Skip to main content

kehakaal

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » kehakaal

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Autor
    Postitused
    annekas6
    Member

Tere Kadri-ma tahaksin kehakaalus alla võtta.kÄIN JÕUSAALIS 5 KORDA NÄDALAS,KAS ÕIGEM ON TEHA NATUKE KERGEMA RASKUSTEGA JA PIKEMAD SEERIAD VÕI SIIS RASKEM RASKUS JA LÜHEMAD SEERIAD

kadri k
    Member

Kehakaalust alla võtmiseks soovitan teha jõisaalis kergema raskusega ja pikemad seeriad,raskus peaks aga olema selline, et viimased korrad tuleb tõsiselt ka pingutada ,niisama vehkida pole mõtet!Kuid kindlasti tuleb teha ka põletavat aeroobset trenni ja toituda ÕIGESTI!Kui on soov täpsemat infot toitumise ja treeningu kohta anna meili teel teada!

annekas6
    Member

Tere Kadri-ma sain teil soovitud vastse ,aga tegite ettepaneku õige toitumise ja treeningu jaoks.Olen sellest tõesti huvitatud.Olen 177cm pikk ja kaalun 69 kilo.Tahaksin ,aga 62 peale saada.Mul on aainult toitumisega mure, sest olen koolis ja hommiku ja lõuna söön seal.Aga söömata ka ei saa jätta,sest füüsilist on suht palju.Ma sooviksin natuke abi küül,siis suudan ehk oma söömist natuke muuta.Üldjuhul ma peale kella 6 enam ei söö.Minu hommik algab aga 5.30 ja päev lõpeb22.30.Kuid tahan ,tervislikult maha võtta.Lugesin ka rasvapõletajast mille nimi onl-kartiini ampullid koelbel.Kas neid tasub süüa ja kui tahan lõpetada ,kas siis võin uuesti paksuks minna.

kadri k
    Member

Tore oleks kui saadaksid mu meilile 3-4 päeva toidu menüü ja treening kava siis vaatan mida teha annab.Rasvapõletajad on head ise olen kasutanud ja paksuks mineku ohtu nende järgi jätmisel pole pigem on see tingitud valest toitumisest.minu e-mail on lora.ilus@mail.ee

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.