Kehatemperatuur 37,2 juba 2 kuud
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Vigastused ja haigused » Kehatemperatuur 37,2 juba 2 kuud
- This topic has 20 replies, 13 voices, and was last updated 17 years, 10 months tagasi by
QWE8.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 23, 2008 at 8:47 p.l. #12255
Batmanmiki
MemberTervist
Minu mure hakkas pihta 4 detsembril, kui haigestusin kõhugrippi. Kõhugripi ravisin 2 päevaga välja ag apeale seda jäi 371-37,4 palavik iga päev.
Olin 2 nädalat kodus ja ravsiin korralikult, nohu ja köha kadusid ära, enesetunne ja söögiisu olid ka head, aga palavik püsis ikka.
Käisin pikalt arstide vahelt, diagnoositi põskkoopapõletik, selle ravsiin 7 päevaga välja, enesetunne muutus juba täiesti terveks, sel ajal umbes 1 nädal palavikku ei kraadinud. 2 Jaanuaril viskasin jälle kraadiklaasi alla ja tuli jällegi palavik 37,2. Läksin uuesti arsti juurde ja tegin igausguseid vereanalüüse ja röntgeneid.
Kõik vereanalüüsid olid OK ja põletikulisi näitajaid ei olnud. Ainuke asi mis leiti oli kopsust mingi 1,5 cm laigukene , millega mind kopsuarsti juurde saadeti. Sealt edasi suunati mind kuhugi kapsille Msutamäe haiglasse, kus vaadatakse cm haaval üle. Ma suhtelisetl mures ausatl öeldes. Enesetunne on kogu aeg suhteliselt hea, vahel on väsimus, aga palaik püsib kogu aeg selline 37,2. Varsti saab juba 2 kuud sellest. Millest see võib tulla:S Oskab keegi midagi apkkuda?
Käiisn ära ka koormustestis, südamelihased korras. Kopsuklamüüdiat ka pole, põletikke ammugi mitte vereproovid ei näidanud. Kõik näitajad on siiamaani nagu korras olnud, aga palavik ainult püsib:( Mida teha?
jaanuar 23, 2008 at 9:11 p.l. #137222AlanBStard
ModeratorNohh, mingi viirus, Epstein-Barr näiteks, võimalusi on sadu ja mina pole arst. Alati palaviku põhjust ei leitagi.
jaanuar 23, 2008 at 9:17 p.l. #137224jrx
MemberAlati on võimalik ka termoregulatsiooni häire peale tõsist haigust… ma elasin mingi 3-4 aastat oma elust stabiilse 37-37.5’ga
jaanuar 23, 2008 at 9:24 p.l. #137228Batmanmiki
MemberAlati on võimalik ka termoregulatsiooni häire peale tõsist haigust… ma elasin mingi 3-4 aastat oma elust stabiilse 37-37.5’gaJah, olen ka sellest kuulnud.
Mina aga ei elanud mignit tõsist haigust üle.
Enne seda muidu septembri-novembri kuus oli küll tugev kuiv köha ja vahel suur väsimus. Korra läks asi nii hulluks, e pidin isegi võistlused judos poole matsi peal pooleli jätma…
jaanuar 24, 2008 at 4:58 e.l. #137241ants16
MemberMul oli suvel väga sarnane juhtum, ravisin 2 kuud oma põskkoopa põletikku. Kõik enesetunne oli okei, aga palavik 37-37.2. Oi kui palju neid antibiootiukume on söödud, ptüiptüui aga siiamaani olen terve
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 24, 2008 at 1:22 p.l. #137268vaher
MemberMul on kodus selline elavhõbedaga kraadiklaasid ja seal see elavhõbe tõuseb paberi peal näidatud teatud kraadini. Mul nihkus ühekorra tugeva põrutuse tagajärjel see nii ära, et ise ei märganudki ja ega ka nii peale vaadates väga aru ei saa. Niisiis oligi kogu aeg 37.2 palavik kuni võtsin teise kraadiklaasi, mis näitas ikka 36.6. No ma miskipärast kahtlen, et sul see probleem on, aga äkki juhtub.
jaanuar 24, 2008 at 1:23 p.l. #137269pkwild618
MemberMul oli kooli teisel veerandil sama mure. Puudusin pool veerandit koolist. Viimasel nädalal läksin uuesti kooli palavikuga ning vaheajal läks ise ära. Vereproov ei näidanud midagi, aga köha oli. Samas oli peale kahte nädalat juba bronhiidi märgid ka kadunud.
veebruar 7, 2008 at 12:18 p.l. #139455-Kriss6
MemberEi oska isegi Sind enam arsti juurde saata….
Aga kui enesetunne on hea, siis ei tohiks olla põhjust karta…
Muidugi mööda arste joosta ma soovitan edasi, sest see võib ka tõsine asi olla
pealegi ei ole meil kõik arstid head…ühest foorumist lugeisn kuidas arst oli vererõhu tõstmiseks vist soovitanud suitsetama ja jooma hakata:D hmm,….

Aga see võib olla ka sellest, et äkki on Sul kodus liiga kõrge temperatuur
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> näiteks…Mul on ühe sõbranna jures alati 37,2 palavik
veebruar 7, 2008 at 12:59 p.l. #139460Amarillo
MemberEi oska isegi Sind enam arsti juurde saata….Aga kui enesetunne on hea, siis ei tohiks olla põhjust karta…
Muidugi mööda arste joosta ma soovitan edasi, sest see võib ka tõsine asi olla
pealegi ei ole meil kõik arstid head…ühest foorumist lugeisn kuidas arst oli vererõhu tõstmiseks vist soovitanud suitsetama ja jooma hakata:D hmm,….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga see võib olla ka sellest, et äkki on Sul kodus liiga kõrge temperatuur
näiteks…Mul on ühe sõbranna jures alati 37,2 palavik
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>hullem kui mina
veebruar 13, 2008 at 10:37 e.l. #140571-Kriss6
Memberhullem kui mina
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mismõttes?
veebruar 26, 2008 at 10:22 e.l. #142547gratti
MemberMinul oli kopsuklamüüdiaga selline palavik ja see raviti välja(kuigi pole 100% kindel, et asi klamüüdias oli). Väsimus ja loidumus üle ei läinud. Torkisin arsti tagant et ta lisauuringutele saadaks. Tartus leiti, et on südamelihase põletik, raviti seda hormoontablettide ja antibiootikumidega. Väsimus ja loidumus üle ei läinud. Vahetasin perearsti. Uus saatis uutele uuringutele, tehti südamele ultraheli- südamel pole kunagi midagi viga olnudki, pulmonoloog saatis astmakabinetti. Lõpptulemus: pole mulolnud raskeid haigusi ega igaastast kevad-sügisväsimust vaid on hingamisraskused väikse bronhiturse tõttu. Kirjutati ravi ja soovitati ka. looduslikke abivahendeid. Nüüd enesetunne väga hea
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Uuri aga edasi!
veebruar 26, 2008 at 10:38 e.l. #142548masterofceremony
MemberKui enesetunne hea, siis pole muret. Mul nii kaua, kui mäletan palavik seal 37-37,2 olnud. Kui seda palavikuks nimetada. Siiamaani pole probleeme tekitanud. Naine kõrval ütleb, et hea soe on kaissu võtta ja varbaid tagumendi alla sooja panna.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 26, 2008 at 11:15 e.l. #142557cvtec
Memberäkki on sul kraadiklaas lihtsalt nihkes mõned kraadid,kui enesetunne hea.Mitut erinevat mõõteriista sa katsetanud oled?
veebruar 26, 2008 at 1:36 p.l. #142586masterofceremony
Memberäkki on sul kraadiklaas lihtsalt nihkes mõned kraadid,kui enesetunne hea.Mitut erinevat mõõteriista sa katsetanud oled?Kui mulle see küsimus adresseeritud, siis vähemalt kolme-nelja mõõteriista kasutanud. Ja ühegagi pole alla 37 saanud. Muidugi on ka erandeid olnud külmetuste ja nõrkuste näol, aga seda viimati siis, kui teismeline olin.
veebruar 26, 2008 at 2:52 p.l. #142627cvtec
MemberKui mulle see küsimus adresseeritud, siis vähemalt kolme-nelja mõõteriista kasutanud. Ja ühegagi pole alla 37 saanud. Muidugi on ka erandeid olnud külmetuste ja nõrkuste näol, aga seda viimati siis, kui teismeline olin.teema algatajale tegelt…
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.