Kehatemperatuur 37,2 juba 2 kuud
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Vigastused ja haigused » Kehatemperatuur 37,2 juba 2 kuud
- This topic has 20 replies, 13 voices, and was last updated 17 years, 10 months tagasi by
QWE8.
-
AutorPostitused
-
märts 30, 2008 at 3:51 p.l. #147967
Batmanmiki
Memberteema algatajale tegelt…Vabandan, unustasin täiesti ära, et siia foorumisse sellise teema püstitanud olen:)
Olen proovinud erinevaid kraadiklaase küll. Need, mis on selle skaala ja elavhõbedaga ja mida peab kuskil 10 min. all hoidma, nendega on juba nüüdseks 5 kuud vist alati 37,2 olnud. Samas vahel koolis nalja pärast olen kraadinud nende elektroonilistega, mis näitavad 2 min. tulemusi. Need on näidanud tulemust, mis jääb normidesse. (36,3-36,
.Nii, et ma ei tea….
Ma ise mõtlen, et äkki on asi väga palju kinni närvides. Sest iga kord kui jälle nats paha tunne , või korra külmavärinad üle käivad, tuleb jälle pähe mõte, et mul on palavik ja et olen parandamatult haige või midagi sellist:D Kohe räägin ka , miks ma arvan et asi kinni närvides on.
Niisiis kuskil 7 kuud tagasi kõndisin vanalinnast õhtul koju kui äkki tuli minu juurde mingi narkar ja hakkas ülbitsema.(Üleni mustas, roti nägu , soojal ajal paksult riides). Teate küll “vtsjo, djengi est” jne. Ma ütlesin et mul ei ole ja hakkasin edasi kõndima . Kutt tuli uuesti minu ette ja siis juba tõukas. Siis viskas kopsu üle maksa , viskasin koti käest ja andsin hea lahmaka vastu nina talle. Selle tulemusel ta koperdas poolpikali tahapoole ja tal hakkas ninast verd jooksma. Vaatasin et kutt hakkab end uuesti üles upitama ja kohe kui ta püsti sai panin veel ühe laksu. Siis ta juba lamas ja soigus ning võtsin oma koti ja kõndisin edasi. Hiljem vaatasin ,et mul nukk oli verine ja siis tuli ka kohe meelde et tema ninast oli verd jooskma hakanud….
Järgnevad 2,5 kuud lugesin netist kõike mida leidsin HIV-ist. Otsisin endal igal erineval moel sümptomeid. Nt kui oli korraks nõrk olla, siis hakkasin prablama. et nõrkus on üks kaudne sümptom jne jne. Kuskil detsembri alguses jäin kõhu grippi ja peale kõhugripi taandumist palavik enam üle ei läinud. Teadaolevalt on ka väike madal palavik HIV üks sümptomeid ja niisiis elasingi järgnevad 2 nädalat meeltus hirmus. Und ka ei tulnud, ainult mõtlesin sellele. Lõpuks läksin tegin HIV testi ära ja selgus, et midagi ei olnud. Meeletu kergendus. Seejärel hakkasin jaanuari kuust otsima oma palavikule põhjuseid, kuna ära see polnud veel läinud, samas enesetunne oli hea. Lõpuks leiti mult kopsust mingi asi ja saadeti tomograafiasse. Tomograafias käisin ka ära ja öeldi , et kopsud on suurepärases korras, igatepidi. Seejärel ütles perearst (mitte just kõige targem perearst maamunal) et ainuke asi, millest mul palavik saab olla, on närvidest. Ma ise seda hästi ei usu ja seepärast enam tema vasuvõtule ei läinud . Nüüdseks vahetan homme ära perearsti ja lähen uuesti selle sama jutuga tema juurde. Tõesti, eelmine perearst ei olnud normaalne. Mu vennal olid selged Sarlakid (vist oli see nimi, nahahaigus) sümptomid ja perearst vaatas ainult lapse kurku ja ütles et tal on allergia. Pärast haiglas öeldi muidgui kohe, et poisil on Sarlakid
Igatahes selline lugu oli mul…segane tuli, aga loodan et saate aru. Nii et siis küsimus, kas peale sellist üleelamist võib püsiva madala palaviku põhjus olla närvides. ?
märts 30, 2008 at 4:02 p.l. #147970gmaster
MemberMinumeelest võib vabalt olla närvides
märts 30, 2008 at 4:10 p.l. #147973Amarillo
MemberVabandan, unustasin täiesti ära, et siia foorumisse sellise teema püstitanud olen:)Olen proovinud erinevaid kraadiklaase küll. Need, mis on selle skaala ja elavhõbedaga ja mida peab kuskil 10 min. all hoidma, nendega on juba nüüdseks 5 kuud vist alati 37,2 olnud. Samas vahel koolis nalja pärast olen kraadinud nende elektroonilistega, mis näitavad 2 min. tulemusi. Need on näidanud tulemust, mis jääb normidesse. (36,3-36,
.Nii, et ma ei tea….
Ma ise mõtlen, et äkki on asi väga palju kinni närvides. Sest iga kord kui jälle nats paha tunne , või korra külmavärinad üle käivad, tuleb jälle pähe mõte, et mul on palavik ja et olen parandamatult haige või midagi sellist:D Kohe räägin ka , miks ma arvan et asi kinni närvides on.
Niisiis kuskil 7 kuud tagasi kõndisin vanalinnast õhtul koju kui äkki tuli minu juurde mingi narkar ja hakkas ülbitsema.(Üleni mustas, roti nägu , soojal ajal paksult riides). Teate küll “vtsjo, djengi est” jne. Ma ütlesin et mul ei ole ja hakkasin edasi kõndima . Kutt tuli uuesti minu ette ja siis juba tõukas. Siis viskas kopsu üle maksa , viskasin koti käest ja andsin hea lahmaka vastu nina talle. Selle tulemusel ta koperdas poolpikali tahapoole ja tal hakkas ninast verd jooksma. Vaatasin et kutt hakkab end uuesti üles upitama ja kohe kui ta püsti sai panin veel ühe laksu. Siis ta juba lamas ja soigus ning võtsin oma koti ja kõndisin edasi. Hiljem vaatasin ,et mul nukk oli verine ja siis tuli ka kohe meelde et tema ninast oli verd jooskma hakanud….
Järgnevad 2,5 kuud lugesin netist kõike mida leidsin HIV-ist. Otsisin endal igal erineval moel sümptomeid. Nt kui oli korraks nõrk olla, siis hakkasin prablama. et nõrkus on üks kaudne sümptom jne jne. Kuskil detsembri alguses jäin kõhu grippi ja peale kõhugripi taandumist palavik enam üle ei läinud. Teadaolevalt on ka väike madal palavik HIV üks sümptomeid ja niisiis elasingi järgnevad 2 nädalat meeltus hirmus. Und ka ei tulnud, ainult mõtlesin sellele. Lõpuks läksin tegin HIV testi ära ja selgus, et midagi ei olnud. Meeletu kergendus. Seejärel hakkasin jaanuari kuust otsima oma palavikule põhjuseid, kuna ära see polnud veel läinud, samas enesetunne oli hea. Lõpuks leiti mult kopsust mingi asi ja saadeti tomograafiasse. Tomograafias käisin ka ära ja öeldi , et kopsud on suurepärases korras, igatepidi. Seejärel ütles perearst (mitte just kõige targem perearst maamunal) et ainuke asi, millest mul palavik saab olla, on närvidest. Ma ise seda hästi ei usu ja seepärast enam tema vasuvõtule ei läinud . Nüüdseks vahetan homme ära perearsti ja lähen uuesti selle sama jutuga tema juurde. Tõesti, eelmine perearst ei olnud normaalne. Mu vennal olid selged Sarlakid (vist oli see nimi, nahahaigus) sümptomid ja perearst vaatas ainult lapse kurku ja ütles et tal on allergia. Pärast haiglas öeldi muidgui kohe, et poisil on Sarlakid
Igatahes selline lugu oli mul…segane tuli, aga loodan et saate aru. Nii et siis küsimus, kas peale sellist üleelamist võib püsiva madala palaviku põhjus olla närvides. ?
võib küll, mul endal ka vahest tundus kui närvi läksin siis tuli palavik, nt mul olid 2 kuud tugevad kõhuvalud ja kuskile ei läinud, asi oli psüühiline mul oli probleem millest ei räägi.Osad inimesed jäävad sõltuvusse palaviku kraadimisega, kraadivad ja kraadiva kui leiavad et 37,2 siis otsivad kohe probleeme, keskmine kehatemperatuur ongi 37.0 ja 37.2 pole palavik, kui keskmine on sul näiteks 37 kraadi, kuid mul on keskmine 36.5 st et 37.2 oleks minujaoks juba väike palavik.Madalat palavikku ongi kõige raskem välja uurida, mul endal oli sama jama 2 nädalat olin palavikus 37.2 ja perears probleemi ei leidnud, kuid vereproovid näitasid põletikku ja diagnoositi krooniline kurgumandlipõletik, sellest oli mul siis kuu palavikku. edu sulle rahunemisel;)
märts 30, 2008 at 4:24 p.l. #147977QWE8
MemberOn olemas selline haigus nagu “Tundmatu päritoluga palavik”. Soovitan pöörduda alternatiivmeditsiini poole.
märts 30, 2008 at 4:52 p.l. #147984Amarillo
MemberOn olemas selline haigus nagu “Tundmatu päritoluga palavik”. Soovitan pöörduda alternatiivmeditsiini poole.ma olin veits palavikus ja kehkasse ei läinud, õpetaja ütles : “haige inimene peab kodus olema, soovitan sul minna nõia jutule, teeb su tervise korda, muidu süda tuksis” , jutt õige aga nõia jutt veits üle pingutatud:D
märts 30, 2008 at 5:18 p.l. #147991QWE8
Memberma olin veits palavikus ja kehkasse ei läinud, õpetaja ütles : “haige inimene peab kodus olema, soovitan sul minna nõia jutule, teeb su tervise korda, muidu süda tuksis” , jutt õige aga nõia jutt veits üle pingutatud:DTean väga paljusid juhtumeid, kus tavalised arstid ei saa, ei taha, ei viitsi, ei oska asjaga tegeleda ja kui pöördutud alternatiivmedtitsiini poole on saadud abi.
Paljudel vähe teadlikel ja kitsa silmaringiga inimestel on kujunenud alternatiivmeditsiinist väga vale arusaam, juba kutsudes neid nõidadeks, vihjab sellele, et inemene on loonud endale pildi mingist kahtlasest ja pussakast vanamutist, ke söödab, a la mingeid ussikeeli sulle sisse.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.