saab inimest pikemaks teda venitades või siis läbi pikaajalise rippumise … reaalselt “pikendatakse” “päkapikk inimesi” seeläbi et lõigatakse näiteks sääreluu keskelt pooleks ja pannakse vahele reguleeritavad metallist jurakad … ja siis iga mõne aja tagant krutitakse inimest pikemaks … vähemalt nii räägiti CSI-s …. <--- teoreetiliselt peaks see ju funkama...

gmaster
    Member

mingi arvamuse järgi saab inimest pikemaks teda venitades või siis läbi pikaajalise rippumise … reaalselt “pikendatakse” “päkapikk inimesi” seeläbi et lõigatakse näiteks sääreluu keskelt pooleks ja pannakse vahele reguleeritavad metallist jurakad … ja siis iga mõne aja tagant krutitakse inimest pikemaks … vähemalt nii räägiti CSI-s …. <--- teoreetiliselt peaks see ju funkama...

kuskil venemaal umbes sellist asja ka tehakse, kui raha kamaluga seljas on

pannakse sind piinapingi moodi asja ja venitatakse selga kuni vist 6cm

saad pikemaks, aga kunagi ei saa joosta ega tantsida. igal asjal oma hind

matti
    Member

Kas kasvuhormooniga parem poleks?

painkiller
    Member

Ise olen ekto-mesomorfi segu.

gmaster
    Member

Kas kasvuhormooniga parem poleks?

ühed halvad variandid mõlemad

theONE1
    Member

Ärge nende kasvuhormoonidega “mängige”

matti
    Member

Ei tasu tõesti nendega mängida.minul isiklikult pole selleks vajadust.Samas mõnel väiksemal tüübil võivad need küll kiusatust tekitada.

meesi
    Member

Kui alustasin olin ektomorf nüüd vaikselt põkimorfiks.

pele
    Member

Kudas siis üldse loomulikku kehatüüpi määrata? Kondi suurusega?

Sest välimuse järgi hästi ei saa, tekib niiöelda müra vahele. Kellel kodus söödetakse mingit rasvast või räpstoitu sisse, kes kui palju liigub, see kõik on suhteline, ning mõjutab oluliselt meie välimust. Mõned teevad näiteks vastapidavustrenni, jooksevad, teevad kõvasti aeroobset jne…

maximus89
    Member

Kõige lihtsam oli nii, et võtad pöidla ja keskmise sõrmega randme ümbert kinni ja kui sõrmed kokku ulatuvad täpselt, oled mesomorf, kui üksteise peale, siis ektomorf ja kui ei ulatu kokku, siis endomorf.Selle järgi ma olen ektomorfi poole kalduv mesomorf.

Ikkreh
    Member

Kõige lihtsam oli nii, et võtad pöidla ja keskmise sõrmega randme ümbert kinni ja kui sõrmed kokku ulatuvad täpselt, oled mesomorf, kui üksteise peale, siis ektomorf ja kui ei ulatu kokku, siis endomorf.Selle järgi ma olen ektomorfi poole kalduv mesomorf.

Sama on ka siis minul

matti
    Member

mul peaaegu ulatuvad

theONE1
    Member

no jah siin läheb päris põnevaks juba

No sellisel juhul ma olin kunagi ektomorf, seejärel muutusin mesomorfiks ja nüüd olen siis endomorf.

Mr.Y
    Member

No sellisel juhul ma olin kunagi ektomorf, seejärel muutusin mesomorfiks ja nüüd olen siis endomorf.
    Autor
    Postitused
Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 52 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.