Skip to main content

Keharaskuse trenn läbi aastate

Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Keharaskuse trenn läbi aastate

Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)
  • Autor
    Postitused
    Anonüümne
    Guest

Tere, selline küsimus tarkadele : Teen igapäevaselt keharaskusega trenni kükid,säär, lõutõmbed erinevate haaretega kätekõverdused kõht triits jne jne .

Olen teind nii pikalt ja plaanin teha elu lõpuni. Küsimus järgmine – Kas läbi aastate kõva sellise trenniga on võimalik ehitada endale musklis kehaehitus. Kiiret pole mul kuhugile

timo116
    Member

hea vormi saad teha küll, aga lihasmassi kasv peaks olema piiratud kasvuga, kuna raskusega harjud ning koormust raskusenäol enam ei lisandu..

LaurL
    Member

Mingil ajal jääb ikkagi seisma, kuna siis on keha juba nii ära harjunud nende harjutustega!

Lev
    Member

Tere, selline küsimus tarkadele : Teen igapäevaselt keharaskusega trenni kükid,säär, lõutõmbed erinevate haaretega kätekõverdused kõht triits jne jne .

Olen teind nii pikalt ja plaanin teha elu lõpuni. Küsimus järgmine – Kas läbi aastate kõva sellise trenniga on võimalik ehitada endale musklis kehaehitus. Kiiret pole mul kuhugile

Madis232
    Member

miks mitte, tuleb ainult kasuks; varsti tahad juba jõusaalis käima hakata

matroxx
    Member

üldiselt kes omakehaga teevad need saali just ei kipu.harjutusi on võimalik kombineerida ja uskuge on väga raskeid harjutusi mille sooritamiseks tuleb kõvasti vaeva näha.

kui on soov raskust lisada võib ka raskusvesti muretseda jne.

samuil
    Member

Olen teind nii pikalt ja plaanin teha elu lõpuni. Küsimus järgmine – Kas läbi aastate kõva sellise trenniga on võimalik ehitada endale musklis kehaehitus. Kiiret pole mul kuhugile http://www.vomax.ee/?head=8&pageid=87&…nguage=estonian

emmimees
    Member

Mingi füüsilise vorm isaad, aga Colemaniks mitte..

Mart Muru
    Member

Mingi füüsilise vorm isaad, aga Colemaniks mitte..

Mitte lihtsalt mingi.. vaid väga hea füüsilise vormi võid saada.

Coleman pole nüüd küll mingi hea füüsilise vormi mõõdupuu

Anonüümne
    Guest

—-

emmimees
    Member

Mitte lihtsalt mingi.. vaid väga hea füüsilise vormi võid saada.

Coleman pole nüüd küll mingi hea füüsilise vormi mõõdupuu

matroxx
    Member

kui eesärgiks on normaalne lihaseline keha siis coleman tõesti pole mingi eeskuju või näide.arvestades seda,et ta saalis ei käi siis vaevalt ükski suur ”koll” jsut suureks eeskujuks on.

Mart Muru
    Member

kes siis on? teemaalgataja rääkis lihasmassi kasvatamisest.

Ja millest mina siis kirjutasin? Rasvmassi kasvatamisest?

Omakeharaskusega treenides on täitsa võimalik korralik füüsiline vorm saada kui toitumine ja muu paigas.

Üks selle ala esindajatest :

amd_richards-1.jpg

alg_george-richards.jpg

Isegi kodukas on neil olemas link

wecker1_00.jpg

gymnastics2009a.jpg

Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.