Skip to main content

kehakaal

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Autor
    Postitused
    Anonüümne
    Guest

Tere!

Jätsin aasta tagasi suitsetamise maha kus olin kuskil 87kg ja nüüd on keha kaal 101,6kg . ostsin omale hantlid ja lõuatõmbe pulga ja ratas on kah kodus olemas.Tahaks kaalu küll enam vähem samaks jätta aga ei tea mitte midagi trennide kohta .söön suht rasvast toitu .tean et pean lõpetama ja proovin siin tasapisi puuviljade ja jogurtiga , õhtul korralikultsöök aga see ei aita.Oskab keegi mulle nõu anda mida teha. toitumis kavale olen kah mõelnud aga rahaline seis eriti ei luba(kogun raha) Tänud

ROtter
    Member

Tere!

Jätsin aasta tagasi suitsetamise maha kus olin kuskil 87kg ja nüüd on keha kaal 101,6kg . ostsin omale hantlid ja lõuatõmbe pulga ja ratas on kah kodus olemas.Tahaks kaalu küll enam vähem samaks jätta aga ei tea mitte midagi trennide kohta .söön suht rasvast toitu .tean et pean lõpetama ja proovin siin tasapisi puuviljade ja jogurtiga , õhtul korralikultsöök aga see ei aita.Oskab keegi mulle nõu anda mida teha. toitumis kavale olen kah mõelnud aga rahaline seis eriti ei luba(kogun raha) Tänud

Puuviljad ja jogurtid tõstavadki sul kehakaalu.

PumaZ
    Member

söö iga 3-4 tunni tagant,liiguta ennast rohkem kui sööd,rasvast toitu võid süüa, aga mõõdukalt. Puuvilju võid süüa, aga ära nendega üle pinguta, sest na dikkagist sisaldavad suhkrut, muidugi on parem võtta üks õun kui üks šokolaaditahvel. Jogurti seisukohalt söö maitsetamata jogurtit, sest pole mõtet süsivesikuid sisse ajada jogurtiga, kui just kehkaalu ei taha tõsta.

kuuliks
    Member

söö iga 3-4 tunni tagant,liiguta ennast rohkem kui sööd,rasvast toitu võid süüa, aga mõõdukalt. Puuvilju võid süüa, aga ära nendega üle pinguta, sest na dikkagist sisaldavad suhkrut, muidugi on parem võtta üks õun kui üks šokolaaditahvel. Jogurti seisukohalt söö maitsetamata jogurtit, sest pole mõtet süsivesikuid sisse ajada jogurtiga, kui just kehkaalu ei taha tõsta.

Mõni jogurt ei tohiks halba teha ju..?

kuuliks
    Member

siin on kahe eri jogurti koostised:

Koostis: pastöriseeritud piim, suhkur, maasikatükkidega moos 14% (suhkur (40%), maasikatükid (55%), vesi, modifitseeritud tärklis, porgandi kontsentraat, peedi kontsentraat, paksendaja pektiin, lõhna- ja maitseained, happesuse regulaatorid: sidrunhape, naatriumtsitraadid, kaltsiumtsitraadid), lõssipulber, rõõsk koor, modifitseeritud maisitärklis, zelatiin, paksendaja pektiin. Toode sisaldab 7,7% maasikaid.

Koostis: piim, suhkur, valged viinamarjad (7%), paksendaja modifitseeritud tärklis, želatiin, glükoosi- fruktoosisiirup, lõhna- ja maitseained, toiduvärv E 141, happesuse regulaator sidrunhape, jogurti juuretis.

näita siin need asjad mida (peale mõnusa magusa maitse) nii kasulikuks pead.

jogurti saaks asendada kodujuustu või kookoshelvestega kohupiimaga + hapukoor. on kasulikum.

No mulle nt Kalmus ja Ader lubasid mõlemad hommikustele putrudele 150 g jogurtit panna.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.