Kehalt kaovad cm kuid kaal sama
Avaleht » Forums » Toitumine » Kaalust maha » Kehalt kaovad cm kuid kaal sama
- This topic has 38 replies, 21 voices, and was last updated 13 years, 6 months tagasi by
empire.
-
AutorPostitused
-
märts 12, 2012 at 8:55 e.l. #173709
pipipikksokk
MemberMagamine on korras, iga päev kuskil 8-9tundi või rohkemgi veel magan
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Noo toitumise kohapealt saan kindlalt vastu päid ja jalgu nüüd:D
HOMMIKUSÖÖK:
Kaerahelbepuder piima ja veega
Maitsestamata jogurt + 1 Kiivi + 1 poolik virsik konserveeritud()+natuke ka müslit lisan
Täisteraleib
VAHEPALA
7 mandlit
õun või pirn või beebiporgandid või jogurt vahepeal või mõni salat
LÕUNASÖÖK
Kui kodus olen sellel ajal siis söön kaerahelbepudru (see nii hea lihtsalt)
Täisteraleib
ÕHTUSÖÖK, vahepala
Lahja kohupiim rosinatega
Salat- paprikas, kurk, riivjuust, üks kaste peale ning kas suitsukana või praemuna (mitte õliga)
Joon ka 2l- vett päevas, vahepeal söön šokolaadi ka:)
Kuid, ütlen seda et mul on väga kiire ainevahetus ning olen alati vähe söönud, kuid kuna sai natuke liiga palju karastusjooke, paljju krõbinaid süüa, hamburgereid ja palju alkoholi joodud, siis läks see kaal 60kgni. Enne oli 52kg
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Minule lausa tundub et ma söön liiga palju!!
Ja ps, süüa ma teha ei oska nii et mingeid imeroogasid ma teha ei oska. Ning pühapäeviti ja laupäeviti söön ka liha, kala, riisi, kartulit sest muul ajal ei jõua.
märts 12, 2012 at 9:02 e.l. #173682Kang08
MemberNo näed siis,menüü puha valguvaene.Liha,kala,muna,kodujuustu võid julgelt menüüsse sobitada.Vahepalana vahest ka pähkleid kavasse lisada.Hetkel sul puhtalt süsivesikud.
märts 12, 2012 at 9:07 e.l. #173674pipipikksokk
Memberjap, seda ma arvasin et süsivesikuid palju. Mis ma siis ära vahetaks? Kodujuust ei ole üldse hea ju aga no eks ma proovin siis.. Muna on hea ja sööks seda kasvõi igapäev aga see pole vist eriti hea mõte?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja mandleid ma söön, need ju pähklid
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 12, 2012 at 9:16 e.l. #173632Kang08
MemberHommikusöögiks võid vahel omletti proovida,rosinatega kohupiim asenda kodujuustuga,lõunaks liha/kala sinna juurde veidi tatart/riisi,õhtusöögi juurde ka tükike liha,kalaVahepaladeks võid proovida ka kodujuust,pähklid.
märts 12, 2012 at 9:39 e.l. #173620samuil
MemberSüsivesikud vabastavad insuliini, mis on võimas rasva talletav hormoon. See imeb rasvad söödud toidust rasvarakkudesse ja soodustab organismis süsivesikute talletamist rasvana. Hormonaalsest seisukohast on süsivesikud rasva talletavad toitained.
Proteiin suurendab termogeneesi soojuse tootmist. Lühidalt öeldes: süües tõuseb vähesel määral su kehatemperatuur. Sel juhul on proteiin palju tõhusam kui süsivesikud või rasvad. Sellest tuleneb, et proteiin kiirendab ainevahetust. Proteiin mõjutab ka kilpnäärmehormooni kogust ja seda võib lugeda rasvu põletavaks toitaineks.
Süsivesikud tühistavad proteiini rasvu põletava ja termogeneetilise mõju. Kui sööd 7 dl riisi ja väikese broileritüki, võid olla kindel, et rasva talletub rohkem kui siis, kui sööd 4-5 dl riisi ja kaks broileritükki. Hoolimata sellest, et mõlemad eined sisaldavad 800 kcal.
märts 12, 2012 at 9:43 e.l. #173564pipipikksokk
MemberEt siis lõpetan pudrusöömise ära? Või mille?
Lisan seda, et ainuke kala mida söön on lõhe.
Ning kodujuustu paljana süüa on väga mittemaitsev. Äkki keegi oskab soovitada millega süüa.
märts 12, 2012 at 10:42 e.l. #173421JungaTroll
MemberTrenni kohta küsimus – miks sa kasutad kõige väiksemaid lihaseid, mida saab veel trenniks nimetada – kõht ja keha keskosa? Sa sunnid ju väikese osa oma kehast tegema ära kogu keha töö kalorite põletamisel. Sa oled piisavalt noor, pane oma ainevahetus korralikult käima ja tõsta rasvapõletusvõime korralikule tasemele. Üks põhjus, miks rasvkude ei taha väheneda on see, et kehal on seda vaja hormoonsüsteemi töös hoidmiseks. Kui koed on passiivsed, siis tuleb kvaliteeti kompenseerida kvantiteediga ja rasvkoe poolt toodetavate hormoonide piisava hulga tagamiseks ei lasta seda ära põletada. Vaja on keha käima saada. Selleks tuleks aga kogu keha käima ajada. Mida vähem on võimalik (aega, viitsimist vms) oma keha jaoks teha, seda lihtsamaid ja kogu keha kaasavaid baasharjutusi tuleks kasutada. Kui sul on 30 minutit aega, siis miks mitte teha 30 minutit sügavaid kükke hularõnga asemel? Pane tööle keha kõige suuremad lihased.
Teine asi – enamik energiat kulub ikkagi igapäevatoimetusi tehes. Pane endale sammulugeja peale ja vaata, palju päeva jooksul kokku tuleb. 2000-3000, sest enamik aega istud, liigud bussiga, trammiga, autoga? Sel juhul võib siin olla üks põhjus – keha on enamik aega praktiliselt passiivne. Püüa kokku ajada 10000 sammu päevas lisaks trennile ja tulemused peaks hakkama ilmnema.
märts 12, 2012 at 11:00 e.l. #173395rennosport
MemberVabandust mõnele eelnevale kommentaarile, kuid hularõngaga küll mingeid lihaseid ei kasvata:)
märts 12, 2012 at 11:08 e.l. #173389klain
MemberNing kodujuustu paljana süüa on väga mittemaitsev. Äkki keegi oskab soovitada millega süüa.
Lege on kodujuust, tomat, kurk, sool, pipar, sidunit peale pigistada ning nats oliiviõli.
märts 12, 2012 at 11:14 e.l. #173372samuil
MemberNing kodujuustu paljana süüa on väga mittemaitsev. Äkki keegi oskab soovitada millega süüa.
Endale meeldib kodujuustule lisada makrat ja küüslauku v. tuunikala ja lehtsalatit v. keedumuna v. tomat ja kurk(muu roheline).Pane fantaasia tööle.
http://www.farmi.ee/retseptid/soolased-toidud-kodujuustust-ja-kohupiimast
märts 12, 2012 at 12:57 p.l. #173243pipipikksokk
Memberoh mul puudub söögitegemise alal fantaasia, ei oska ise midagi kokkumiksida:D
aga okei proovin miskit..
Hularõngas lihtsalt harjumus teleka ees olles, parem kui süüa samal ajal ju:D
Ma olen kükke üritanud teha, aga mu põlved väga “kraaksuvad”, kas see põlvedele liiga ei tee? Enne peaks vist soojendust tegema eks?
Olen autoga ning käin ülikoolis, kõnnin ringi vähe. Oleneb muidugi, vahepeal saab terve päeva jalgadel oldud. Aga igapäev 10 000 kätte saada on paras ports:P Tahaks just seda söömise poole pealt, sest ei taha süüa rasva sisse ja et ta ei läheks mul kõrgemaks.
märts 12, 2012 at 2:49 p.l. #173083Kang08
MemberEt siis lõpetan pudrusöömise ära? Või mille?
No kui tegusam päev,siis hommikul ei tee ka puder paha.Samas lõunaks ei näe erilist pointi pudrul.Trenni poolest jah ega see hularõngas erilist kasutegurit oma.Võid võtta kavasse igasugu keharaskusega harjutused:kükid,lõuatõmbed,kätekõverdused jne.Vahest ringike kergemat jooksu või rattatiir looduses ei tee paha.Pead oma keha tööle panema.
märts 12, 2012 at 4:10 p.l. #172933pipipikksokk
MemberHüppenöör ei sobi?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 12, 2012 at 4:37 p.l. #172912samuil
MemberTahaks just seda söömise poole pealt, sest ei taha süüa rasva sisse ja et ta ei läheks mul kõrgemaks.
Erinevate rasvade erinevad ülesanded
http://www.fitness.ee/artikkel/955/erinevate-rasvade-erinevad-ulesanded
märts 12, 2012 at 4:47 p.l. #172917pipipikksokk
Membermhm, seda ma tean et mõni rasv on hea ja seda on muidugi vaja, kuid miskit pean ju piirama, sest kaal ei lange ja rasva ei lähe ära:)
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.