Skip to main content

Kehakultuuri/rekreatsioon

Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Kehakultuuri/rekreatsioon

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Autor
    Postitused
    Anonüümne
    Guest

Ajasin kasutajanime värgi eelmises teemas segamini… küsimus siis, et mis koolis kehakultuuri/rekreatsiooni, või siis ühesõnaga sellist jõusaali treeneri värki õppida saab?

Gym
    Member

näiteks Tartu Ülikoolis!

V8
    Member

Vaata ülevalt menüüst koolituste alt.

zanuck
    Member

Kehakultuuri saab õppida Tartu Ülikoolis ja Tallinna Ülikoolis, rekreatsiooni ainult Tallinna Ülikoolis..

Kaspar90
    Member

Rekreatsiooni saab juba õppida gümnaasiumi astmes Tartu Forseliuse Gümnaasiumis! Niiet noorukid kes asja vastu huvi tunnevad, siis tulge kõik ja teke järgmisel aastal katsed sellesse kooli! :ph34r:

Ise õpin samuti seda eriala ning esimene aasta saab kohe-kohe täis. Vaja veel läbida üks praktikamatk Viljandimaal.

Creek
    Member

Ma veits võhik nagu jne. Mis se rekreatsioon täpselt on ja mida nende (ka kehakultuuri) õppimine endast kujutab?(mida hõlmab jne)

antol
    Member

Ma veits võhik nagu jne. Mis se rekreatsioon täpselt on ja mida nende (ka kehakultuuri) õppimine endast kujutab?(mida hõlmab jne)

Hakka näiteks siit uurima: http://www.tlu.ee/?LangID=1&CatID=1057

Edu!

A.

Kreks
    Member

Nagu ma aru saan siis ennem peab keskkooli läbi käima, või on ka kutsekoole?

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.