Skip to main content

kehakaal

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Autor
    Postitused
    madis220
    Member

Tere

Siin peaks olema toitumise peal tarku inimesi kes oskaks vastada ise eriti pole jälgind kehakaalu ,et küsimus siis niuke: Jõutõstmises võistlused tulemas et oleks vaja kehaalult 70 kgsaada 67,5 kg, et mida peaks sööma ja kui palju päevas et ei peaks nälgima ja saada nii 2-4kg alla.

Tänades madis.

jrx
    Member

Kui palju aega on? Millal on kaalumine, millal võistlused? Milline on varasem kogemus kaaluvõtmisega?

madis220
    Member

Kui palju aega on? Millal on kaalumine, millal võistlused? Milline on varasem kogemus kaaluvõtmisega?

Kaalumine on 2 nädala pärast Eelmine võistlus võtsin 2 päevaga 4 kg alla siis ma suht nälgisin aga nälgimine võtab jõudu ka vähemaks tahaks teada kuidas seda õieti tehakse et organism sellest viga ei saaks

54321
    Member

ehk siis peamiselt vee arvelt.

greenu
    Member

ürita jahh vesi kehast välja saada … see 2,4 kilo peaks nii ära tulema küll …. teised teavad rohkem rääkida kuid on silma jäänud eelneval õhtul saunatamine …. siis joo näiteks kangemat kohvi et see ajab vee kehast välja … kui need 2 asja on eelneval paaril päeval vaja teha … 2 nädala jooksul jõuad muidugi ka tavalisest natuke rangema dieediga selle 2.4 kilo kaodata … söö rohkem valku ja piira süsivesikuid …

jrx
    Member

Greenu pakutud variandid töötavad, ent teevad nõrgaks. Ma muidugi ei tea kuidas sellisel alal see mõjub.

Madis sa ei vastanud küsimusele – millal on kaalumine, MILLAL võistlus. Ülioluline on kaalu võtmise juures see, kas kaalutakse tund enne esimest sooritust, 3 tundi enne, 12 tundi enne v päev enne.

madis220
    Member

Greenu pakutud variandid töötavad, ent teevad nõrgaks. Ma muidugi ei tea kuidas sellisel alal see mõjub.

Madis sa ei vastanud küsimusele – millal on kaalumine, MILLAL võistlus. Ülioluline on kaalu võtmise juures see, kas kaalutakse tund enne esimest sooritust, 3 tundi enne, 12 tundi enne v päev enne.

kell 9 kaalumine kell 11 võistlus enne võistlust käin kindlasti söömas (ära peale seda kui olen kaalund)

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.