Kehalt kaovad cm kuid kaal sama
Avaleht » Forums » Toitumine » Kaalust maha » Kehalt kaovad cm kuid kaal sama
- This topic has 38 replies, 21 voices, and was last updated 13 years, 6 months tagasi by
empire.
-
AutorPostitused
-
märts 2, 2012 at 8:24 p.l. #24248
pipipikksokk
MemberOlen juba natuke üle kuu aja tervislikult toitunud ning teinud natuke ka trenni (hularõngas 30 minutit iga päev, 8minute abs, mida olen natuke muutnud ning küljetõsted).
Näen peeglist ja on tunda, et keha on läinud ilusamaks ning rasva kaob, cm vähenevad, kuid kaal on vaid -1-1,5kg maha läinud.
Olen 170cm pikk, kaalusin 60kg, nüüd 59, vahepeal 58,5. Mind see kaalunumber eriti ei huvita ka, sest soov saada ilus keha, kuid ikkagi soovin teada miks see niiviisi on
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aitäh!
märts 2, 2012 at 10:12 p.l. #158589Tuul
MemberEsiteks kaalub lihas rohkem kui rasv ja algajal on võimalik korraga rasvamassi kaotada ja lihasmassi tõsta.
Teiseks on 1,5 kilo ideaalne kaalukaotuse tempo ühe kuu kohta.
Ja nagu isegi ütlesid, siis põhiline määraja on ikkagi peegel.
märts 3, 2012 at 6:31 e.l. #159951MoloM
MemberOlen juba natuke üle kuu aja tervislikult toitunud ning teinud natuke ka trenni (hularõngas 30 minutit iga päev, 8minute abs, mida olen natuke muutnud ning küljetõsted).
Näen peeglist ja on tunda, et keha on läinud ilusamaks ning rasva kaob, cm vähenevad, kuid kaal on vaid -1-1,5kg maha läinud.
Olen 170cm pikk, kaalusin 60kg, nüüd 59, vahepeal 58,5. Mind see kaalunumber eriti ei huvita ka, sest soov saada ilus keha, kuid ikkagi soovin teada miks see niiviisi on
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aitäh!
Minul tekkis küsimus, kas sellise pikkuse ja kaalu suhte juures saab üldse mingist rasvast rääkida??
märts 3, 2012 at 7:56 e.l. #160579pipipikksokk
Memberaga muidugi! Ma kaalusin 52-53 kunagi ning siis oli perfektne keha. Nüüd mõndade asjade tõttu võtsin juurde ja rasva on peamiselt ülakehas, sest kehakujutüüp on selline.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Rasva ikka on!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 3, 2012 at 9:47 e.l. #162373sharon
MemberMinul tekkis küsimus, kas sellise pikkuse ja kaalu suhte juures saab üldse mingist rasvast rääkida??
Võtsid sõnad suust.
Selle suhte juures ongi lihtsalt trimmimine põhiline, kehamassi indeks on sul väga kenasti normis.
märts 6, 2012 at 7:45 p.l. #180646nightq
MemberJust. Unusta kaalunumber ja keskendu pigem peegelpildile. Mõõdulint on tihtipeale kaalust parem variant ja
täielik elektrooniline kehaskanneering on mõõtmiste kuningas.Viimase puhul saad täpselt teada, mis kehaga
toimumas on.
märts 6, 2012 at 8:01 p.l. #180636Kask
MemberKui pilt läheb paremaks, aga kaal oluliselt ei muutu, siis järelikult põletad rasvu ja kasvatad lihaseid samaaegselt. Tubli, see ongi ideaalne kooslus.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 7, 2012 at 6:51 e.l. #180277Ak_47
MemberEga teemaalgataja “buduaaris” selle hularõnga eksperimendiga ei tegele ?
märts 7, 2012 at 7:20 e.l. #180241JungaTroll
MemberSamas minul tekib küll pidevalt neid postitusi lugedes, kus räägitakse kaalukaotusest 0,5-1 kg – kust võetakse väide, et kaal on langenud 1 kg? Selles mõttes küll, et kaalul olev NUMBER on 1 kg võrra väiksem ehk. Kuid ainuüksi päeva jooksul kõigub kaal normaalseltki 1-1,5 kg kõhus oleva toidu ja vee arvelt. Lisades aga tugevama treeningu saab kaalu vabalt kõigutada päevaski 2-3 kg. Joostes läheb vett välja ca 1kg tunnis näiteks. Astun enne trenni kaalule ja peale trenni ja rõõmustan, et olen kaalu langetanud?
Teiseks, kes vastavad sellistele postitustele stampvastusega – lihas kaalubki rohkem. Kust tuleb ühe kuuga hularõngast keerutades lihas? No andke andeks, kuid miks end petta?
Mõõdulindiga mõõtes on samuti veel veapiir vabalt kõhul 1-2 cm sõltuvalt sellest, mis seal sees.
Ma ei taha absoluutselt selliste postitajate tuju rikkuda, kuid reeglina hakkavad inimesed just siis ka rapsima, kui avastavad, et järgmisel päeval on kaal tagasi sama numbri juures.
Võiks lähtuda faktist, et rasvapõletuse eesmärgil tehtud trenni arvelt saab iga kord maha kanda vaid reaalselt paarkümmend grammi rasva. Ülejäänud tuleb ikka toitu söömata jättes. Ja siin samuti toimub esimesel kuul pigem toitumise korrektsioonist tulenev seedimise väike muutus, mis reeglina ka kaalu 1-2 kg kohe alla toob peamiselt kõhu arvelt.
märts 11, 2012 at 8:46 p.l. #174237pipipikksokk
MemberNo minul see kaal ei ole oluline ka, vaid rasv mis minu kõhu ümber on. Siin kohe öeldi, et sa ju ideaalses kaalus. EGA IKKA EI OLE KÜLL!
Mu kõhuümbermõõt on 86cm naba peal ehk mul on palju palju rasva seal ja veel sangad ka veel. Jalad peenikesed, ülakeha peenike.. Käed on muidu juba silmnähtavalt peenemaks läinud ja rinnad, et siis kõhult lähebki viimasena eks?
Hularõngaga ei tekitagi lihaseid hehe. Lihtsalt vormib ehk? Teen ka 100 hüpet hüppenööriga ning astmeid.
Ma ei tea, hetkel kaal seisab ka, peaks ju vähemaks minema kui ma söön normaalselt (juurviljad, üks puuvili, peotäis pähkleid, joon 2l vett päevas, pudru jne) Võibolla pean rohkem sööma, sest keha on säästureziimile läinud? Oeh ma nii hädas.
märts 11, 2012 at 9:06 p.l. #174207nightq
MemberUnusta see neetud kaal ja vaata parem rasvaprotsenti. Tee trenni ja küll ajapikku kõhu ümbermõõdud vähenevad.
Kaal ei näita tegelikult eriti midagi…
märts 11, 2012 at 9:07 p.l. #174201Archangel
MemberNo minul see kaal ei ole oluline ka, vaid rasv mis minu kõhu ümber on. Siin kohe öeldi, et sa ju ideaalses kaalus. EGA IKKA EI OLE KÜLL!
Mu kõhuümbermõõt on 86cm naba peal ehk mul on palju palju rasva seal ja veel sangad ka veel. Jalad peenikesed, ülakeha peenike.. Käed on muidu juba silmnähtavalt peenemaks läinud ja rinnad, et siis kõhult lähebki viimasena eks?
Hularõngaga ei tekitagi lihaseid hehe. Lihtsalt vormib ehk? Teen ka 100 hüpet hüppenööriga ning astmeid.
Ma ei tea, hetkel kaal seisab ka, peaks ju vähemaks minema kui ma söön normaalselt (juurviljad, üks puuvili, peotäis pähkleid, joon 2l vett päevas, pudru jne) Võibolla pean rohkem sööma, sest keha on säästureziimile läinud? Oeh ma nii hädas.
Hangi treeneri abi. Ise sa lihtsalt ajad asja hullemaks kuna näha on, et sa ei jaga eriti matsu.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tundub, et sööd nagu nigeeria näljahädaline, vehid mõttetult aeroobset otsa ning niimoodi lihastest ilma jääbki ning pekist aga mitte grammigi.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 11, 2012 at 9:34 p.l. #174098pipipikksokk
Membermul ongi kaalust savi:)
ja ma olen jah nagu peata kana, ma ei ole kunagi tegelenud sellise asjaga, kuna kogu aeg olnud kõik korras aga mõne teguri pärast võtsin juurde ja kõik läks ülakehasse!
Ei söö nagu näljahädaline. Peale seda kui hakkasin niimoodi toituma, ei tunne nälga üldse
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Muidu varem ikka kõht kogu aeg korises ja peavalud jne, aga nüüd kõik korras. Tundub et siis toitumine korras?Aga ma ei saa aru miks kaal seisab, peaks ju natukenegi minema allapoole? Ja kui pekk läheb, siis peaks ju ka kaalu vähem olema. Seletage lollile:)
märts 12, 2012 at 7:36 e.l. #173859Kang08
MemberViska oma toitumine siia.Ainuke asi milles sul see kala hetkel võib olla on toitumine.Siin eespool sa lugesid üles juurviljad puuviljad jne.Kas sa lihatooteid,kala üldse ei söö ?
märts 12, 2012 at 8:37 e.l. #173721jrx
MemberKui sa normaalselt rasva ja valku ei saa, siis on stressihormoonid üleval kogu aeg ja rasva ladestumine just kõhupiirkonda on tõenäolisem. Lisaks sellele süsivesikutega insuliinitaseme kõigutamine on ilmselt midagi, millega keha küll tuleb toime, aga lisakoormus ikka.
Noored inimesed (sh mina) tavaliselt ei maga ka ideaalselt.
Kõik see kokku ja ongi väga raske kaotada rasva kõhu pealt ISEGI kui kaloraaž on peale vaadates miinustes ning jalad peenikesed.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.