Kehakaal ja suurus
- This topic has 30 replies, 8 voices, and was last updated 11 years, 6 months tagasi by
martinkink.
-
AutorPostitused
-
juuli 17, 2014 at 11:23 e.l. #368713
Kodiak
MemberTean, mida sa tunned.
Mul natuke erinev, kuna ma töötan ainult öösel. Jõusaali vean ennast kohati suht vägisi. Esialgu oli režiimi sisse saamisega raskusi aga lõpuks jäi töösse
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Öösel kell 23.00 töö, kella 08.30 laps lasteaeda, kell 14.00 jõusaali ning 16.30 lapsele aeda vastu. Mingi 5-6 aeg peaks naine töölt jõudma siis saan ise enne tööd veel magada. Aga see öine töö kurnab suht ikka väga ära. Puhkepäev jõusaalist on siis saan 08.30-16.30ni ikka välja magada.Võtan mütsi maha
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kuigi töötad öösel, räägib see juba enda eest. Öövahetuses töötamisega hakkab südame töörütm erinema neerude ja aju töörütmist, tekitades kehas kaose. Jõudu siiski trenni
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 21, 2014 at 5:31 p.l. #368861Kodiak
MemberTegin täna endale peale trenni väikese joogi. 4 kanamuna purustasin ühe banaaaniga küllaltki maitsvaks mehuks. Selline mõte tekkis kuna paljast muna juues hakkas vastu. Mingi periood lõin suhkurt sisse et siis selline koogelmoogel, aga hakkas ka see pikapeale vastu. Tekkis küsimus targematele. Et kas muna võib toorelt sedasi juua?
Internet on igast juttu otsast otsani täis ja mida uskuda ei teagi kohe. Teiseks küsiks ka seda et olen 100 kg ja tahaks teada kui palju peaksin sööma päevas valku, süsivesikut, rasva jne sisse grammides. Kaalu nagu väga ei tahagi kaotada ja võib pigem ümardada kaloraazi suuremaks, Hiljem saan ise piirata söömist kui pisikeseks pooletonniseks hakkan muutuma
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Vahel kuulen et mingi pakk kohupiima ära süüa,kas see on siiski lihtsalt rõõmus vahepala või võib suisa üheks toidukorraks kuulutada. Kuidas nende toidukordadega siis ikkagi on täpselt? Hetkel siis oli see banaani ja muna mehu lihtsalt vahepalaks et jaksaks süüa teha. Valmis vaaritasin siis pruuni riisi hakklihaga, väänasin natuke hapukoort otsa ja enda mõistuse järgi võiks selline olla siis üks toidukord kuid küsimärk endiselt et kas pean kaaluma enda lihad ja riisid eraldi ära et saada üldse majandada korralikult? Tegin ikka potitäie segamini. Söön lihtsalt enesetunde järgi kõhu täis ja meele heaks, üle ei pinguta ja päris nälga ka ei jäta
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kui kellegil viitsimist kirjutada siis tänan ette ära
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Trennis jaksu ja tervist…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 21, 2014 at 6:16 p.l. #368862martinkink
MemberTegin täna endale peale trenni väikese joogi. 4 kanamuna purustasin ühe banaaaniga küllaltki maitsvaks mehuks. Selline mõte tekkis kuna paljast muna juues hakkas vastu. Mingi periood lõin suhkurt sisse et siis selline koogelmoogel, aga hakkas ka see pikapeale vastu. Tekkis küsimus targematele. Et kas muna võib toorelt sedasi juua?
Internet on igast juttu otsast otsani täis ja mida uskuda ei teagi kohe. Teiseks küsiks ka seda et olen 100 kg ja tahaks teada kui palju peaksin sööma päevas valku, süsivesikut, rasva jne sisse grammides. Kaalu nagu väga ei tahagi kaotada ja võib pigem ümardada kaloraazi suuremaks, Hiljem saan ise piirata söömist kui pisikeseks pooletonniseks hakkan muutuma
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Vahel kuulen et mingi pakk kohupiima ära süüa,kas see on siiski lihtsalt rõõmus vahepala või võib suisa üheks toidukorraks kuulutada. Kuidas nende toidukordadega siis ikkagi on täpselt? Hetkel siis oli see banaani ja muna mehu lihtsalt vahepalaks et jaksaks süüa teha. Valmis vaaritasin siis pruuni riisi hakklihaga, väänasin natuke hapukoort otsa ja enda mõistuse järgi võiks selline olla siis üks toidukord kuid küsimärk endiselt et kas pean kaaluma enda lihad ja riisid eraldi ära et saada üldse majandada korralikult? Tegin ikka potitäie segamini. Söön lihtsalt enesetunde järgi kõhu täis ja meele heaks, üle ei pinguta ja päris nälga ka ei jäta
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kui kellegil viitsimist kirjutada siis tänan ette ära
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Trennis jaksu ja tervist…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nii ongi. Hästi teed.
Munade puhul oli vist nii, et kõige ideaalsem oleks siis nii, et valge on küpsenud ja kollane toorevõitu (vedel). Pidi rohkem kollases olevaid toitaineid säilitama ehk siis härjasilm ja kolme minuti keedumunad äkki. Samas võid proovida ka munaputru (palju lihtsam süüa, läheb rohkem sisse)
Makrodest niipalju, et kui oled 100kg siis soovitaks 200g valku ja 100g rasva päevas. Süsivesikuid pead nüüd ise vaatama, mis numbri pealt see üles või alla hakkab liikuma.
Toidukord vahepala, seal on ikka õrn vahe. Minu päevakorras on kõik toidukorrad enamjaolt ühesuurused. Kõik on vahepalad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga minule lihtsalt sobib nii. Kindlasti kui sulle sobib siis tee nt 3 suurt toidukorda ja lõuna ja õhtu vahepeal pakk kohupiima on väga OK. Kõik sõltub su enesetundest ja päevastest tegevustest. Seda banaanimunamehu, ma ei tea, palju ta sulle maitseb, aga võin soovitada banaani+kohupiima+piima/mahla mehu. Saad samapalju kasulikke aineid (valke+SV+rasve). Igast erinevaid mehusi proovi teha
juuli 21, 2014 at 7:19 p.l. #368864MaPo
MemberToore muna mitte söömiseks on vaid 1 põhjus: Salmonella
Kui see ei tundu häiriv ja usud, et saatus hoolitseb su eest, naudi aga.
Omastatavuse vahe ei tohiks nii suur olla, et hakata vaid seetõttu mune töötlema.
juuli 22, 2014 at 1:16 p.l. #368889Kodiak
MemberUurides nüüd selle salmonella kohta siis arvan et on seda mitmel korral isegi olnud ja ei leia erilist põhjust munast loobumiseks. Siiski energiat andev kraam ja lapsepõlvest mäletan ka vaid kõike head mida munast sai teha. Järelikult võib muna järada igal kujul ja kogusel
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tänud Kui nüüd õigesti olen aru saanud siis enne magama minemist ei tasu väga süüa, kuna võib sõna otseses mõttes paksuks minna? Et siis magades pole seda sisse söödud energiat kuhugi mujale panna kui rasvavarudesse? Enamusel meestel lähen see varu kõhu piirkonda, miks? Mõnel on terve kere rasvunud ja jalad,käed lausa rasa arvelt jämmemad. Millest see vahe tuleb, kas puhas geeni möll või saab ka teadlikult seda muuta?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 22, 2014 at 1:25 p.l. #368891martinkink
MemberUurides…
Kui nüüd õigesti olen aru saanud siis enne magama minemist ei tasu väga süüa, kuna võib sõna otseses mõttes paksuks minna? Et siis magades pole seda sisse söödud energiat kuhugi mujale panna kui rasvavarudesse? Enamusel meestel lähen see varu kõhu piirkonda, miks? Mõnel on terve kere rasvunud ja jalad,käed lausa rasa arvelt jämmemad. Millest see vahe tuleb, kas puhas geeni möll või saab ka teadlikult seda muuta?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Miks sa siis seda ei uurinud, et mis kellaajal need toitained täpselt rasvkoesse lähevad?? Oleks see nii lihtne , ei oleks maailmas rasvunud inimesi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Määrab eelkõige päeva jooksul tarbitud/kulutatud kalorid.Mina söön nt enne magamaminekut 100g makarone, tatart, riisi ketšupiga, sest mul on hommikul vara trenn (7.10 äratus 7:55 olen saalis) siis laeb keha öösel varud täis ja hommikul on energiat rohkem. Hommikul söön ka veel enne trenni putru ja 30g valku. Lisaks õhtul enne magamaminemist suur SV kogus annab mulle hea une. Hea uni = minu jaoks, korralik taastumine.
“Looduse” poolt on määratud üldjuhul, mis kehapiirkond hakkab rohkem rasva koguma. Osadel naistel on “hirmsad” käed (turumutid), osadel üüratud puusad (keskkoht jällegi väga peen), osadel räige “magu” ees (ülejäänud keha enam-vähem). Kuhu kellelegi. Samas võib ka ühtlaselt keha peale jaotuda ja ei saa arugi, et nii väga rasvunud on inimene. Meestel on jah nendeks kohtadeks kõht, mõnedel rinnad, osadel jalad.
juuli 22, 2014 at 1:48 p.l. #368895Kodiak
MemberMiks sa siis seda ei uurinud, et mis kellaajal need toitained täpselt rasvkoesse lähevad?? Oleks see nii lihtne , ei oleks maailmas rasvunud inimesi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Määrab eelkõige päeva jooksul tarbitud/kulutatud kalorid.Mina söön nt enne magamaminekut 100g makarone, tatart, riisi ketšupiga, sest mul on hommikul vara trenn (7.10 äratus 7:55 olen saalis) siis laeb keha öösel varud täis ja hommikul on energiat rohkem. Hommikul söön ka veel enne trenni putru ja 30g valku. Lisaks õhtul enne magamaminemist suur SV kogus annab mulle hea une. Hea uni = minu jaoks, korralik taastumine.
“Looduse” poolt on määratud üldjuhul, mis kehapiirkond hakkab rohkem rasva koguma. Osadel naistel on “hirmsad” käed (turumutid), osadel üüratud puusad (keskkoht jällegi väga peen), osadel räige “magu” ees (ülejäänud keha enam-vähem). Kuhu kellelegi. Samas võib ka ühtlaselt keha peale jaotuda ja ei saa arugi, et nii väga rasvunud on inimene. Meestel on jah nendeks kohtadeks kõht, mõnedel rinnad, osadel jalad.
No aga kui ma teadlikult tarbin siis ka kulutan ju. Trenni tehes olen teadlik mida teen ja püüan veel rohkem teada saada, et sellest ka tolku oleks, seega toit ja hea uni. Kui inimene sööb ja see on ainus mis teha meeldib siis kindlasti teine asi ja põmaki võib igal sünnipäeval uue kaalu kinkida
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Okei nali naljaks, aga ma olen siis midagi valesti aru saanud siiski, või samas äkki ei ole ka, sest teie teete trenni ja kulutate selle ära? Tavainimene vast ikka talletab selle mujale öösel, sest kuhu sa selle toitaine ikka paned magades. Organism ju ka tuksub niiöelda tühikäigul? Või olen siiski valel teel?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 22, 2014 at 2:02 p.l. #368898martinkink
MemberOkei nali naljaks, aga ma olen siis midagi valesti aru saanud siiski, või samas äkki ei ole ka, sest teie teete trenni ja kulutate selle ära? Tavainimene vast ikka talletab selle mujale öösel, sest kuhu sa selle toitaine ikka paned magades. Organism ju ka tuksub niiöelda tühikäigul? Või olen siiski valel teel?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Trenn aitab tarbimist suurendada. Teed trenni saad ka rohkem süüa. Mina muidugi teen trenni ikka tervise huvides. Paljud teevad trenni, et saaks süüa ikka rohkem kooki, kahju nendest. Jooksmas käiakse ka seepärast, et kaalust alla võtta. Mina jooksen, et süda oleks terve. Igalühel omad huvid.
Me kõik oleme tavainimesed. Trenniinimene peab juurde võtmisel topelt koguseid sööma. Samas saab ta ka dieedi ajal rohkem tarbida, sest ka kulutus on suurem. Ka need “tavainimesed” kulutavad päevas kaloreid, mida me tarbime (niisama ringi vahtimine kulutab oluliselt rohkem kaloreid kui teleka vahtimine). Organism vajab toitu olenemata sellest, kas teed trenni või mitte. Juuksed kasvavad, küüned kasvavad, nahk vahetub jne, jne. Tavainimene ei vaja lihtsalt nii suuri toidukoguseid, sellest ka inimeste rasvumine. Kõik on meeletus ületarbimises. Kulutused on minimaalsed ja sisse mineva toidu hulk suur. Süüakse lihtsalt liiga palju. Ei sööda vastavalt oma päevasele vajadusele.
juuli 22, 2014 at 2:08 p.l. #368899Kodiak
MemberTrenn aitab tarbimist suurendada. Teed trenni saad ka rohkem süüa. Mina muidugi teen trenni ikka tervise huvides. Paljud teevad trenni, et saaks süüa ikka rohkem kooki, kahju nendest. Jooksmas käiakse ka seepärast, et kaalust alla võtta. Mina jooksen, et süda oleks terve. Igalühel omad huvid.
Me kõik oleme tavainimesed. Trenniinimene peab juurde võtmisel topelt koguseid sööma. Samas saab ta ka dieedi ajal rohkem tarbida, sest ka kulutus on suurem. Ka need “tavainimesed” kulutavad päevas kaloreid, mida me tarbime (niisama ringi vahtimine kulutab oluliselt rohkem kaloreid kui teleka vahtimine). Organism vajab toitu olenemata sellest, kas teed trenni või mitte. Juuksed kasvavad, küüned kasvavad, nahk vahetub jne, jne. Tavainimene ei vaja lihtsalt nii suuri toidukoguseid, sellest ka inimeste rasvumine. Kõik on meeletus ületarbimises. Kulutused on minimaalsed ja sisse mineva toidu hulk suur. Süüakse lihtsalt liiga palju. Ei sööda vastavalt oma päevasele vajadusele.
Seega kui ikka ennast liigutada ei viitsi, siis hesburgeris pole vaja igapäev kooserdada? Kui ennast liigutada piisavalt siis pole ükski toit kahjulik. Põhimõte et lihstalt sisse söödav oleks kulutavaga tasakaalus või on siiski mõni aga rasvade või millegi suhtes?
juuli 22, 2014 at 2:11 p.l. #368901martinkink
MemberSeega kui ikka ennast liigutada ei viitsi, siis hesburgeris pole vaja igapäev kooserdada? Kui ennast liigutada piisavalt siis pole ükski toit kahjulik. Põhimõte et lihstalt sisse söödav oleks kulutavaga tasakaalus või on siiski mõni aga rasvade või millegi suhtes? Mis ? ? ? ? ?
Hesburgeri toit sisaldab lihtsalt nii palju kaloreid. Nö lihtsaid kaloreid, sööd ära, kõht nagu täis ei olegi, aga kalorihulk on tohutu. Ükski toit inimlikus koguses pole kahjulik. Ka vesi muutub kehale ohtlikuks kui juua seda 3L korraga ära.
juuli 22, 2014 at 2:14 p.l. #368902Kodiak
MemberHesburgeri toit sisaldab lihtsalt nii palju kaloreid. Nö lihtsaid kaloreid, sööd ära, kõht nagu täis ei olegi, aga kalorihulk on tohutu. Ükski toit inimlikus koguses pole kahjulik. Ka vesi muutub kehale ohtlikuks kui juua seda 3L korraga ära.
Seega võin süüa kasvõi burgeri üheks toidukorraks ja miks mitte enne trenni, kui kaloreid on kõvasti ja kõht pole nii punnis, et trenni segaks?
juuli 22, 2014 at 2:17 p.l. #368903martinkink
MemberSeega võin süüa kasvõi burgeri üheks toidukorraks ja miks mitte enne trenni, kui kaloreid on kõvasti ja kõht pole nii punnis, et trenni segaks?
Jah
juuli 22, 2014 at 2:38 p.l. #368904Kodiak
MemberJah
Suured tänud sulle
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tegin nagu ütlesid et prooviksin erinevaid mehusid teha. Avastasin endale hetkel tõelise maitseelamuse. 5 muna, kaks banaani, ja 100 g kohupiima, purustasin ära ja selline äge kraam tuli. Kui kasutada kaloriarvutit siis sain enamvähem sellised vahekorrad et rasva 29,75g, valku 49,2g, süsivesikuid 43,6 g ja kiudaineid 4 g. Muidugi väga peensusteni ei laskunud ja üks banaan kaalus juba natuke üle 100 grammi jne. Kokkuvõttes on vist hea vahekord või tuleks kusagile suunas liigutada?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 22, 2014 at 2:47 p.l. #368905martinkink
MemberSuured tänud sulle
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tegin nagu ütlesid et prooviksin erinevaid mehusid teha. Avastasin endale hetkel tõelise maitseelamuse. 5 muna, kaks banaani, ja 100 g kohupiima, purustasin ära ja selline äge kraam tuli. Kui kasutada kaloriarvutit siis sain enamvähem sellised vahekorrad et rasva 29,75g, valku 49,2g, süsivesikuid 43,6 g ja kiudaineid 4 g. Muidugi väga peensusteni ei laskunud ja üks banaan kaalus juba natuke üle 100 grammi jne. Kokkuvõttes on vist hea vahekord või tuleks kusagile suunas liigutada?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Päeva lõikes peaks makrosi vaatama. Ühe toidukorra pealt ei saa midagi öelda.
juuli 22, 2014 at 7:07 p.l. #368908biggereveryday
MemberPäeva lõikes peaks makrosi vaatama. Ühe toidukorra pealt ei saa midagi öelda.
Aga kui üks päev on 3x cal vähem, kui teine päev?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.