Kehakaal 68kg pealt 55kilole???
Avaleht » Forums » Treening » Naised ja treening » Kehakaal 68kg pealt 55kilole???
- This topic has 24 replies, 15 voices, and was last updated 16 years, 10 months tagasi by
Reili.
-
AutorPostitused
-
märts 30, 2009 at 3:45 p.l. #189217
Annika Pärtel
MemberKui 55kg käes tahan ainult vormis püsida, et siis käiksin jõusaalis nii palju, et vormist mitte välja minna.ma ise kannan 36 ja 38 suuruses riideid.mul nagu on pekki, millest ma lahti tahangi saada.Nu mina ei tunne ennast kergena aga piisavalt tugevana tunnen küll.Jõusaalis kinni ma ei tea, ma jalutan ja liigun värskes õhus ka päris palju ringi.Joosta ma ei saa sest mul hingamisteedega mingi väike kamm ja kui jooksen siis nats läheb mööda ja mul plaksti lööb hinge kinni, ma ei tea miks see nii on, mudu nagu terve elu sporti teinud võrkpalli mänginud ja tennist ka.Pärast neid trenne hakkaski hingamisteedega suurem jama pihta.Samuti on mul põlved kannatada saanud ja valutavad külma ilmaga, vahel ka mõnd harjutust tehes.Ma sinust 2 cm lühem, rõiva suurus alumisel otsal umbes sinna 38 kanti, kohati ka 36 (dieedi ajal veel nr väiksem), ülemine ots kipub 40 kanti minema, viimati sai ostetud üks jakk lausa 42.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kaalu on aga kõvasti rohkem kui 55 kg
Suures osas ei ole pekk muide.Mis ma öelda tahan? Seda, et kaal ei tähenda midagi, välimus loeb. Peki asemele treeni ja söö omale lihas, palju ilusam vaadata. Kui juba praegu kannad oma kaalu juures suurust 36, siis mida hakkad kandma siis kui 55 kaalud? Asi tuleb hoolikalt läbi mõelda, ning tasakaalu seada nii treening kui toit.
märts 30, 2009 at 3:50 p.l. #189221Aile
Memberastmat mul pole.See juba teada.Kui sa parandad oma vastupidavust siis nihkub see nn astmahoog ka edasi. Trenni pead tegema aga t6esti oma v6imekuse piirimail, st kuni hingamisraskuseni (6pi tunnetama m6ni sekund enne…), v6tad minutiks paariks tempo madalamaks…siis t6stad uuesti.
T88, t88 ja veel kord t88. Kuid see tasub ennast 2ra.
märts 30, 2009 at 4:40 p.l. #189227Ele7
MemberKuuuule tütarlaps minu arust on ka nagu 170cm pikkusele 55kg liiga vähe! Ideaal kaal on sinu pikkuse kohta 63 vb isegi 65kg aga no jah see sõltub väga palju inimese keha kujust ja kõigest muust! Mäletan isegi, et kui olin 60kg oli mu unistus saada 55kg (ma olen samas pikkuses, mis sina) See sai täiesti minu kinnisideeks ja ma koguaeg arvasin, et ma olen jõle paks, kuigi ise käisin body pumpis ja tennises ja võrkpallis ja ma tegin tohutult palju füüsilist ja mu keha oli täiesti ideaalne, ei sangasid, ei kõhtu ees (kõht oli lihastes) ei pekki mitte kuskil. Aga nagu ma ütlesin sai see mu kinnisideeks ja peeglisse vaadates nägin ennast 5 korda paksemana kui tegelikult olin.. Ja väga palju teeb ära tööd just inimese vaimne pool, kuna ma koguaeg masetsesin selle keha pärast siis ma hakkasingi juurde koguma ja see tuli nii järsku ja ma ei saanud, seda peatada! Nüüdseks olen veitsa ikka paksuke küll
Aga vb oli mul just seda vaja, et arusaada, et ma olin täiesti normaalne ennem! Ja küll mul ka see kehakaal tagasi tõmbab, ma olen kõik paika pannud trennid ja toitumise jne… Aga organismis ei hakka ennem midagi liikuma, kui sa koguaeg masetsed ja võtad seda kui kinnisideena, et sa pead alla võtma! Tee kõike õieti (toitu, treeni) ja tunne sellest mõnu, ära tee seda sellepärast, et tahad kaalukaotada ja õpi oma keha armastama ka sellisena nagu praegu oled… Siis on tulemused kiiiremad tulema! Ise juba 4 kuud üritan alla saada ja ma olen endaarust teinud kõike õieti aga mingeid väga suuri tulemusi ei ole, aga ma ei anna alla, kõik tuleb tasapisi! Ja seda tahtsin ka öelda, et ära keela endale midagi, muidugi ära õgi iga päevaselt rämpsu näost sisse aga näiteks see on vale kui maistused ja teatud asjad täiesti ära jätad, sest jah dieeti pidades sa võtad kiiiresti alla, kuid see kaal ei jää püsima. See on vaid hetke seisund! Kaalu tuleb langetada kõike süües aga õigetes kogustes! Sest nagu sa neid asju uuesti sööma hakkad tuled kõik kordades tagasi! Mul nii paljud sõbrannad langetasid oma kaalu pms sellega et keelasid endale paljud asjad ära ja sõid ainult rohelist jne… ja see oli täiesti ajutine seisund, kõik tuli tagasi, niii et langeta oma kaalu kõike süües aga õigetes kogustes!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 31, 2009 at 6:39 e.l. #189303Reili
MemberMa ei saa öelda, et see on kinnisidee, sest ma teen trenni mõnuga ja söön kõike vähestes kogustes ja mõnuga, nii et mul kõik ok.Ta võib ju tunduda et vähe aga eks ma siis ise näen kui kaal käes kui olen liiga kõhnuke siis võtan mõned kilod juurde ja kõik korras.Magusat mai keela söön lihtalt veidi vähem ja valin maiustusi, kus pole nii palju neid rasvasid jms.Tänu kõigele sellele kaotasin paari päevaga kohe kilo, nii et ma arvan, et kõik on korras
märts 31, 2009 at 6:41 e.l. #189304Reili
MemberMa sinust 2 cm lühem, rõiva suurus alumisel otsal umbes sinna 38 kanti, kohati ka 36 (dieedi ajal veel nr väiksem), ülemine ots kipub 40 kanti minema, viimati sai ostetud üks jakk lausa 42.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kaalu on aga kõvasti rohkem kui 55 kg
Suures osas ei ole pekk muide.
Mis ma öelda tahan? Seda, et kaal ei tähenda midagi, välimus loeb. Peki asemele treeni ja söö omale lihas, palju ilusam vaadata. Kui juba praegu kannad oma kaalu juures suurust 36, siis mida hakkad kandma siis kui 55 kaalud? Asi tuleb hoolikalt läbi mõelda, ning tasakaalu seada nii treening kui toit.
Mul nüüdseks juba ongi treening ja toit tasakaalus.Tänud hea nõuande eest
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 31, 2009 at 6:42 e.l. #189307Reili
MemberKui sa parandad oma vastupidavust siis nihkub see nn astmahoog ka edasi. Trenni pead tegema aga t6esti oma v6imekuse piirimail, st kuni hingamisraskuseni (6pi tunnetama m6ni sekund enne…), v6tad minutiks paariks tempo madalamaks…siis t6stad uuesti.T88, t88 ja veel kord t88. Kuid see tasub ennast 2ra.
eks ma proovin kindlasti
märts 31, 2009 at 8:51 e.l. #189315LauraR87
MemberMa lanketasin ka kaalu dieedi ja trenni abil… Küsisin selleks arsti käest nõu. JA TA ÜTLES ET POLE REAALNE KAALU TÕSISELT LANGETADA ILMA NÄLJA TUNDETA. Seega pidasin ranget dieeti ja tegin trenni mille arutasin läbi eelnevalt arstiga. Nüüd söön jälle maiustusi ja pole mul migit topelt kaalu tõusu. Lihsalt tuleb süia mõistlikult ja ennast piisavalt ka liigutada. Soovitan kõigil enne tõsist kaalulangetust seda spetsialistiga arutada.
märts 31, 2009 at 11:27 e.l. #189340Aile
MemberMa lanketasin ka kaalu dieedi ja trenni abil… Küsisin selleks arsti käest nõu. JA TA ÜTLES ET POLE REAALNE KAALU TÕSISELT LANGETADA ILMA NÄLJA TUNDETA. Seega pidasin ranget dieeti ja tegin trenni mille arutasin läbi eelnevalt arstiga. Nüüd söön jälle maiustusi ja pole mul migit topelt kaalu tõusu. Lihsalt tuleb süia mõistlikult ja ennast piisavalt ka liigutada. Soovitan kõigil enne tõsist kaalulangetust seda spetsialistiga arutada.Ei olnud suuremat asi arst
märts 31, 2009 at 12:08 p.l. #189350Alfonze
MemberImelik jutt jah, ma pole nälga tundnud ja ma ei suudakski näljas elada, ometi on 48kg maha läinud, olen mingi eriline vist:-P Aga ju ma siis TÕSISELT ei langetanud ka, ikka vahest naersin ja nii:-)
aprill 7, 2009 at 1:21 p.l. #190712Reili
MemberImelik jutt jah, ma pole nälga tundnud ja ma ei suudakski näljas elada, ometi on 48kg maha läinud, olen mingi eriline vist:-P Aga ju ma siis TÕSISELT ei langetanud ka, ikka vahest naersin ja nii:-)mul ka mingit näljatunnet pole tekkinud.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.